Loading…

Sommer i Dubai

Få 5 nætter på luksushotel og spændende udflugter i Dubai over sommeren til en fantastisk pris - tør du ikke satse på den danske sommer, så får du her så godt som garanti for sol og varme.

Dubai er kun omtrent 6 timers flyvning fra Danmark, og det er derfor et oplagt valg, hvis du er ude efter sol og varme. Med denne 5 nætters pakke får du luksus, spændende udflugter og transport for en formidabel pris.

I bor på det lækre Stella Di Mare og dagene er fyldt med byrundtur i Dubai, besøg i Burj Khalifa, ørkensafari og udflugt til Abu Dhabi.

Dag 1: Ankomst Dubai
Dag 2: Byrundtur i Dubai og Burj Khalifa
Dag 3: Ørkensafari og barbeque under stjernehimlen
Dag 4: Fridag
Dag 5: Byrundtur i Abu Dhabi
Dag 6: Afrejse Dubai

Se detaljeret program under rejseplan

Dag 1 : Ankomst til Dubai

Når I ankommer til Dubai bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

De næste 5 nætter tilbringer i på det lækre hotel Stella Di Mare, der ligger i Dubai Marina-kvarteret. Hotellet er elegant indrettet i art deco-stil, har en lækker pool og en tagterasse med en glimrende udsigt over byen.

Dag 2 : Byrundtur i Dubai og besøg i Burj Khalifa

Oplev det fantastiske mix af nyt og gammelt på denne halvdagstur gennem Dubai. I Dubais gamle, snoede gader kan man se et helt andet Dubai, end hvad man normalt ser på alverdens medier.I besøger byens "souk" - det lokale marked, som er handelsplads for guld og krydderier. Dubai er om noget kontrasternes by - det oplever man tydeligt på turen langs “Sheik Zayed Road”, hvor der er udsigt til de høje bygninger - heriblandt Burj Khalifa. Burj Khalifa er med sine 828 meter verdens højeste bygning, og det forventes, at den beholder denne status de næste 10 år. Bygningen bliver brugt til lejligheder, kontorer og hoteller, og det indeholder hele 59 elevatorer, som er verdens hurtigste med 124 etager på 59 sekunder. Derudover kan denne fascinerende bygning prale med at have verdens højest beliggende moské og verdens højest beliggende swimmingpool.

Dag 3 : Ørkensafari og barbeque i ørkenen

I dag venter en intens oplevelse i form af ørkensafari, hvor I i en 4-hjulstrækker kører rally gennem ørkenens sandklitter i fuld fart. Det udløser en spænding på højde med en dramatisk rutschebanetur. Derefter er der besøg I en arabisk falkefarm, og dagen afsluttes en ørkenbarbeque. Midt i det store ingenting, mellem sandklitterne, oplyste af levende fakler, mødes I af et veldækket langbord på ægte tæpper, hvor kølige drikkevarer står klar, mens den hvidklædte kok tilbereder middagen. Efter I har smagt på en variation af eksotiske retter, får I tilbudt et væld af lækkerier til dessert og muligheden at prøve Shisha (arabisk vandpibe).

Dag 4 : Dubai

Fridag i Dubai

Dag 5 : Byrundtur i Abu Dhabi

I dag går turen fra Dubai til De Forenede Emiraters hovedstad Abu Dhabi. Her er dagen afsat til at opleve den spændende by, hvor det traditionelle mellemøsten er smeltet sammen med det moderne og luksuriøse i form af store skyskrabere og prestige-byggerier. Sidst på dagen bliver I kørt tilbage til Dubai.

Dag 6 : Afrejse Dubai

I dag tager I afsked med Dubai og flytter tilbage mod DK. I kan også fortsætte rejsen.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 2.495,00 pr. person

Varighed: 6 dage / 5 nætter

Inkluderet

* 5 nætter på det luksuriøse Stella De Mare med morgenmad
* Transport til og fra lufthavn og hotel
* Dubai byrundtur med besøg i Burj Khalifa
* Ørkensafari med barbeque
* Abu Dhabi byrundtur

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Turisme skat (afhænger af hotel-standard)

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16373 130619 OT

Andre rejseforslag

Abu Dhabi for hele familien

Den perfekte Abu Dhabi-rejse for børnefamilien. I besøger de imponerende forlystelsesparker og komme…

Kulturelle Abu Dhabi

Oplev den spændende kultur og de imponerende byggeprojekter i Abu Dhabi. En oplagt tur at kombinere…