FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

4 dage / 3 nætter | Priser fra: kr. 2.237,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Smuttur til Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Det er umuligt at fortælle om Dubai med få ord. Det er både stort og uvirkeligt - og på samme tid dybt fascinerende. Der er kun godt 6 timers flyvning fra Danmark til Dubai, så det er både en oplagt destination til en forlænget weekend - og det ideelle stop-over på vej mod eventyr i Asien, Afrika eller Oceanien.

Vi har sammensat en 4 dages tur, hvor I oplever det bedste af Dubai og stadig har lidt tid på egen hånd til at shoppe - eller måske besøge verdens højeste bygning. I kommer både på byrundtur, hvor I møder kontrasten mellem 'det gamle' og 'det nye' Dubai', og I drager på ørkensafari i 4-hjulstrækker og spiser under den åbne himmel i ørkenen.

Dag 1: Ankomst Dubai
Dag 2: Byrundtur
Dag 3: Ørkensafari
Dag 4: Afrejse Dubai

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 2.237,00 pr. person
Varighed:4 dage / 3 nætter
Inkluderet:* Al transport mellem lufthavn og hotel vv
* 3 overnatninger på hotel inkl. morgenmad
* Halvdags byrundtur i Dubai
* Halvdags ørkensafari inkl. BBQ middag

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Turisme skat (afhænger af hotel-standard)

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

11290 041219 MA

Dag 1: Ankomst til Dubai og transport til hotel

Ved ankomsten til Dubai bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har tre overnatninger i Dubai.

Dag 2: Halvdags Byrundtur

Oplev det fantastiske mix af nyt og gammelt på denne halvdagstur gennem Dubai. Det historiske Bastakiya område opleves til fods. I de smalle snoede gader kan man se et helt andet Dubai, end hvad man normalt ser på alverdens medier. Et besøg på Dubai Museum giver en god indføring i byens historie inden turen går med "abra" (vand-taxa) over Dubai Creek til byens "souk" - det lokale marked, som et handelsplads for guld og krydderier. Dubai er om noget kontrasternes by - det oplever man tydeligt på turen langs “Sheik Zayed Road”, hvor der er udsigt til de høje bygninger - heriblandt Burj Khalifa. Der bliver også til et stop ved Jumeirah moskeen og det verdenskendte luksushotel, Burj Al Arab.

Dag 3: Ørkensafari

Få en spændende og intens oplevelse på denne halvdags ørkensafari fra Dubai. I en 4-hjulstrækker kører man rally gennem ørkenens sandklitter i fuld fart. Det udløser en spænding på højde med en dramatisk rutschebanetur! Nyd den endeløse udsigt og den fantastiske solnedgang fra områdets højeste sandklitter, inden I kører til en lokal beduin-lejr, hvor kølige drikke og en lækker BBQ midag venter. Efter I har smagt på en variation af eksotiske retter, får I tilbudt et væld af lækkerier til dessert og muligheden at prøve Shisha (arabisk vandpibe). Ud på aftenen går turen retur til hotellet i Dubai.

Dag 4: Transport til lufthavnen og afrejse

I bliver kørt retur til lufthavnen i god tid før afrejse.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.