FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

10 dage / 9 nætter | Priser fra: kr. 10.653,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Sanselige Sydafrika, Sydafrika

"Sanselige Sydafrika" er en af vores Grønne Rejser. Denne kør-selv rejse med hybrid bil er et perfekt eksempel på, at man ikke behøver at gå på kompromis med komfort for at rejse ansvarligt. Denne tur vækker alle sanser og byder på det bedste af Sydafrika. Du vil komme til at opleve alt lige fra unik natur og dyreliv, til et ophold i et af verdens mest kendte vindistrikter, et multikulturelt madlavnings kursus og et besøg i et Township område. Der er naturligvis også tid til afslapning på et af de fantastiske hoteller, som både tager hensyn til miljøet og mennesker.

Det kan anbefales, at kombinere turen med 6 dage/5 nætter på Garonga Safari Camp.

Dag 1: Ankomst til lufthavnen i Cape Town - kør selv til Stellenbosch.
Dag 2: Dagen er fri til at udforske Stellenbosch
Dag 3: Kør selv fra Stellenboshc til Swellendam
Dag 4: Oplevelser på egen hånd omkring Swellendam
Dag 5: Kør-selv fra Swellendam til Gansbaai
Dag 6: I nyder dagen i Grootbos
Dag 7: Kør-selv fra Gansbaii til Cape Town
Dag 8:. Dagen er til rådighed til at udforske Cape Town og området omkring byen - I har naturligvis bilen til rådighed
Dag 9: Valgfri udflugt: Cape Malay Cooking Safari i Bo-kaap eller en guidet tur til nt township i Cape Town
Dag 10: Afrejse Cape Town. Denne tur kan med fordel forlænges med 6 dage/5 nætter på Garonga Safari Camp

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 10.653,00 pr. person
Varighed:10 dage / 9 nætter
Inkluderet:* 10 dages billeje med premium-forsikring. Hybrid bil (Honda Jazz/ Hyundai Accent eller lignende).
* Cape Malay Cooking Safari (kør selv) eller Uthando udflugt (inklusiv transport t/r fra hotellet)
* 2 nætter på Oak Apartments ved Oude Werf Hotel (morgenmad inkluderet)
* 2 nætter på Jan Harmsgat Country House (standardværelse og morgenmad inkluderet)
* 2 nætter på Grootbos Garden Lodge ( Classic Suite og helpension)
* 3 nætter på Ocean View House (Luxury Rooms og morgenmad inkluderet)
* Guidede ture i Grootbos med engelsktalende guide

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly & inkluderbare skatter
* Aerial Cableway til Table Mountain (ca. 120 DKK t/r).
* Lokale skatter og afgifter
* Drikkepenge
* Lommepenge
* Hvalsafari med Southern Right Charters
Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Ankomst til Cape Town - kør-selv til Stellenbosch

Ankomst til lufthavnen i Cape Town, hvor I afhenter jeres bil og kører til den berømte vinby Stellenbosch. Den frodige by med dets unikke kaphollandske arkitektur er dertil den næstældste europæiske bosætning i provinsen Western Cape i Sydafrika. Byen ligger 45 minutters (ca. 50 km) kørsel fra Cape Town. Her overnatter I i to nætter på det hyggelige Bed and Breakfast Oak Apartments ved Oude Werf Hotel.

Dag 2 : Stellenbosch på egen hånd

Grib chancen for at opleve de miljø- og socialansvarlige vingårde i området. Her kan det anbefales at besøge Stellenbosch Vineyards og Speir Wine Farm, hvor I kan få lov til at smage på de lækre vine, nyde de smukke omgivelser og smage lokale produkter på vingårdenes restauranter.

Dag 3 : Kør-selv fra Stellenbosch til Swellendam

Efter I har nydt jeres morgenmad, tjekker i ud fra Oude Werf Hotel. Derefter kører I 225 km østpå via Worcester og Robertson for så at ankomme til jeres smukke Bed and Breakfast, hvor I overnætter i 2 nætter. Dette Bed and Breakfast ligger i Swellendam lige ved Bontebok nationalpark og tæt på frodig natur og smuk arkitektur.

Dag 4 : Det sydlige Western Cape på egen hånd

I starter dagen med en lækker morgenmad på, hvorefter I har rig mulighed for at udforske det sydlige Western Cape. Her kan I blandt andet opleve Robertson vinruten, smukke varme kilder, Breed floden, Afrikas sydligste punkt Cape Agulhas, Bontebok National Park som er en del af UNESCO´s verdensarvs liste og naturligvis Swellendam by.

Dag 5 : Kør-selv fra Swellendam til Gansbaai

Efter morgenmaden kører I sydpå til kystbyen Gansbaai, som ligger cirka to timers kørsel fra Swellendam. I Gansbaai tjekker I ind på en spektakulær lodge, som er beliggende i Grootbos Private Nature Reserve. Her har I to nætter med fuld forplejning.

Dag 6 : Grootbos på egen hånd

I nyder dagen i Grootbos, hvor I har mulighed for at udforske strandende og det smukke naturområde, evt. med guidede ture i Grootbos Nature Reserve. Såfremt turen finder sted i hval sæsonen (juli-november), har I rig mulighed for at se sydlige rethvaler tæt på kysten eller på en bådtur. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at arrangere turen.

Dag 7 : Kør selv fra Ganbaai til Cape Town

Efter morgenmaden kører i cirka to timer tilbage til Cape Town, hvor I checker ind på et luksus hotel. Her overnætter I i tre nætter. Resten af dagen er til fri afbenyttelse. Vi anbefaler jer at besøge V&W waterfront med dets mange butikker, restauranter og pubs. Herfra kan I tage båden til Robben Island og se, hvor Mandela var fængslet.

Dag 8 : Cape Town på egen hånd

Vi anbefaler, at I bruger dagen på at køre til det beskyttede og unikke Boulders Beach Pingvin koloni i Table Mountain National Park, hvor I har rig mulighed for at opleve nogle af de 3000 pingviner, der tilhører denne truede koloni af brillepingviner. Området er et No-take Zone, hvilket betyder at det er strengt forbudt at beskadige eller fjerne naturressourcer fra området. Landskabet føles derfor nærmest uberørt. Kør derefter til det fantastiske Kap Det Gode Håb tæt på der, hvor Atlanterhavet møder det Indiske Ocean. Her finder I masser af forskelligt dyreliv såsom antiloper, zebraer og et væld af fugle samt den karakteristiske sydafrikanske fynbos-vegetation.

Dag 9 : Madlavningskursus eller besøg i Township

På denne dag har i to muligheder: Enten kan I komme på en fortryllende Cape Malay Cooking Safari i Bo-kaap eller blive hentet på jeres hotel og kørt ud til et Township område i Cape Town. Begge disse aktiviteter er halvdages aktiviteter, og vi anbefaler derfor, at I kombinerer en af disse ture med en tur til Table Mountain. På toppen at dette bjerg, kan I nyde den fantastiske udsigt over byen, havet og de omkringliggende bjerge. Bjerget er desuden en del af UNESCO´s verdenarvsliste og har 1.470 forskellige blomsterarter og mange sjældne og truede dyrearter.

Dag 10 : Tid til afrejse

Efter morgenmaden er det tid til at tage afsked med Sydafrika. I checker ud fra jeres hotel, afleverer jeres bil i lufthavnen og gør klar til at boarde flyet. Denne tur kan dog forlænges med 6 dage/5 nætter på Garonga Safari Camp.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på hjertet i øverste højre hjørne af billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.