FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

7 dage / 6 nætter | Priser fra: kr. 11.548,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Safari og oplevelser i Greater Krüger, Sydafrika

På denne rejse går turen til Greater Krüger Nationalpark, hvor I tilbringer syv spændende dage med safari og oplevelser i området omkring Krüger.

Få stor oplevelser i Greater Krüger - Sydafrikas fantastiske nationalpark, der rummer et dyreliv, som er få steder på kloden forundt. Her skal i blandt andet på game drives i nogle af parkens forskellige reservater, på Bush Walk langs Olifants River og besøge et rehabiliteringscenter for sårede dyr og efterladte dyreunger.

Rejseplan:
Dag 1: I køres fra Hoedspruit til Balule Game Reserve i Greater Krüger Nationalpark, hvor I skal bo på Tremisana Lodge den første dag. Om eftermiddagen er der safari i åben jeep med kort natsafari på vej tilbage til lodgen. Her serveres en fantastisk ”Bush Braai” – sydafrikansk BBQ.
Dag 2: Tidlig morgenafgang til Olifants River, hvor en ranger venter på at tage jer med på en 4 timers bush walk. Brunch serveres tilbage på lodgen, hvorefter I kører til Katekani, hvor I bor de næste fem dage. Om eftermiddagen er der Game Drive med sundowner drinks i reservatet.
Dag 3: Hele dagen går med safari i Krüger Nationalpark.
Dag 4: Efter morgenmad kører I til Moholoholo Rehabilitation Centre – et center for sårede dyr og efterladte dyreunger. I får et indblik i kampen for bevaring af natur og dyreliv, og centrets arbejde for at sætte de reddede dyr fri igen. Frokost serveres på Tremisana Lodge, efterfulgt af Game Drive i Big Five-reservatet Tshukudu Game Reserve.
Dag 6:Dagen er fri til at slappe af og nyde naturen
Dag 6: I har endnu en hel dag i Krüger Nationalpark med safari i åben bil.
Dag 7: Tidlig morgen Game Drive i Balule Game Reserve efterfulgt af morgenmad. Herefter forlader I Greater Krüger Nationalpark og kører via Panoramaruten og Blyde River Canyon retur til Hoedspruit.


Tremisana Lodge – turistklasse lodge med overnatning i hytter med badeværelse ensuite og aircondition. Tremisana Lodge ligger i Balule Game Reserve (en del af Greater Krüger Nationalpark) – ”Big Five”-reservat (løve, leopard, næsehorn, bøffel og elefant). Lodgen er indhegnet.

Katekani - består af fire smukke telthytter, der ligger hævet, så hytten har glimrende udsigt over bushen. Der er små pools til hytterne og indendørs samt udendørs bad.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 11.548,00 pr. person
Varighed:7 dage / 6 nætter
Inkluderet:* Transport til Greater Krüger Nationalpark
* 1 nat på Tremisana Lodge
* 5 nætter på Katekani
* 6 x morgenmad, 2 x frokost/brunch og 6 x middag
* Bush Braai
* 3 timers Sunset Drive i Balule Game Reserve
* 4 timers Bush Walk langs Olifants River
* 4 timers Game Drive i Balule Game Reserve
* To hele dage i Krüger Nationalpark med safari i åben bil
* Udflugt til Moholoholo Rehabilitation Centre
* 3 timers Game Drive i Tshukudu Game Reserve
* Morgen Game Drive i Balule Game Reserve
* Besøg ved Blyde River Canyon
* Inkl. parkskatter
Ikke inkluderet:Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har også deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13199 071218 VS

Dag 1: Transfer Lufthavn - Balule Game Reserve

Dag 1: Tremisana Game Lodge

Dag 2: Transfer til Katekani

Dag 2: Katekani Tented Lodge

Dag 7: Tranfer til Hoedspruit

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.