Loading…

Rundrejse til Sydafrikas store nationalparker

Denne rejse til de største af Sydafrikas nationalparker er for jer, som ikke har lyst til at køre selv. Turen foregår i en mindre gruppe og med guide hele vejen
Denne rejse til de største af Sydafrikas nationalparker er for jer, som ikke har lyst til at køre selv. Turen foregår i en mindre gruppe og med guide hele vejen. Der overnattes i relativ simple hytter - alle med eget bad og toilet, og der er masser af måltider, udflugter og gamedrives inkluderet!.

Det helt exceptionelle ved denne tur er, at der er afgang hver dag - også selvom der kun er to deltagere! Og prisen? Den er helt i bund!

Dag 1: Gauteng - Kruger Park
Der er afgang fra Johannesburg fra morgenstunden. Læn jer tilbage og nyd turen. Der er frokost stop undervejs. Sidst på eftermiddagen når I frem til Skukuza Rest Camp i Kruger nationalparken og efter in-checking er det tid til turens første gamedrive. I nationalparken må man ikke køre efter solnedgang, så ved den tid er I tilbage i campen, hvor aftensmaden venter. Et glas vin er inkluderet, men man er meget velkommen til selv at tage lidt mere vin med, hvis man vil nyde et ekstra glas under stjernehimlen.

Dag 2: Kruger National Park
Hele dagen er afsat til at opleve Sydafrikas største nationalpark. Og når man er på safari begynder dagene tidligt! Så snart solen står op, er I afsted på dagens første safari. Dyrene er mest aktive inden solen kommer for højt på himlen og temperaturen for høj, så det er bare med at komme afsted! Tilbage i campen om formddagen venter en god brunch, inden der er et par timers afslapning. Husk at tage en kikkert med. Fuglene sover ikke i løbet af dagen, og der findes næsten ikke noget bedre end at sidde i ro og mag på udsigstdækket og slå mave, mens man kigger på de mange fugle, der har travlt med dagens gøremål. Om eftermiddagen er der igen afgang på gamedrive.

Dag 3: Kruger Park - Swaziland
Efter en sidste gamedrive i nationalparken efterfulgt af morgenmad er det tid til at sige farvel til Kruger. I sætter istedet kursen mod det lille kongedømme, Swaziland, som ligger klemt inde mellem Sydafrika og Mozambique. Skiftet i landskabet er slående efterhånden som I bevæger jer fra bushlandskab til et mere bjergrigt område. Natten tilbringes i Swaziland Royal National Park. Alle dyrene her tilhører kongen…

Dag 4: Swaziland - Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve
Endelig en mulighed for at sove lidt længere. Efter morgenmaden begiver I jer mod KwaZulu Natal og Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve. Vildtreservatet er især berømt for sin succes med avl af både sorte og hvide næsehorn. Undervejs til aftenens camp er det med at holde øjnene åbne og være på udkig efter dyreliv.

Dag 5: Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve
Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve er det ældste naturreservat i Sydafrika og er måske et af de bedste steder at se “Big 5”. Iaften er der ligeledes mulighed for at deltage i en “night drive”, hvor man kan se nogle af de mange nataktive dyr.

Dag 6: Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve - Elefantkysten
Efter en sidste gamedrive fortsætter turen mod Sydafrikas første “World Hertiage”-område, iSimangaliso Wetland Park. Vådområdet her er landet tredjestørste naturbeskyttelsesområde og er hjem for krokodiller, flodheste og et rigt fugleliv. I skal naturligvis på sejltur på St. Lucia med mulighed for at se de mange dyr.

Dag 7: Elefantkysten - Durban og videre med fly til Port Elizabeth og Addo Elephant Park
Fra Durban er der afgang med fly til Port Elizabeth helt mod syd. Her bliver I mødt af en ny guide, som er specialist i naturen her ved Garden Route. Fra Port Elizabeth kører I til Addo Elephant Park, hvor middagen venter.

Dag 8: Addo Elephant Park
Addo Elephant Park er ikke kun hjem for elefanter. Faktisk er her Big 5 - samt en masse andre mindre dyr, som alle spiller en rolle i økosystemets opretholdelse. Spørg f.eks. guiden om, hvad en “dung beetle” er for en - og hvorfor den har “forkørselsret” på vejen! Hele dagen bruges på at udforske parken.

Dag 9: Addo Elephant Park - Tsitsikamma
Igen har I en tidligt morgenvækning, så I kan nå en sidste gamedrive, inden det er tid til at sige farvel til Addo. I fortsætter til Tsitsikamma National Park, hvor man finder uberørt natur med tæt skov, floder og et utroligt rigt plante- og fugleliv. Der er tid til en gåtur til et af områdets smukke vandfald. Hold øjnene åbne - måske kan I spotte en odder. I overnatter i nationalparken.

Dag 10: Tsitsikamma - Oudtshoorn
Morgenen begynder med endnu en gåtur, inden I kører videre til Knysna. Knysna er en af de mest populære turistbyer langs Garden Route, og det er nemt at se hvorfor; byen er utrolig hyggeligt og med en flot beliggenhed. Fra kysten går det nu ind i landet og op i bjergene via Klein Karoo til strudsehovedstaden Oudtshoorn. I kører i et plateau landskab og udsigten udenfor ruderne er væsentligt anderledes end imorges! Sydafrika har tilnavnet “A World in One Country” og på en dag som i dag, forstår man virkelig hvorfor!

Dag 11: Oudtshoorn - Agulhas
I forlader Oudtshoorn af den kendte R62, som også kaldes verdens længste vinrute. Først og fremmest er det dog naturen, som imponerer. De steppelignende landskaber med bjergtoppe i baggrunden - kun afbrudt af de små landsbyer undervejs. Længere mod syd overtages landskabet af blødere bakker og til sidst af frodige marker. I er nu fremme ved kysten igen og Sydafrikas sydligste punkt, hvor I forhåbentlig er heldige at vejret indbyder til en fænomenal solnedgang.

Dag 12: Agulhas - Cape Town
Kap Det Gode Håb er næsten et must på enhver Sydafrika-rejse. Så her kører I naturligvis til idag. Undervejs mod Cape Town er der også stop ved Boulders Beach, hvor man kan besøge den lokale pingvin koloni. Hvis vejret er til det, timer guiden det, så I kan nå kabelbanen til toppen af Table Mountain. Turen ender i Cape Town - og her vil vi på det kraftigste anbefale, at I forlænger rejsen her med et par dage. Det er en pragtfuld by! Hvis I vælger at flyve hjem, bliver I kørt til lufthavnen.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 24.123,00 pr. person

Varighed: 13 dage / 12 nætter

Inkluderet

* Al transport som nævnt
* Alle overnatninger i delt “cabin”
* 11 X morgenmad, 11 X middag inkl. vin til maden
* Alle aktiviteter som nævnt i programmet inkl. entreer
* Engelsktalende guide under hele rejsen
* Fly fra Durban til Port Elizabeth
* Vand under gamedrives

Bemærk at turen her har daglig afgang - også selvom der kun er to deltagere! Flere steder vil man dog deltage på ture, hvor der er andre gæster.

Bemærk: prisen er baseret på, at 2 personer rejser sammen
Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Måltider ikke nævnt
* Øvrige drikkevarer
* Drikkepenge
* Lommepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

11067 071218 OT

Andre rejseforslag

Safari og Cape Town til lavpris

Sydafrika har sjældent været så billigt som nu! Luksus er nu til at betale sig fra – og de billigere…

Luksus fly-in safari i Madikwe, Sabi Sand og Timbavati

Tag med på luksussafari i tre af Sydafrikas bedste private vildtreservater - Madikwe, Sabi Sand og T…

Luksus safari på Mpala Safari Lodge

Eksklusiv safari i Greater Krüger Nationalpark, Sydafrika - her får I hele pakken med luksuslodge, s…