Loading…

Rundrejse i Indien og Nepal

Kombiner to enestående lande på en fantastisk rejse. Indien byder på en fascinerende storby og religiøse traditioner. Nepal tilbyder en fantastisk blanding af kultur og natur, som skal opleves.
I starter i Delhi, hvor i skal opleve de store kontraster mellem gammelt og nyt. Her får i indblik i, hvordan kolonitiden har påvirket den fascinerende og støjende storby og hvordan det lokale liv i den ikoniske by er. I forlader larm og kaos i Delhi, og skal videre for at opleve helt unikke religiøse vartegn og traditioner i Varanasi og Kushinagar. Og fra et enestående land til et andet – turen fortsætter i Nepal. Her skal i opleve storslået natur og et vidunderligt dyreliv i Chitwan samt inspirerende kultur i Lumbini og Kathmandu.

Dag 1: Ankomst Delhi
Dag 2: Sightseeing i Delhi
Dag 3: Delhi – Varanasi
Dag 4: Bådtur og sightseeing i Varanasi
Dag 5: Varanasi - Kushinagar
Dag 6: Sightseeing i Kushinagar
Dag 7: I krydser grænsen til Nepal
Dag 8: Sightseeing i Lumbini
Dag 9: Lumbini - Chitwan
Dag 10: Safari og kulturelle oplevelser i Chitwan
Dag 11: Chitwan - Patan
Dag 12: Sightseeing i Patan
Dag 13: Patan - Kathmandu
Dag 14: Afgang mod Danmark


Se detaljeret program under rejseplan


Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Delhi
2 Delhi - Byrundtur i Old og New Delhi
3 Delhi - Varanasi
4 Varanasi - Bådtur på Ganges-floden
5 Varanasi - Kushinagar
10 Chitwan - Safari og kulturdag
11 Chitwan - Kathmandu
14 Afgang til Danmark

Dag 1 : Ankomst til Delhi

Når i ankommer til Delhi, og efter alle formaliteterne i lufthavnen er overstået, vil vores repræsentant køre jer til hotellet. Om aftenen har i fri til at slappe af, eller få det første indtryk af den fantastiske by.

Dag 2 : Delhi - Byrundtur i Old og New Delhi

I dag skal i opleve alt, hvad Delhi har at byde på. Jeres tur starter i det gamle Delhi, hvor i først skal besøge Raj Ghat, et mindesmærke for Mahatma Gandhi. Hvorefter i kører til det spektakulære Røde Fort, inden i når til en af Asiens største og mest fascinerende moskéer Jama Masjid. Nyd derefter en tur med rickshaw gennem Chandani chowks basarer. Med smalle gader og boder i massevis i får et helt specielt indblik i Old Delhi hverdagen. Turen tager jer nu til New Delhi, hvor i vil opleve den store kontrast fra det gamle til det nye. Med brede boulevarder og moderne kvarterer, er det som at komme til en anden verden. Her skal i besøge Indiens højest tårn Qutub Minar samt Humayun's tomb, som er et enestående monument i indo-persisk stil og en forløber til det majestætiske Taj Mahal. På hjemturen kører i forbi India Gate, parlaments bygningen og præsidentens bolig, Rastrapati Bhawan.

Dag 3 : Delhi - Varanasi

Om formiddagen bliver i kørt til lufthavnen, hvor i skal booke jeres fly til Varanasi. Varanasi er en af hindhuismens helligste byer, og ligger ved den hellige Ganges-flod. Om aftenen skal i ned til floden og opleve en fascinerende arti, som er en ofring af ild, ved Rajendra Ghat.

Dag 4 : Varanasi - Bådtur på Ganges-floden

I står op før solopgang for at sejle med en båd langs Ganges-floden. Når solen står op vil i opleve en af verdens mest bevægende religiøse traditioner. Pilgrimme tager ned til floden for at vaske deres syndere af og sprede deres afdøde forfædres aske i floden. Du vil opleve alt dette mens i sejler på en af verdens mest kendte religiøse floder. Efter morgenmaden starter jeres udflugt til Sarnath, som er en hjorte park, hvor Gautama Buddha første gang underviste i Dharma. Parken er et himmelsk sted for dem, der søger fred væk fra deres hektiske livsstil.

Dag 5 : Varanasi - Kushinagar

Efter morgenmaden går turen videre til Kushinagar. Efter tjek-in har i aftenen fri til at udforske området på egen hånd eller slappe af på hotellet.

Dag 6 : Kushinagar - Sightseeing

Dagen står på sightseeing i Kushinagar. Byen er et kendt sted for buddhistiske pilgrimme, og det var her, at Tathagata, sandhedens oplæser, sagde hans sidste vise ord. I skal opleve det helt specielle tempel, der er bygget til minde om dette, Mahaparinirvana-templet. Derudover skal i se den store og fascinerende statue af Buddha. Hele Kushinagar er blevet til en mindes plads med stupas, som Mukutbandhana, der er bygget af fromme konger.

Dag 7 : Indien - Nepal

I dag skifter i Indisk kultur og religiøse steder ud med enestående natur og historie i Nepal. I bliver sat af ved Sonoli grænsen, hvor i først skal igennem indisk immigration og derefter nepalesisk.I skal her betale 25 dollars pr. person for visum til Nepal. Da immigration gennemføres ved grænsen, er der ikke mulighed for at forudbetale beløbet. Efter immigration kører i videre mod jeres næste stop, Lumbini.

Dag 8 : Lumbini og Tilaurakot - Sightseeing

Dagen står på sightseeing i Lumbini og Tilaurakot. På turen skal i se den fascinerende Ashoka Pillar, som er en søjle, der blev bygget i år 259 f.Kr. af den buddhistiske konge Ashok. I kan nyde en gåtur rundt i den imponerende have, der omringer søjlen. Derudover skal i se Maya Devi Temple, som er et tempel dedikeret til Buddhas mor. Da Lumbini er kendt som Buddhas fødested, er referencer til hans liv helt unikke netop her. Ved siden af templet finder i det sted, hvor Buddhas mor plejede at bade. Til sidst skal i med hyrevogn til klosterområdet. På turen kan i interagere med de lokale og få unik indsigt i deres livsstil.

Dag 9 : Lumbini - Chitwan

Efter morgenmaden går turen videre til Chitwan. I Chitwan er jeres indkvarteringstype helt speciel, i skal nemlig besøge Tharu community homestay.Dette homestay inviterer sine gæster på en autentisk oplevelse, hvor de skal bo i nærheden af det lokale Tharu-folk. Værelserne byder på komfort, men ikke luksus, og alle detaljerne reflekterer Tharu-folkets værdier. Gæsterne kommer helt tæt på de lokale, og man får mulighed for at opleve den traditionelle nepalesiske livsstil. De lokale er meget imødekommende, og hvis man er heldig, kan man komme på safari med sin helt egen værtsfamilie. Efter frokost skal i på tur til Tharu village, hvor i opleve den lokale kultur, og få helt speciel indsigt i deres livsstil.

Dag 10 : Chitwan - Safari og kulturdag

Dagens program står på jeep safari, kano tur og gåtur i den smukke natur. Aktiviteterne bliver tilpasset årstiden og vejret, så i oplever den smukke park på den mest optimale måde under forholdene. Ønsker i at opleve parken på egen hånd, vil en ekspert på området tage med for jeres egen sikkerhed. Aften står i Tharu kulturens tegn. I starter med at lave mad med en lokal familie, og derefter vil der være arrangeret et program, som giver jer en helt unik kulturel oplevelse.

Dag 11 : Chitwan - Kathmandu

I dag går turen videre til Patan og fra et homestay til et andet.Patan community homestay nyder en central placering i Patan, og fra stedets fælles terrasse er der har udsigt over Patan. Stedet reflekterer i høj grad den lokale kultur og det lokale folk. Som gæst får man indblik i lokale normer, traditioner og kultur. Der er stor fokus på at give gæsterne en unik oplevelse, hvor man får indsigt i det skjulte Patan og dets ufortalte historier.

Dag 12 : Patan og Bhaktapur Durbar Square

Efter morgenmaden starter en hel dag med oplevelser i Patan og Bhaktapur. I starter i Patan, som er kendt som ”the city of fine arts”, her skal i se det smukke Patan Durbar Square, som er et monumentalt område i Kathmandu-dalen. Stedet er fyldt med gamle monumenter, templer og historiske bygninger. Derefter går turen til Bhaktapur, der er den bedst bevarede af middelalderbyerne i dalen. Pladsen ligger foran det royale palads fra Bhaktapur riget. Her vil i opleve enestående religiøs arkitektur.

Dag 13 : Patan - Kathmandu

I starter dagen ved Kathmandu Durbar Square, som er stedet, hvor konger engang blev kronet og herskede fra. Den ligger helt centralt i Kathmandu, og herfra kan man opleve en blanding af den gamle bys charme og traditionel arkitektur. Derudover skal i se Kumari Ghar. Kumari er en ung pige, som er en nutidig gudinde i Nepal, og hun bor i Kumari Ghar lige ved siden af pladsen. Derefter går turen til Swayambhunath Stupa, som er et af de smukkeste eksempler på arkitektur fra Kathmandu. Det perfekt proportionerede monument stiger gennem en hvidkalket kuppel, og ender som et forgyldt spir, hvorfra fire ikoniske Buddha ansigter stirre udover dalen.

Dag 14 : Afgang til Danmark

Når det er tid til at vende hjem mod Danmark vil i blive kørt fra hotellet til lufthavnen.


Priser og varighed

Priser fra: : 14.468,00 kr. pr. person

Varighed: 16 dage / 15 nætter

Inkluderet

* 2 overnatninger i Delhi
* 2 overnatninger i Varanasi
* 2 overnatninger i Kushinagar
* 2 overnatninger i Lumbini
* 2 overnatninger i Chitwan
* 2 overnatninger i Patan
* 1 overnatning i Kathmandu
* Morgenmad
* Morgenmad, frokost og aftensmad i Chitwan
* Alt transport på landjorden
* Sightseeing og udflugter med engelsk talende guide
* Rickshawtur i Lumbini og Varanasi
* 2 bådture i Varanasi
* Indgang til alle inkluderede monumenter (til et besøg)

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Flybilletter
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visa udgifter
* Forsikringer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15315 131118 S

Andre rejseforslag

Det nordlige Indien

Ta på eventyr i Indien, og oplev nogle af de helt store højdepunkter. Det er en rundrejse fyldt med…

Golden Triangle deluxe

Bliv fortryllet af fascinerende kultur, arkitektur og natur på denne udvidede Golden Triangle tur i…

Indisk tiger safari

Fantastisk tur, hvor man kommer helt tæt på det rige dyreliv i Indiens fascinerende og smukke nation…