Loading…

Route 66

Tag den legendariske tur gennem USA på Route 66. Dette er det ægte Amerika - et roadtrip, der bør stå på enhver USA-entusiasts ønskeliste.
Fra Chicago til Los Angeles - Route 66. Den legendariske rute bringer jer gennem det ægte USA. Gennem spændende byer, prærie, sydstater, Grand Canyon og ud til vestkysten. Oplev traditionelle diners, fashionable shows i Las Vegas og lange støvede veje. I flere årtier var det amerikas hovedfærdselsåre. I dag har større veje taget over, men stemningen er bevaret langs Route 66. Få en enestående USA-oplevelse.

Dag 1: Ankomst til Chicago
Dag 2: Chicago
Dag 3: Chicago – Springfield, Illinois
Dag 4: Springfield, Illinois – St. Louis
Dag 5: St. Louis – Springfield, Missouri
Dag 6: Springfield, Missouri – Oklahoma City
Dag 7: Oklahoma City - Amarillo
Dag 8: Amarillo – Santa Fe
Dag 9: Santa Fe
Dag 10: Santa Fe – Gallup
Dag 11: Gallup – Flagstaff
Dag 12: Grand Canyon
Dag 13: Flagstaff – Las Vegas
Dag 14: Las Vegas
Dag 15: Las Vegas – Los Angeles
Dag 16: Los Angeles
Dag 17: Afgang fra Los Angeles

Se det samlede program under Rejseplan
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Chicago
2 Chicago
3 Chicago - Springfield, Illinois
14 Las Vegas
15 Las Vegas - Santa Monica
16 Santa Monica/Los Angeles
17 Afgang fra Los Angeles

Dag 1 : Ankomst Chicago

Ved ankomsten til Chicago samler I jeres bil op i lufthavnen og kører derefter til jeres hotel i Chicago.

Dag 2 : Chicago

Chicago har umådeligt meget at byde på. En god introduktion til byen kan fås på Architectural Foundation River Cruise. Blandt øvrige højdepunkter kan nævnes: The Art Institute of Chicago, Millenium Park, Navy Pier, Michigan Avenue’s Magnificient Mile og udsigten fra 360 Chicago. Chicagos madscene er desuden spændende – deep dish pizza, steak houses, krydret mad og meget mere.

Dag 3 : Chicago - Springfield, Illinois

Chicago har endnu et højdepunkt. Nemlig begyndelsen på den legendariske Route 66. På East Adams er det historiske ”Begin Route 66” skilt. Kør gennem Wilmington, hvor den enorme Gemini Giant står. Der er desuden god mulighed for at besøge en traditionel amerikansk diner i byen. I fortsætter til Springfield, hvor I overnatter.

Dag 4 : Springfield, Illinois - St Louis

I dag kører I via en del af Route 66, som daterer tilbage til 1930’erne. I St. Louis kan I besøge Gateway Arch eller tage et cruise på den mægtige Mississippi flod. Når man er i St. Louis er et besøg ved Ted Drewes Frozen Custard også en sjov oplevelse. Deres kendte creme er så tyk, at man kan vende bægeret på hovedet, uden at indholdet falder ud.

Dag 5 : St Louis - Springfield, Missouri

St. Louis og Springfield er to gamle Route 66 byer. På vejen mellem de to byer kommer man konstant forbi klassiske moteller, benzinstationer og små handelsstationer, der tilbyder masser gode fotomuligheder. Besøg også Meramec grotterne, som har eksisteret i omkring 400 millioner år.

Dag 6 : Springfield, Missouri - Okaloma City

Denne dag byder på mange spændende historiske stop. For eksempel domshuset i Carthage – en bygning i romansk stil med tårne og buer. I når til Oklahoma, der er et mekka for fans af Route 66 – staten har flere kilometer af Route 66, der stadig kan køres på, end nogen anden stat.

Dag 7 : Okaloma City - Amarillo, Texas

I har i dag muligheden for at besøge Route 66 museet i Clinton, hvor man kan opleve den legendariske vejs historie. Når I kører ind i Texas, er I tilbage på Route 66 og kører forbi flere klassiske spots. Til aften kan I spise på den ægte Route 66 restaurant Big Texan Steak Ranch, hvor der serveres en to kilos steak. Hvis man spiser steaken på under en time, er den gratis, og man bliver endnu en Route 66 legende.

Dag 8 : Amarillo, Texas - Santa Fe

Besøg Cadillac Ranch øst for Amarillo. Her er 10 gamle cadillac biler begravet med snuden først ned i landskabet. At lave graffiti eller tegne på de gamle biler tilskyndes. I Adrian, Texas, når I til midtpunktet på Route 66 – mellem Chicago og Santa Monica. Senere ankommer I til Santa Fe, hvor I har to overnatninger.

Dag 9 : Santa Fe

Den smukke by Santa Fe byder på kunst og kultur. I bør lægge et visit omkring The Plaza i centrum af byen. Plaza er byens pulserende hjerte, hvor markeder og fester afholdes. Besøg også Guvernørens Palads: bygget i 1610 er det den ældste offentlig bygning i USA, der stadig benyttes. Santa Fe er den tredjestørste kunstby i USA og har nogle af de fineste gallerier, butikker og museer.

Dag 10 : Santa Fe - Gallup

Kort fra Santa Fe kommer I til Albuquerque, som er særligt kendt for den årlige luftballon festival. Når I kører ad Central Avenue gennem Albuquerque, passerer I diners, moteller og lysende neonskilte. Hvis I vil køre en alternativ rute fra Albuquerque til Gallup, så tag den gamle Route 66. Det er en af de smukkeste dele af Route 66 med bjerge i baggrunden og rødlige farver i landskabet.

Dag 11 : Gallup Nm - Flagstaff

Gå ikke glip af køreturen gennem Petrified Forest National Park, hvor I kan se 250 millioner år gamle træer, der er blevet omdannet til sten i røde, lilla og blå farver. Efter I har fulgt de store Jackrabbit skilte i nogle kilometer, når I til Jack Rabbit Trading Post i Joseph City vest for Holbrook. Sidst på dagen ankommer I til Flagstaff, hvor I skal overnatte to nætter.

Dag 12 : Grand Canyon

I har hele dagen afsat til at udforske Grand Canyon. Vi kan hjælpe med at arrangere en helikopter tur, der bringer jer over den imponerende kløft. I kan også benytte dagen til at vandre ned i kløften. Farverne i kløften omkring solnedgang er fantastiske.

Dag 13 : Flagstaff - Las Vegas

Det længste sammenhængende stykke af den gamle del af Route 66 begynder i Seligman og fortsætter til Kingman. Herfra kører I nord på til Las Vegas. Omtrent 50 kilometer udenfor Las Vegas krydser i Colorado River på Hoover Dam, der danner grænsen mellem Arizona og Nevada. Dæmningen var et sandt ingeniørvidunder, da den blev bygget i 1930’erne.

Dag 14 : Las Vegas

I har hele dagen til at gå på opdagelse i Las Vegas. I kan slappe af ved poolen, udforske de store kasinoer og opleve de imponerende shows.

Dag 15 : Las Vegas - Santa Monica

Kør på den gamle vej i Barstow for det sidste stykke af køreturen til Los Angeles. Tæt ved, der hvor Santa Monica Boulevard ender ved Ocean Boulevard markerer et messing skilt afslutningen på Route 66 – ”The Main Street of America”.

Dag 16 : Santa Monica/Los Angeles

Dagen er fri til at opleve Los Angeles. Hollywood, Beverly Hills, Universal Studios, Venice Beach og meget mere. I vælger selv, hvad I har lyst til at se.

Dag 17 : Afgang fra Los Angeles

I kører til lufthavnen, hvor I afleverer jeres bil. Derefter begynder jeres rejse hjemad.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 12.996,00 pr. person

Varighed: 17 dage / 16 nætter

Inkluderet

* 16 overnatninger på primært 3-stjernede hoteller (enkelte 2- og 4-stjernede hoteller)
* Billeje hele turen


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Envejsleje på bilen (denne betales lokalt)

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13582 201017 ART

Andre rejseforslag

New York & New England

Denne rundrejse tager jer først til New York og derefter igennem New Englands fantastiske landskab -…

Kør Selv Langs USAs Stillehavskyst

Denne frodige region er kendt for sin dramatiske kystlinje, snedækkede bjerge og frodige skove samt…

Californien & Sydvest - med et tvist

Den klassiske vestlige USA-rejse er blevet tilsat et besøg i Palm Springs og et par dage i det calif…