Roadtrip: Autentiske Cuba

Frihed til at opleve Cuba i eget tempo og komme tæt på den cubanske befolkning er kodeordene for denne rejse. I kører selv i lejet bil på øen og overnatter primært hos lokale cubanske familier.
Santa Clara, Cuba
Du er her:
 • Roadtrip: Autentiske Cuba
location Cuba
location Kør-selv rejser
location 15 dage / 14 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 13.660 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Frihed til at opleve Cuba i eget tempo og komme tæt på den cubanske befolkning er kodeordene for denne rundrejse. Der er lagt vægt på have tid til selv at udforske den spændende natur, interessante historie og de koloniale byer, som I besøger undervejs. I kører selv rundt i lejet bil på øen og overnatter primært hos lokale cubanske familier, de såkaldte Casas Particulares, som fuldt ud lever op til cubanske standard hoteller.

Ønsker I at have lidt mere indhold på rejsen, hjælper vi selvfølgelig gerne med spændende udflugter undervejs, der er nok at opleve på Cuba. Så skulle I ønske at forlænge rejsen, klarer vi også dette.

Billeder fra Roadtrip: Autentiske Cuba

Detaljeret program

 • P7214491

  Dag 1 : Ankomst

  Ankomst til Havana. I bliver samlet op i lufthavnen og kørt til jeres hotel.
 • Dag 2 : Havana til fods

  I dag skal i på byrundtur. Havanas historiske skattekammer bliver på fantastisk vis åbnet, når man sammen med en lokal går gennem labyrinten af brostensgader omgivet af de smukke, men aldrende huse, hvoraf nogle er under restauration, mens andre er i langsomt forfald. En af de store seværdigheder er Plaza de Armas, der om aftenen oser af liv med oplysning af filigranlamper og salsaorkestre. Om dagen indtager turisterne guvernørpaladset, der er et af de fineste eksempler på barokarkitektur i Havanna. Den lille kanon El Fuerte fyres stadig af ved aftenstid til minde om tiden, hvor man på den måde lod folket vide at de daværende byporte blev lukket i. På Plaza de la Catedral ser man den imponerende katedral, der i mange år husede den berømte spanske søfarer Columbus' formodede jordiske rester. Ikke langt derfra ligger den berømte restaurant La Bodeguita del Medio, hvor Ernest Hemingway drak sine "Mojítos" (spansk rom/myntedrink) i selskab med andre forfattere, kunstnere, digtere og spirende politikere.
 • Dag 3 : Havana

  Dagen i dag er til fri disposition i Havana til at udforske f.eks. det moderne Havana, Revolutionspladsen og El Malecon havpromenaden. Om aftenen henter i jeres lejebil, som skal være jeres følgesvend på resten af turen.
 • Dag 4 : Fra Havana - Viñales

  I kører ud af byen og mod Viñales. På vejen kan I gøre stop i Las Terrazas, en dejlig lille by, hvor der også er en lang svævebane, hvis man er til det. I Soroa er er også mulighed for et stop for at se de mange orkideer.Turen er på 210 km og tager næsten 3 timer. I indkvarteres på et lokalt hotel, hvor der er middag inkluderet første aften.
 • Dag 5 : Viñales dalen

  I dag skal I opleve Viñales dalens mest interessante steder med start ved Jazmines udsigtepunktet. Herfra får man en fornemmelse af dalens udstrækning og Mogotes bjergenes spøjse udformning. Der fortsættes via Viñales by til Dos Hermanas dalen, hvor man kan se den pre-historiske væg, et spøjst eksempel på Castros ideer. Der er indlagt besøg ved en cigarfabrik (lukket i weekender). Overalt ser man tobaksplantager og der er rig mulighed for at lære om cigarprocessen fra blad til rullet cigar. Udflugten sluttes af ved den indianske grotte med sejlads langs den underjordiske flod inde i grotten.
 • P4140011

  Dag 6 : Viñales

  Dagen i dag er til fri disposition i Viñales. Brug evt. dagen til at udforske de mange grotter, vandreture og besøge de lokale bønder ude i markerne.
 • Dag 7 : Fra Viñales - Playa Girón

  I kører fra Viñales til Zapata Halvøen, som er på ca 430 km og tager omrkring 5 timer. Der er ikke så meget at se undervejs, men I har motorvejen helt for jer selv. Husk at tanke før I kører fra Viñales, der er langt mellem tankstationerne. I indkvarteres på hotel ved lokale familie for to nætter med morgenmad og middag den første aften.
 • Dag 8 : Playa Girón

  Dagen i dag er til fri disposition, som eksempelvis kan bruges på at udforske Zapata halvøen og Svinebugten samt slappe af og snorkle fra flere af strandene.
 • Dag 9 : Fra Playa Girón - Trinidad

  I kører fra Zapata halvøen til Trinidad, som er på ca 275 km. I kan køre indenom Cienfuegos, eller gøre stop ved stranden Playa Rancho Luna, hvor I kan spise frokost med havudsigt. I indkvarteres lokalt med morgenmad for tre nætter. Middag den første aften er desuden inkluderet.
 • Dag 10 : Trinidad byrundtur

  I dag skal I på byrundtur i koloniale Trinidad. I går rundt med guiden i det historiske centrum af Trinindad, en by fuld af skøn kolonial arkitektur. I besøger PLaza Mayor, den store centrale plads og et af de skønne museer i byen. Der gøres stop ved La Canchanchara bar, inden I fortsætter til en keramisk workshop. Der vil være tid til at se på bodernes udvalg, inden der spises frokost på en lokal restaurant. I har rig lejlighed til at spørge guiden om Trinidad og Cuba.
 • P7141257

  Dag 11 : Trinidad

  Dagen er til fri disposition i Trinidad til at udforske Playa Ancon stranden ca. 11 km. derfra eller vandreture i Topes de Collantes, Trinidads grønne lunger.
 • Dag 12 : Fra Trinidad - Santa Clara

  I kører fra Trinidad til Santa Clara, det er værd at lægge vejen via Sukkermøllernes dal og dykke ned i byens forhistorie. I Santa Clara overnatter I to nætter med morgenmad. Den første aften er inklusiv aftensmad.
 • Dag 13 : Santa Clara byrundtur

  Denne panoramiske byrundtur præsenterer de vigtigste seværdigheder i Santa Clara. Santa Clara er revolutionens vugge. I 1958 angreb oprørsstyrkerne byen og indtog den efter blot to dage. Santa Clara var den første by, der blev befriet for Batistas diktatur. Resten er historie. I dag er der indrettet museer og opført mindesmærker om det berømte slag og lederen over dem alle, Ernesto "Che" Guevara. Ved den store statue af Che på Plaza de la Revolución ligger det mausoleum, hvor han blev stedt til hvile i 1997, da hans jordiske rester blev ført til Cuba fra Bolivia. Museet giver et godt indblik i hans legendariske liv som revolutionær og hans rolle i den cubanske revolution.
 • Dag 14 : Fra Santa Clara - Havana

  I kører fra Santa Clara til Havana, hvor I indkvarterer jer på det samme hotel som tidligere for en enkelt nat. Bilen returneres til udlejningsfirmaet. Nyd de sidste cubanske indtryk om aftermiddagen.
 • Dag 15 : Afrejse

  Det er tid til at tage afsked med Cuba. I bliver hentet på jeres hotel og kørt i lufthavnen.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 13.660 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Lufthavnstransfers t/r
* 4 nætter på 3* hotel i Havanas gamle centrum
* 10 nætter på Casas Particulares med morgenmad
* 4 x aftensmad på Casas Particulares
* 4 x Nævnte udflugter
* Billeje

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Fly inkl. skatter
* Bilforsikring & garanti
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

10637 190123 IC

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/