Loading…

Privat Bådtur På Amazonfloden

Oplev Brasiliens Amazonas fra jeres helt egen båd med plads til 8 personer. Her kan I nyde hinandens selskab i private, komfortable omgivelser og opleve livet langs Amazonas floder og i regnskoven. Alt imens sørger bådens mandskab for at lave lækker, lokal mad, og sejler jer til de forskellige landsbyer og naturområder, som I kommer til at opleve i løbet af rejsen.

På bådens soldæk er der grill, solstole, spisebord, hængekøjer og bruser. På hoveddækket er der en dobbeltkahyt samt to kahytter med køjesenge, og der er to toiletter med bruser. Opholdssalonen er indrettet med et spiseareal med en bænkesofa, hvor der kan arrangeres yderligere senge.

Båden er udstyret med solenergi og kører på lavforbrugsmotor, og den tilhørende gummibåd har solpanelmotor. Derudover opereres der efter miljørigtige principper i forhold til sortering og genbrug af affald samt brug af biologisk nedbrydelige produkter. Båden og rejsen tilhører derfor vores kategori af Grønne Rejser. I kan også læse mere om vores fokus på Bæredygtig Turisme, blandt andet Vores Grønne Politik, her.

Dag 1: Ankomst i Manaus
Dag 2: På havet - Janauari Ecological Park
Dag 3: På havet - Acajatuba-søen
Dag 4: På havet - Jaraqui-landsbyen
Dag 5: På havet - Cuieiras-floden
Dag 6: På havet - Afgang til Manaus

Da I har båden helt for jer selv, kan jeres rejsegruppe også selv have medbestemmelse på programmets dage. Rejsen kan desuden laves som 3-dages eller 7-dages bådtur.

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Manaus
2 Manaus – Janauari Ecological Park
3 Janauari Ecological Park – Acajatuba Lake
4 Acajatuba Lake – Jaraqui Village – Anavilhanas Archipelago
5 Anavilhanas Archipelago – Cuieiras River
6 Cuieiras River – Manaus

Dag 1 : Ankomst Manaus

Ved ankomst til Manaus lufthavn bliver I modtaget af vores repræsentant, der sørger for transport til Villa Amazonia, hvor I overnatter en enkelt nat. Hotellet er strategisk beliggende tæt ved molen, hvorfra jeres båd afgår den følgende dag.

Dag 2 : Manaus – Janauari Ecological Park

I dag starter jeres 5-dages bådtur. I bliver kørt til molen, hvor I møder mandskabet, der skal sejle båden og lave jeres mad undervejs. Maden bliver lavet af lokale råvarer, og kokken lover smagsfulde og attraktive måltider. På denne første dag sejler I langs Manaus-bredden, imens I passerer Adolpho Lisboa - et flydende marked bestående af huse på pæle og broer. For de af jer der kender området godt, virker det måske lidt bagvendt, at I starter med at sejle øst for Manaus. Forklaringen er dog god nok; det er for at opleve stedet, hvor de to floders, Rio Solimões og Rio Negro, lysebrune og mørkebrune vand mødes og danner Amazonfloden. Derefter går turen mod Janauari Ecological Park, hvor regnskoven virkelig kan opleves.

Dag 3 : Janauari Ecological Park – Acajatuba Lake

I dag starter båden med at returnere til Rio Negro og sejler herefter vest for Manaus mod Acajatuba-søen. I dag er det virkelig værd at tage plads i soldækkets hængekøjer, hvorfra I kan følge med i dyrelivet langs flodbredden. Det er ofte muligt at opleve lyserøde floddelfiner, piratfisk og fascinerende fugle. Når mørket falder på, er der mulighed for at tage på observationstur og se kaimaner og andre nataktive dyr.

Dag 4 : Acajatuba Lake – Jaraqui Village – Anavilhanas Archipelago

Det rolige tempo fortsætter, imens I oplever dagligdagens liv udfolde sig langs flodbredden. I dag kommer I også til at opleve landsbyen Jaraqui, og I kommer på en vandretur i regnskoven, hvor I lærer om regnskovens flora og fauna samt traditionelle stammers medicintraditioner. Dagen slutter ved ø-gruppen Anavilhanas midt i Rio Negro, hvor I kan spotte forskellige abearter og andet spændende dyreliv.

Dag 5 : Anavilhanas Archipelago – Cuieiras River

Jeres sidste hele dag i junglen skal udnyttes optimalt. Derfor skal I udforske Cuieiras-bifloden, og I kommer endnu tættere på junglen og den rige flora og fauna langs den majestætiske flodbred. Der vil være mulighed for at besøge lokale indbyggere, som lever af planten, maniok.

Dag 6 : Cuieiras River – Manaus

I dag slutter turen. I tager afsked med jeres mandskab og går fra borde i Manaus.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 20.826,00 pr. person

Varighed: 6 dage / 5 nætter

Inkluderet

* Transfer lufthavn til hotel
* 1 nat på hotel Villa Amazonia, dobbeltværelse med morgenmad
* 4 nætter på båden
* Nævnte aktiviteter
* Helpension
* Privat engelsktalende guide

Bemærk: prisen er pr. person og baseret på, at seks personer lejer hele skibet

Ikke Inkluderet

* Fly
* Drikkevarer (alkoholiske)
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12180 071119 PB

Andre rejseforslag

Tucano 7-Dages

Tag med langt op af Rio Negros bifloder, hvor det mere uberørte Amazonas strækker sig så langt øjet…

Pantanal & Bonito 7D/6n

Oplev smuk natur og deltag i aktiviteter som safari, ridning, vandreture, sejlture og snorkling. Få…

Brasilien - det kendte og det mindre kendte

Denne 10 dages rundrejse i Brasilien indeholder to af de absolut mest kendte højdepunkter i Brasilie…