Loading…

Perus højdepunkter

Oplev alle Perus højdepunkter på denne 14 dages rundrejse; Colca Canyon, Titicacasøen, Cuzco og Machu Picchu.
Denne rundrejse i Peru er for jer, som har begrænset tid men alligevel gerne vil se alle højdepunkterne.

Turen tager sin begyndelse i Perus hovestad, Lima. hvor der er tid til at se de største seværdigheder. Herefter går det med fly til Arequipa, som er udgangspunkt for besøg ved Colca Canyon. Fra Colca Canyon tager man bussen til Puno, hvorfra en tur på Titicacasøen venter. Turen med bus til Cuzco er spændende og i Cuzco venter flere spændende guidede ture. Turens absolutte højdepunkt er nok besøget ved Machu Picchu, som også markerer afslutningen på denne rejse.

Dag 1: Ankomst til Lima
Dag 2: Lima: Halvdagsbyrundtur
Dag 3: Med fly til Arequipa
Dag 4: Arequipa: dagen er fri på egen hånd
Dag 5: Transport og udflugt til Colca kløften
Dag 6: Colca kløften: dagen er fri på egen hånd
Dag 7: Udflugt til kondor kløften, med bus til Puno
Dag 8: Udflugt på Titicaca søen til Taquile & Uros øerne
Dag 9: Transport til Cuzco m/ 3 ceremonielle besøg & frokost
Dag 10: Halvdagsbyrundtur i Cuzco & ruiner
Dag 11: Cuzco: dagen er fri på egen hånd
Dag 12: Transport til Aquas Calientes ved foden af Machu Picchu
Dag 13: Udflugt til Machu Picchu. Transport til Cuzco
Dag 14: Afrejse Cuzco
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Lima
3 Med fly til Arequipa
4 Arequipa
5 Transport til Colca Canyon

Dag 1 : Ankomst til Lima

Ved ankomsten til Lima bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I har to overnatninger.

Dag 2 : Halvdags byrundtur

I dag venter en halvdags byrundtur med besøg i byens koloniale og moderne distrikter. Efter jordskælvet i 1746 blev byen genopbygget, og byens brede gader store pladser og gamle huse med smukke udskårne balkoner, som er typisk for denne periode.

Dag 3 : Med fly til Arequipa

Der er transport til lufthavnen hvorfra I flyver til Arequipa. Her bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I har to overnatninger.

Dag 4 : Arequipa

Dagen er fri til på egen hånd at udforske Arequipa.

Dag 5 : Transport til Colca Canyon

Efter morgenmaden bliver I hentet på jeres hotel i Arequipa, hvorfra turen starter mod den fantastiske Colca Canyon. - verdens dybeste kløft. Floden, der løber gennem kløften, falder fra 3500 m til 2200 m og vejen på begge sider af kløften går i en højde af 4000 m til 6288 m. på sit højeste sted. Første stop på vejen er ved Mirador del Vulcanos, hvor man får et glimt af den pragtfulde flora og fauna, der er så typisk for denne region af Andesbjergene. I har to overnatninger ved Colca Canyon.

Dag 6 : Cruz del Condor

I dag står man tidligt op for at opleve Cruz del Condor. Her får man den bedste udsigt over dalen der er verdens dybeste. Tidligt om morgenen eller sidst på dagen er det ofte muligt at se kondorer lette fra deres reder. Dette er et magisk syn på et magisk sted. I bliver kørt til busstationen, hvorfra I tager bussen til Puno. Her bliver I modtaget igen og kørt til jeres hotel. I har to overnatninger i Puno.

Dag 7 : Udflugt på Titicaca søen

I bliver hentet på hotellet i Puno og kørt til havnen, hvorfra der sejles mod Taquile. Øerne Taquile og Amatani, to klippeøer i den nordlige ende af søen, byder gerne turister velkommen til et kig på deres specielle kultur. Øerne er smukke med terrasserede marker og stenhuse.

Undervejs passeres de flydende Uros-øer, der rummer en hel landsby bygget på sivøer. Her gøres der et kort stop. Indianerne på øen lever et traditionel liv med rødder tilbage til de gamle civilisationer, der har befolket Titicacasøen. Uros indianerne på de flydende øer efterhånden har blandet sig familiemæssigt med Aymara indianerne, så der ingen fuldblods Uros indianere eksisterer længere. Men de praktiserer stadig de gamle traditioner for fiskeri, fuglefangst og måden at bo på søens planter. Sivene, der gror i store mængder langs søens bred, bliver brugt til deres både, huse og øer. Indianerne begyndte at bo på denne måde for over 500 år siden, da Uros indianerne ønskede at isolere sig selv fra Colla og Inka indianerne.

Dag 8 : Transport til Cuzco m/ 3 ceremonielle besøg & frokost

Afhentning på hotellet, hvorfra I køres til busstationen.

Dagens tur går med bus til Cuzco. Man følger sporene langs den samme rute som toget normalt tager og kan dermed nyde den samme fantastiske udsigt hen over andeshøjsletten.

Der gøres 3 interessante stop på vejen:

Først ruinerne ved Pukara. Det er det vigtigste og ældste cermonielle sted på denne side af Tihuanaco. Ruinerne er karakteriseret af en række platforme med trapper og en del vidnesbyrd om en præ-inkacivilisation, der ser ud til at gå helt tilbage til oprindelsen af andeskulturen i højlandet.

Det næste stop er ved Raqchi, som er et tempel for guden Wiracocha beliggende 121 km fra Cuzco. Dette inkatempel er monumentalt med dets 100 meter i længden, 26 meter i bredden og 14 meter i højden.

Sidste stop på turen er ved kirken i Andahuaylillas, som man også kalder andesbjergenes sixtinske kapel bl.a. grundet dens imponerende frescoer. Kirken er et typisk eksempel på den mestizo-barok arkitektur man praktiserede i det 17. århundrede.

På bus stationen i Cuzco modtages I af chaufføren, som sørger for transport til hotellet.

Dag 9 : Halvdags byrundtur i Cuzco

Halvdagsbyrundtur med besøg ved de vigtigste seværdigheder, med bl.a. katedralen, der siges at være bygget oven på en gammel inkahelligdom. Kirken, der er opført i 1700 tallet, rummer træskærerarbejder, malerier og anden religiøs kunst.

Dag 10 : Cuzco

Dagen er til fri disposition til at udforske Cuzco på egen hånd

Dag 11 : Transport til Aquas Calientes ved foden af Machu Picchu

Fra morgenstunden fløjtes der afgang fra togstationen i Cuzco og efter langsomt kravler toget op af bjergsiden fra Cuzco og det fortsætter til Ollantaytambo, hvorfra det slanger sig ad en smuk rute langs floden Urubamba. Efter 4 timer ankommer toget til stationen i Aguas Calientes, hvor I tilbringer en enkelt nat.

Dag 12 : Udflugt til Machu Picchu. Transport til Cuzco

Aquas Calientes tager I bussen op af bjerget - langs de snoede vejsving - til Machu Picchu ruinerne. I kan nu udforske Machi Picchu i ro og mag. Busserne kører retur til Aquas Calientes hele dagen frem til lukketid.

Senere på dagen tager I toget retur til Cuzco, hvor I har endnu en overnatning.

Dag 13 : Cuzco

Dagen er til fri disposition til at udforske Cuzco på egen hånd

Dag 14 : Hjemrejse

I bliver kørt til lufthavnen i god tid før afrejse. I kan naturligvis vælge at forlænge turen med et ophold i junglen – eller måske et besøg på Galapagosøerne?


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 11.503,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Alle transfers
* Alle overnatninger inkl. morgenmad
* Alle nævnte udflugter
* X frokost, 1 X middag
* Entreer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

11455 151119 TGP

Andre rejseforslag

Den Klassiske Peru Rundrejse

Er det første gang, du skal til Peru? Så er dette rejsen! Oplev Machu Picchu, Cuzco, Titicacasøens d…

Inka Eventyr i Peru

Oplev alle de store seværdigheder i Peru krydret med et spændende og udfordrende fire dages trek på…

Peru & Galapagos

Oplev Peru og Galapagos på én og samme rejse! Se det magiske Machu Picchu, tag på tur i den UNESCO-b…

Trustpilot