Loading…

Pantanal & Bonito

Oplev smuk natur og deltag i aktiviteter som safari, ridning, vandreture, sejlture og snorkling. Få et indblik i én stats lokale traditioner og gauchokultur med fantastisk flora og fauna.
Denne tur giver jer muligheden for at opleve det bedste Mato Grosso do Sul staten har at tilbyde. Pantanal byder på flere aktiviteter med fokus på at opleve landskabet. og dyrelivet, der bebor området. I Bonito, en af Brasiliens bedste økoturisme destinationer, får I følelsen af at dykke ned i et akvarium. Turen er for jer, der kan lide at opleve afsidesliggende områder med en smuk natur og deltage i aktiviteter såsom safari, ridning, vandreture, sejlture og snorkling. I vil få et indblik i én stats lokale traditioner og gaucho kultur med fantastiske flora og fauna oplevelser i centrum.

Dag 1: Campo Grande - Pantanal
Dag 2-3: Pantanal
Dag 4: Pantanal - Bonito
Dag 5: Bonito
Dag 6: Bonito
Dag 7: Bonito - Campo Grande
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Campo Grande - Pantanal
2 Det sydlige Pantanal
3 Det sydlige Pantanal
4 Pantanal - Bonito
5 Bonito: snorkling
6 Bonito: Den blå grotte
7 Bonito - Campo Grande

Dag 1 : Campo Grande - Pantanal

I bliver taget imod i Campo Grande lufthavn og kørt til jeres lodge i Pantanal, verdens største ind-delta. Den tørre sæson strækker sig fra juli til december. Der vil være check in, briefing og aftensmad, inden I går til ro. Opholdet på lodgen i Pantanal er med helpension.

Dag 2 : Det sydlige Pantanal

Disse dage er fyldt ud med aktiviteter, hvor I kan opleve Pantanal landskabet og dets flora og fauna fra forskellige vinkler. Der vil være vandreture på naturstier, ridning gennem det høje græs eller sump områder. Desuden vil der være sejlture og safari ture i jeeps. Der er 2 daglige udflugter på forskellige tidspunkter, så I kan opleve dyrelivet, når det er mest aktivt.

Dag 3 : Det sydlige Pantanal

Endnu en dag til at opleve Pantanal mageløse flora og fauna.

Dag 4 : Pantanal - Bonito

I vil kunne nå en morgen udflugt inden frokosten. Derefter kører I mod Bonito, som betyder smuk. Selve byen er en lille hyggelig oase, men det i sandhed smukke er de omgivende naturoplevelser med krystal klarefloder, der er rige på fisk, huler og grotter samt vandfald. I checker ind på jeres hotel i Bonito, som inkluderer morgenmad.

Dag 5 : Bonito: snorkling

Efter morgenmaden kører i mod Rio Prata, sølvfloden. I begynder dagens tur langs den spirende Olho d'Água flod, hvor der er en natursti ved skoven. I får forklaret flora og fauna og forhåbentlig spotter I en del af de fugle og andre dyr, der lever i området. For enden af stien er det tid til at blive våd. I flyder med den stille strøm i floden med snorkel på. Det er næsten som at hoppe ned i et akvarium. Vandet er klart, og der er overraskende mange fisk, nogle er ganske store. Tilbage på land spises der frokost, inden I returnerer til jeres hotel. .

Dag 6 : Bonito: Den blå grotte

Efter morgenmaden kører I mod Den Blå Grotte, et naturligt dannet grotte, som i bunden har en blå sø. Grotten er fyldt med stalaktitter og stalagmitter, men det er det blå i bunden af grotten, der fanger ens opmærksomhed. Eftermiddagen er på egen hånd til at udforske Bonito by og område.

I skal nu til Gruta de São Miguel, som er en tør grotte med varierende geologiske formationer. Her skal i lære noget om områdets geologi og den lokale historie. Efter i er blevet udstyret med hjelm og lommelygte går turen ud på den 180 meter lange hængebro, som giver mulighed for at gå gennem Cerrados trætoppe. Derefter kommer i frem til en lille udkigspost, hvor i kan tage naturskønne billeder. Nu går turen ind i grotten. I vil blandt andet kunne se stalagmitter, søjler og frådsten. Derudover finder man også søjleugler derinde. På turen tilbage gennem skoven er der mulighed for at observere flere dyr som den lyserøde ara, agoutier og næsebjørne.

Dag 7 : Bonito - Campo Grande

Det er tid til at returnere til Campo grande lufthavn og tage afsked med den spændende Mato Grosso do Sul stat.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 10.028,00 pr. person

Varighed: 7 dage / 6 nætter

Inkluderet

* Transfer fra og til Campo Grande lufthavn
* 3 nætter på Pantanal lodge
* Helpension og 2 udflugter per dag i Pantanal
* Transfer Panatanal - Bonito
* 3 nætter på hotel i Bonito med morgenmad
* Udflugter til Rio Da Prata, Buraco das Araras, Gruta do Lago Azul

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

07882 281119 GW

Andre rejseforslag

Brasilien - det kendte og det mindre kendte

Denne 10 dages rundrejse i Brasilien indeholder to af de absolut mest kendte højdepunkter i Brasilie…

Brasiliens Ukendte Sydstater

Oplev en ukendt side af Brasilien med vinproduktion, dejlige sandstrande og smukke nationalparker me…

Samba for to

En forrygende rejse gennem Brasiliens åbne landskaber, underskønne natur og dyreliv, krydret med afr…