Loading…

Panama & Costa Ricas Caribiske kyst

Kom med på en ny rundrejse gennem naturskønne Costa Rica og kulturrige Panama. Denne gang delvist kør selv og via den Caribiske side.
På denne spændende rundrejse kombinerer vi de to populære og trygge lande Costa Rica og Panama på en ny måde! I starter med et besøg i det centrale Costa Rica omgivet af regnskov og vulkaner. Derfra går turen ud mod skønne, tilbagelænede Puerto Viejo ved Den Caribiske Kyst. Efter nogle dages dasen ved stranden tager man med bil og båd over Panamas landegrænse til Bocas Del Toro, der med sine hvide sandstrande og azurblåt hav har masser af små øer at udforske. Herfra går turen ind i Panamas smukke højland, tågeregnskov og flere vulkaner. Turen afsluttes i Panama City, en smuk og historisk velbevaret by med masser af kultur og selvfølgelig den berømte kanal.

Bemærk: Turen her er delvis kør-selv, da Costa Rica virkelig lægger op til det med deres gode infrastruktur. Men man kan selvfølgelig også blive kørt hele vejen om ønsket.


Rejsen kan som altid skræddersys, så den passer perfekt til jeres behov og antal feriedage!
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst San Jose
2 San Jose til Arenal
3 Arenal
4 Arenal til Puerto Viejo
5 Puerto Viejo
6 Puerto Viejo
7 Puerto Viejo til Bocas del Toro, Panama
8 Bocas del Toro udflugt
9 Bocas del Toro
10 Bocas del Toro til Boquete
11 Boquete udflugt
12 Boquete
13 Boquete til Panama City
14 Panama City udflugt
15 Panama City hjemrejse

Dag 1 : Ankomst San Jose

Velkommen til Costa Rica! Ved ankomst til lufthavnen i San Jose afhentes I af en chauffør, der kører jer til hotellet. Her overnattes en enkelt nat.

Dag 2 : San Jose til Arenal

I dag udleveres en SUV lejebil som inkluderer fri km samt basis LDW forsikring. Herefter køres til Arenal i eget tempo og med mulighed for at gøre stop undervejs.

Dag 3 : Arenal

Dagen er til fri disposition. Ønsker I at komme på en udflugt, kan vi sagtens arrangere dette til f.eks. Arenal nationalparken og de varme kilder. Området blev erklæret nationalpark i 1995 og rummer, udover vulkanen, en enorm biodiversitet i de skove, der omgiver vulkanen. Nationalparken er desuden belagt med gode stier, der giver mulighed for vandring og cykling.

Dag 4 : Arenal til Puerto Viejo

Nu går turen mod Den Caribiske Kyst og den hyggelige by Puerto Viejo, hvor der overnattes de tre følgende næstter.

Det dejlige lodge ligger lige ved Cocles strand som har fået regeringens blå flag for rene strande. Her, blot 1,5 km fra Puerto Viejo og få skridt fra den Caribiske kyst, er man omgivet af tropisk regnskov i de smagfulde bungalows.

Dag 5 : Puerto Viejo

Dagen er til fri disposition til at udforske Puerto Viejo. Slap af på stranden, lej et surfbræt eller tag på en af de mange udflugter i nærområdet.

Dag 6 : Puerto Viejo

Endnu en dejlig fridag. I dag afleveres bilen.

Dag 7 : Puerto Viejo til Bocas del Toro, Panama

Denne dag går turen med shuttle fra Puerto Viejo til Boca Del Toro i Panama. Herude er der masser af spændende øer at besøge, udover at man selvfølgelig kan bade og snorkle. Der overnattes tre nætter.

Dag 8 : Bocas del Toro udflugt

Dagens eventyr begynder i Bocas Town med en kort bådtur til Dolphin Bay hvor vi vil kigge efter delfiner, der leger i deres naturlige habitat. Turen fotsætter til til Coral Cay for at snorkle (2 steder) og tid til frokost på en "over-water" restaurant, der giver en smuk udsigt over øerne (frokost ikke inkluderet). Eftermiddagen vil blive brugt på Red Frog Beach, en af ​​de smukkeste strande i Bocas. Tilbring et par timer på denne strand ved havet med bølger, sand og sol. Sidst på eftermiddagen vender I tilbage til Bocas Town.

Dag 9 : Bocas del Toro

Dagen er til fri disposition i Bocas del Toro.

Dag 10 : Bocas del Toro til Boquete

Først skal I med færgen til Almirantes og derfra går turen i bil ind til det smukke højland og hotellet i Boquete. Her finder man det perfekte sted at besøge på en ferie, der er fyldt med oplevelser. Stedet er omringet af naturlig skønhed i et varieret terræn. Der overnattes to nætter heroppe.

Dag 11 : Boquete udflugt

De Hængende Broer. I dag får I mulighed for at opleve de utrolige udsigter over floder, vandfald og til den høje vulkan, Baru. Ledsaget af en lokal guide vil I få den bedste oplevelse rundt i den frodige flora og fauna i højder, der strækker sig fra 10 til 75 meter over jorden. Børn såvel som voksne kan også nyde omgivelserne på stier, der er knap så vanskelige.

Dag 12 : Boquete

Fridag i Boquetes naturskønne omgivelser.

Dag 13 : Boquete til Panama City

Denne dag køres man først til David, hvorfra der er indenrigsfly til Panama City og transport til hotellet, hvor man overnatter i den spændende storby de næste par nætter.

Dag 14 : Panama City udflugt

Jeres engelsktalende guide vil i dag afhente jer på hotellet og køre til Miraflores, hvorfra man kan observere de store skibe passere Panama kanalen. Der er mest travlt mellem kl. 9 -10, hvor skibene løftes eller sænkes de 18 meter. For at gøre besøget totalt, lægges ruten forbi musset og besøgscenteret i Miraflores, hvor man kan lære om konstruktionen af kanalen, historien og dens betydning for hele verdenshandelen. Næste stop er Amador vejen, som forbinder tre øer i Stillehavet og giver en super udsigt til Panama kanalen samt Panama Citys omrids.Dernæst er det tid til at udforske Panama Citys koloniale kvarter, Casco Viejo. Her er husene bevaret i den oprindelige stil med smalle gader og flotet kirker, hvor I vil få et indblik i kolonitiden.

Dag 15 : Panama City hjemrejse

I dag er det tid til at tage afsked med smukke og oplevelsesrige Panama. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor I flyver hjemad eller videre ud i verden.


Priser og varighed

Priser fra: : 17.822,00 kr. pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Indenrigsfly David - Panama City
* Alle transfers til og fra lufthavne
* Al landtransport fra hotel-hotel i lejebil eller med chauffør
* Nævnte udflugter i grupper med engelsktalende guide
* 14 nætter på 3* hoteller m/morgenmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

17840 071022 CT

Andre rejseforslag

Familieeventyr i Costa Rica

Tag familien med til Costa Rica! Denne klassiske Costa Rica rundrejse er skræddersyet til børnefamil…

Costa Rica - Den ultimative rundrejse

På denne tre ugers rundrejse vises det bedste af Costa Rica frem - et naturskønt paradis der venter…

Nicaragua & Costa Rica

Kombiner Costa Rica & Nicaragua for jer, der både ønsker den storslåede natur og den autentiske kult…