Loading…

Overwater Essentials

Denne 2 ugers rejse tager jer med til 3 af Fransk Polynesiens populære øer - Tahiti, Moorea og Bora Bora - og der er ikke gået på kompromis med det luksuriøse!

På hovedøen Tahiti overnatter I på det lækre InterContinental Tahiti Resort i 4 nætter. Øen har frodige skove, vandfald og dejlige strande. Jeres hotel ligger helt ud til en turkisblå lagune med udsigt til den næste ø på rejsen, Moorea.

Moorea er den mest naturskønne ø i Fransk Polynesien, og den indbyder derfor i særdeleshed til vandreture. Hvis I ikke har mod på at være aktive og hellere vil slappe af ved vandet, bebrejder vi jer ikke! Her er der masser af mulighed for afslapning. I skal sove 4 nætter i en overwater-bungalow på Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa - kun gulvet adskiller jer fra det krystalklare hav.

Hvis I troede, det ikke kunne blive bedre, venter nu jeres sidste ophold på paradis-øen Bora Bora. Her sover I 5 nætter på Hotel Le Meridien Bora Bora, og også her får I fornøjelsen af at overnatte i en overwater-bungalow. Bora Bora har nogle af de smukkeste laguner i verden, og jeres hotel ligger helt ned til en uspoleret strand!

Dag 1: Ankomst til Tahiti
Dag 2-3: Oplevelser på Tahiti
Dag 4: Tahiti - Moorea
Dag 5-7: Oplevelser på Moorea
Dag 8: Moorea - Bora Bora
Dag 9-12: Oplevelser på Bora Bora
Dag 13: Bora Bora - Tahiti
Dag 14: Afrejse fra Tahiti

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Tahiti
2 Udforsk Tahiti på egen hånd
4 Tahiti - Moorea
5 Udforsk Moorea på egen hånd
8 Moorea - Bora Bora
9 Udforsk Bora Bora på egen hånd
13 Bora Bora - Tahiti
14 Afrejse fra Tahiti

Dag 1 : Ankomst til Tahiti

Efter ankomst til Papeete lufthavn på Tahiti bliver I mødt af vores lokale repræsentant. Herefter bliver I kørt til jeres hotel, InterContinental Tahiti Resort.

InterContinental Tahiti Resort tilbyder overnatning i luksuriøse omgivelser med udsigt til naboøen Moorea. Resortet har intet mindre end 2 infity-pools med jacuzzi, pool-bar, sit eget dykkercenter, spa og mange andre faciliteter! Det er omringet af en frodig have beliggende helt ud til den turkisblå lagune med vulkantoppe i baggrunden. Papeete centrum ligger blot 10 minutters kørsel væk. Her er alt fra gallerier til butikker og markeder. Resortet ligger ved vandet, og fra solterrassen kan man hoppe direkte i havet. Værelserne har egen balkon med udsigt til enten haven eller lagunen. Resortets estaurant serverer gourmet-retter med tilhørende franske vine. Herfra vil I kunne nyde et velsmagende måltid sammen med den smukkeste udsigt til vandet!

Dag 2 : Udforsk Tahiti på egen hånd

I har dagene fri til at udforske Tahiti på egen hånd.

Tahiti er den største ø i Fransk Polynesien og krones af en cirkel af majestætiske bjergtoppe, der strækker sig helt op til 2.241 meters højde. Disse landskaber er hjemsted for frodige dale og rivende floder med høje vandfald samt bountystrande og krystalklart vand.

Hovedstaden, Papeete, har uendeligt meget at byde på. Den smukke havnefront summer af liv, og det blomstrende marked "Marché du Papeete" giver en god fornemmelse af den polynesiske atmosfære. Det er også her, man finder det berømte Gauguin Museum. Udenfor Papeete findes lækre hvide sandstrande overalt, og er man ikke meget for vandsportsaktiviteter, kan man tage på en tur ind i den bjergrige regnskov.

Dag 4 : Tahiti - Moorea

Næste stop på rejsen er Moorea, der ligger en kort flyvetur fra Tahiti. På Moorea skal I overnatte på Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa.

Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa er det eneste 5-stjernede resort på øen! Det har også øens bedste placering beliggende mellem de to bugter, der tilsammen danner hjertet af Moorea. Baggrunden prydes af utroligt smukke bjerge, mens der lige uden for døren er en smuk hvid sandstrand og en krystalklar lagune med et enormt koralrev. Nogle af resortets mange faciliteter omfatter swimmingpool, fitnesscenter, tennis og spa. Der er også flere restauranter og barer på stedet. Alle bungalows har egen balkon eller terrasse, og de såkaldte overwater-bungalows ligger direkte over vandet - her kommer man ikke tættere på det turkisblå hav!

Dag 5 : Udforsk Moorea på egen hånd

I har dagene fri til at udforske Moorea på egen hånd.

Moorea er indbegrebet af en ø med fantastiske, karakteristiske haver, en velbevaret natur og en livsform, der formår at forene det moderne med det traditionelle - en polynesisk landsby, hvor man kan gå på opdagelse i det oprindelige Polynesien.

Øen kan blandt andet byde på utallige vandremuligheder, heriblandt bjergbestigninger, vandreture til vandfald samt udforskning af dalene, de storslåede bugter Opunohu Bay og Cook Bay. Der er også udflugter til det eksotiske planteliv og til det rige og varierede liv under vandoverfladen.

Dag 8 : Moorea - Bora Bora

I dag flyver I til Bora Bora – et sandt paradis! Her skal I overnatte på Hotel Le Meridien Bora Bora.

Det moderne og elegante Le Meridien Bora Bora er et luksuriøst feriested omgivet af en af de smukkeste laguner i verden med en fantastisk udsigt til Otemanu-bjerget. Her er både en skøn infinity-pool, flere restauranter og en spa med et bredt udbud af krops- og massagebehandlinger. Hotellet ligger på en flot uspoleret tropisk strand, der ikke kan tilgås fra landevejen. Der tilbydes forskellige muligheder for overnatning - fra bungalows på stranden til bungalows over havet og villaer med egen pool. De populære bungalows over vandet har deres egen stige - så her føler man nærmest, at den omkingliggende lagune er ens egen private pool. Blandt det store udbud af forskellige aktiviteter er hotellet især kendt for sit Turtle Sanctuary, der har til formål at bevare truede havskildpadder. Hvis man ønsker at prøve et ophold i luksus, så fås det ikke meget bedre end her!

Dag 9 : Udforsk Bora Bora på egen hånd

I har dagene fri til at udforske Bora Bora på egen hånd.

Bora Bora er muligvis den mest romantiske ø i verden. Øen byder på et væld af forskellige udflugter til lands og til vands. Her er dykning for både begyndere og øvede, helikopterture, vandreture, rideture, paragliding, sejlture på lagunen enten i en sejlbåd eller på en elegant yacht, højsøfiskeri og picnic på en lille koralø (motu). Som I nok kan se, er mulighederne mange!

Dag 13 : Bora Bora - Tahiti

Rig på oplevelser fra både Moorea og Bora Bora flyver I nu tilbage til hovedøen Tahiti. Den sidste nat tilbringer I på det samme hotel, som da I ankom den første dag – det luksuriøse InterContinental Tahiti Resort.

Dag 14 : Afrejse fra Tahiti

Det er blevet tid til at sige farvel til Fransk Polynesien efter 14 dage i paradis. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen begynder.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 36.670,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Indenrigsfly mellem alle øer
* Transfer til og fra lufthavnen på alle øer
* 4 nætter i superior-værelse på Intercontinental Tahiti Resort (Tahiti)
* 4 nætter i overwater-bungalow på Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa (Moorea)
* 5 nætter i overwater-bungalow på Hotel Le Meridien Bora Bora (Bora Bora)
* Morgenmad alle dage

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Hvis I ønsker at besøge andre øer eller benytte andre hoteller, er det intet problem - vi skræddersyr det hele efter jeres ønsker!

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* City Tax (1,5-2€ pr. voksen pr. nat)
* Drikkepenge

Bemærk, at oversøiske flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste", og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16654 070819 TN

Andre rejseforslag

Small Accommodations

Oplev Fransk Polynesiens eksotiske øer Tahiti, Moorea, Huahine og Bora Bora på denne rejse, hvor I u…

Sejlads mellem Marquesa-øerne

Kom lidt på afstand fra de mere turistede steder og oplev Fransk Polynesiens smukke Marquesa-øer, hv…