Loading…

Oplev Reunion Og Mauritius

Vi har kombineret La Reunion, hvor aktiv ferie er oplagt, og Mauritius, hvor I kan nyde de lange strande og det azurblå vand. Dermed får I det bedste af de to øer i Det Indiske Ocean.

På La Reunion har I en bil til rådighed, så I kan køre rundt til de mest imponerende naturoplevelser på øen. I oplever den fantastiske natur ved La Reunions Cirques - her er det oplagt med vandring. I ser La Reunions klippebetrukkede kyster på den sydlige del af øen. Og I nyder stranden ved Saint Gilles.

På Mauritius har vi fundet et lækkert firestjernet hotel, hvor I kommer helt ned i gear, daser i det hvide sand og nyder det azurblå vand. Her skal I på cruise for at se den vestlige del af øen, der kort sagt ligner noget fra ens drømme.

Dag 1: Ankomst til La Reunion og Cirques de Salazie
Dag 2: La Reunions sydkyst
Dag 3: La Plaine des Cafres
Dag 4: Cirques de Cilaos
Dag 5: Strand og hav ved Saint Gilles
Dag 6: Velkommen til Mauritius
Dag 7: Nyd strandene i Mauritius
Dag 8: Cruise på Mauritius’ vestlige kyst
Dag 9: Nyd strandene i Mauritius
Dag 10: Afgang fra Mauritius

Rejsen kan naturligvis også kombineres med andre pakker, udflugter eller jeres egne ideer. Vi skræddersyer rejsen, så I får opfyldt jeres ønsker.

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til La Reunion og Cirques de Salazie
3 La Plaine des Cafres
4 Cirques de Cilaos
6 Velkommen til Mauritius
7 Nyd strandene i Mauritius
8 Cruise på Mauritius' vestlige kyst
9 Nyd strandene i Mauritius
10 Afgang fra Mauritius

Dag 1 : Ankomst til La Reunion og Cirques de Salazie

I ankommer til La Reunion og samler jeres bil op i lufthavnen. Derefter kører I mod Cirques de Salazie, hvor I har jeres første overnatning i den hyggelige landsby Hell-Bourg. Det er værd at tage en gåtur i byen, hvor små kreolske huse er akkompagneret af farvefyldte haver. Derudover er området oplagt til vandring. Cirques de Salazie er den største og grønneste af de tre Cirques. Ned af klippesiderne løber der et væld af vandfald – La Voile de la Mariée er særligt smukt.

Dag 2 : La Reunions sydkyst

Hvis I ønkser, kan i bruge formiddagen på at udforske Cirques de Salazie yderligere. Derefter kører I mod La Reunions sydkyst, nærmere bestemt Saint Philippe. Saint Philippe er en lille by beliggende ud til vandet. I er derfor tæt ved den vilde sydkyst, der er præget af forrevne klipper og mindre skove. Ikke langt fra Saint Philippe ligger La Reunions aktive vulkan Piton de La Fournaise.

Dag 3 : La Plaine des Cafres

Turen går i dag mod la Plaine des Cafres midt på øen. Her er åbne sletter og store bregneskove. I er igen i dag nær ved vulkanen, og La Plaine des Cafres er et oplagt udgangspunkt for at udforske vulkanen.

Dag 4 : Cirques de Cilaos

Kør mod Cilaos, der er en farverig bjerglandsby ved Cirques de Cilaos. Fra jeres hotel er der udsigt til de omgivende bjerge heriblandt La Reunions højeste bjerge Piton des Neiges på 3069 meter. Cirques de Cilaos ugør La Reunions center for aktiv ferie. Her er mulighed for canyoning, hvor man iklædt våddragt kravler op og ned af vandfald, almindelig bjergbestigning, hiking og mountainbike. Det smukke område er med andre ord oplagt at opleve via en aktiv udflugt.

Dag 5 : Strand og hav ved Saint Gilles

I dag kører i til Saint Gilles, der ligger ud til kysten. Her er gode muligheder for vandrelaterede aktiviteter. For eksempel kan man i Saint Gilles nyde stranden, tage på en sejltur, fiske eller dykke. Hvis I er fyldte af oplevelser fra de forrige dage, kan vi anbefale at tage en afslappende dag ved stranden.

Dag 6 : Velkommen til Mauritius

I afleverer jeres bil i lufthavnen og flyver til Mauritius. Her bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres lækre, firestjernede hotel, hvor I skal tilbringe de næste fire dage. Her kan I nyde de lange, hvide strande eller den store pool og få batterierne ladet fuldt op.

Dag 7 : Nyd strandene i Mauritius

Nyd strandene eller slap af ved poolen.

Dag 8 : Cruise på Mauritius' vestlige kyst

I dag skal i på cruise ved Mauritius’ vestlige kyst, som er en af de mindre turistede dele af Mauritius. Cruiset foregår på en katamaran, og frokost er inkluderet på turen. Mauritius’ vestlige kyst tilbyder betagende natur, smukke laguner, og, hvis man er heldig, legende delfiner.

Udflugten kan også ligge dag 7 eller 9.

Dag 9 : Nyd strandene i Mauritius

Nyd de smukke strande, det azurblå vand og de charmerende omgivelser – kom helt ned i gear.

Dag 10 : Afgang fra Mauritius

I bliver kørt til lufthavnen, hvor I tager afsked med Mauritius for denne gang.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 10.631,00 pr. person

Varighed: 10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* 5 overnatninger på hyggelige boutique hoteller og B&B'er på La Reunion
* 5 dages billeje på La Reunion
* 4 overnatninger på firestjernet hotel på Mauritius
* Cruise på Mauritius
* Transport fra og til lufthavnen på Mauritius

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider samt drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12475 110620 CR

Andre rejseforslag

Bjerge og strande på La Reunion

La Reunion er en sand perle! Uberørt, ukendt - og dog så velkendt. Denne 10 dages rejse til øen, kom…

Cykelferie på Reunion

La Reunion er en oplagt destination, hvis man ønsker aktiv ferie - og cyklen er det perfekte transpo…

Jespers Reunion

Når turen ikke går til Sydamerika, så er Reunion et af Jesper yndlingsrejsemål. De grønne bjerge, de…