Loading…

Oplev Colca Canyon - Fra Arequipa Til Puno

Oplev verdens dybeste kløft over to dage. Se kondorene flyve, dyp tæerne i de varme kilder, og vandre mellem ældgamle terrasserede inka marker og mød deres efterkommere.

Turen starter mod den fantastiske Colca Canyon. - verdens dybeste kløft. Floden, der løber gennem kløften, falder fra 3500 m til 2200 m og vejen på begge sider af kløften går i en højde af 4000 m til 6288 m. på sit højeste sted. Første stop på vejen er ved Mirador del Vulcanos, hvor vi fået et glimt af den pragtfulde flora og fauna. Undervejs er der frokost inden der fortsættes til Lodget, hvor man kan beundre naturen eller blot hensvøbe sig i de varme bade.

Der overnattes 2 nætter på I Colca Canyon. Man har resten af dagen til selv at udforske Colca dalen yderligere.

På andendagen står man tidligt op for at opleve Cruz del Condor. Her får man den bedste udsigt over dalen der er verdens dybeste. Tidligt om morgenen eller sidst på dagen er det ofte muligt at se kondorer lette fra deres reder. Dette er et magisk syn på et magisk sted.

Efter denne oplevelse fortsætter turen til Puno med lokal bus.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Dag 1 : Afrejse fra Arequipa til Colca Canyon

Efter morgenmaden vil turistbussen med guide samle jer op fra jeres hotel i Arequipa hvor fra turen starter mod den fantastiske Colca Canyon. - verdens dybeste kløft. Floden, der løber gennem kløften, falder fra 3500 m til 2200 m og vejen på begge sider af kløften går i en højde af 4000 m til 6288 m på sit højeste sted.

Første stop på vejen er ved Mirador del Vulcanos, hvor I får et glimt af den pragtfulde flora og fauna der er så typisk for denne region af Andesbjergene. Det være sig forskellige llamaer, fugle og firben og kaktus. Hvis man er relativt i god kondition, så kan man gå til nogle præhistoriske grotter hvor tegninger af llamaer, viser hvordan disse dyr blev holdt som husdyr gennem tiderne. Omkring kl.13.00 ankomst til den lille by Chivay, hvor der er frokost. Der aflægges også et lille besøg på det centrale torv og markedet. Derefter gives eftermiddagen fri til at beundre naturen eller blot hensvøbe sig i de varme bade ved La Calera. (Entré ikke inkluderet).

Dag 2 : Chivay - udflugt

Efter morgenmaden afhentning på hotellet for at tage på en formiddagstur i Chivay. Vi besøger markedet og torvet i den liile by og får frokost på en lokal restaurant.

Dag 3 : Colca Canyon - Puno

Denne dag står man tidligt op for at opleve Cruz del Condor. Her får man den bedste udsigt over kløften, der er verdens dybeste. Tidligt om morgenen eller sidst på dagen er det ofte muligt at se kondorerne lette fra deres reder. Dette er et magisk syn på et magisk sted. Der er også tid til at gå lidt ture i området, før turen går tilbage til hotellet.

Man skal selv tage bussen - 4m Express - fra Chivay til Puno ved at checke ind kl. 13.00 på hotel Pascana på hovedtorvet. Billetten er inkluderet, og ved ankomst til Puno afhentes man på busstationen og køres til hotellet.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 2.431,00 pr. person

Varighed: 3 dage / 2 nætter

Inkluderet

* Delt bus til Colca Canyo med stop undervejs
* Frokost på førstedagen.
* Udflugt til Cruz del Condor
* 2 overnatninger m. morgenmad på valgte hotel
* Offtentlig bus til Puno

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

Andre rejseforslag

3 Nights Inca Trail With Local Group

En af de mest berømte trekkingturer i verden. Gåturen ad de gamle inkastier, der over 4 dage ender v…

Trustpilot