Loading…

Oplev caribisk stemning På Barbados

Barbados byder på fantastiske muligheder for at slappe af, komme væk fra hverdagen og nyde stranden i den caribiske sol. Hovedstaden Bridgetown er en livlig handelsby, hyggelig og overskuelig. Uden for byerne er der landsbystemning og smuk natur. Her finder man den ene smukke strand efter den anden. Der er desuden masser oplevelser at hente på Barbados - både til vands og til lands.

Men selvom, der er masser at opleve på Barbados, så er det strandene, der er i fokus. Dem er der nemlig et væld af - den ene smukkere end den anden.

Vi giver jer her fire bud på forskellige hoteller på Barbados - hotellerne er spredt ud på nogle af de forskellige strande. Vi kan selvfølgelig også tilbyde jer andre hoteller, så giv os endelig et kald og lad os høre om jeres behov, ønsker og ideer.

Blue Orchids Beach Hotel
Hyggeligt turistklasse hotel beliggende på den smukke strand ved Worthing på Barbados' sydlige kyst. Ifører man sig en snorkel og hopper i havet ud for Worthing Beach er der i store dele af året rigtigt gode muligheder for at støde på de elegante havskildpadder, der holder til i havet omkring Barbados. Fra hotellet er der kun få minutters gang til restauranter og butikker, mens der er fem minutters kørsel til den populære St.Lawrence Gap og 10 minutters kørsel til hovedstaden Bridgetown. Blue Orchids har 35 lejligheder indrettet i tropisk caribisk stil, der alle vender mod havet med egen altan eller terrasse. På hotellet er der restaurant/bar med havudsigt, swimmingpool og solterrasse.

Coral Sands Beach Resort:
Coral Sands Beach Resort er 3,5* og ligger lige ned til stranden. Bliver man træt af sand mellem tæerne kan man slappe af ved poolen. Værelser har moderne faciliteter, og resortet har egen restaurant samt poolbar. Dette resort ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, kun 10 minutters gang fra Graeme Hall Naturreservat, Worthing Beach og St. Lawrence Bay.

South Beach Hotel by Oceans Hotel
Dette familievenlige 4-stjernede hotel ligger tæt på lufthavnen i Rockley, kun 10 minutters gang fra Rockley Beach, Worthing Beach og Hastings Rocks. Hotellet har udendørs pool og børnepool. Værelserne er lyse og moderne og udstyret med et lille tekøkken. I opholdet er der inkluderet morgenmadsbuffet.

Sugar Bay Barbados 4* All inclusive
Sugar Bay resort ligger ved vandet ud til en smuk sandstrand med palmer. Her finder gæster alt hvad hjertet begærer. Resortet har firre restaturanter og en poolbar. Der er mulighed for at leje kayakker og andet udstyr til vandsport, og hotellet tilbyder også andre underholdsningsmuligheder. Er man en børnefamilie på tur, kan man benytte sig af børneklubben eller resortets børnepasningsmuligheder. Skal man slappe helt af, kan man nyde en massage i resortets spaområde. Alle værelser er farverigt men elegant indrettet og der er både mulighed for standartværelser, værelser direkte ud til havet samt familieværelser.
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 9.940,00 pr. person

Varighed: 10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* Oversøiske fly
* 9 overnatninger på Blue Orchids Beach Hotel på Barbados

Det er naturligvis muligt at vælge andre hoteller:

Coral Sands Beach Resort:
Priser fra 12.100 pr. person.

South Beach Hotel by Oceans Hotel
Priser fra 12.525 pr. person.

Sugar Bay Barbados 4* All inclusive
Priser fra 17.225 kr. pr. person.


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Drikkepenge
* Forsikringer
* Måltider og drikkevarer (med mindre andet fremgår)
*Transfer til og fra hotel/lufthavn
* Lokale skatter, der afregnes på hotellet

17349 300120 AT

Andre rejseforslag

Krydstogt og badeferie på de caribiske øer

Tag med på krydstogt til skønne Caribien og oplev de forskelligartede øer - Barbados, St. Lucia. St.…