Loading…

Opdag São Tome Og Principe

Rejs til verdens navle og oplev smukke strande, et rigt naturliv, tropisk regnskov og en venlige mennesker.
De skønne, små, afrikanske vulkanøer, Sao Tomé og Principe, ligger i verdens navle med smukke strande, et rigt naturliv, tropisk regnskov og en venlige mennesker.

Dag 1: Ankomst til Omali Lodge, Sâo Tomé

Dag 2-5: Roca Sundy, Principe
Der er flere udflugter inkluderet mens man bor på Roca Sundy og der er stadig tilpas med fritid til at opleve øen på egen hånd.
* På chokolade udflugten opdager man hvorfor øen kaldes for chokolade øen. Man følger kakaoruten fra træ til bord.
* Tag med på en let vandring igennem den levende skov til den skjulte strand, hvor man dypper fødderne i havet.
* Sejltur til Bay of Needles, med spektakulære udsigtspunkter, adskillige strande og mulighed for at bade i selv bugtens klare vand.

Dag 5-9: Sundy Praia, Principe
Fra Sundy Praia tages man med ud på udflugt på Principe. Her er også fritid til at skabe sine egne oplevelser.
* Køretur via en kakaoplantage med flotte udsigtspunkter over havet inden man vandrer til den forsvundne by Ribeira Izé.
* Tag med båd til en, næsten, hemmelig strand på nordøstkysten og oplev undervejs Principe fra vandsiden. Der stoppes i en lille fiskerlandsby, hvor man kan opleve den autentiske livsstil og traditioner.
* Vandretur igennem den frodige og dyrerige regnskov i Principes naturpark til øens største vandfald, Oquê Pipi. En svømme tur i den naturlige, krystalklare ’pool’ føles som et eksotisk eventyr.
* En længere køretur igennem nogle af øens gamle rocas (marker) med stop ved de imponerende udsigtspunkter. Besøg også lokale håndværkere inden man når til Santo António.

Dag 9-11 Omali Lodge, Sâo Tomé
Her er der god tid til at fordøje alle indtrykkene og skabe de sidste skønne minder inden ferie slutter.

Dag 11 Hjemrejse fra Omali Lodge, Sâo Tomé


Dag Beliggenhed Vis alle
1 São Tomé
2 São Tomé - Príncipe
3 Príncipe
4 Príncipe
5 Príncipe
6 Príncipe
7 Príncipe
8 Príncipe
9 Príncipe - São Tomé
10 São Tomé
11 São Tomé

Dag 1 : São Tomé

I køres fra lufthavnen til hotellet.

Omali Lodge

Omali betyder "ocean" og "source of life". Hotellets skønne beliggenhed lige ved stranden Lagarto og samtidig kun 1,5 km fra lufthavnen gør det til et perfekt sted at overnatte, når området skal opleves.

Alle værelser er elegant indrettet og har aircondition, tv, eget badeværelse samt gratis WiFi. Derudover er der en udendørs swimmingpool, en terrasse med liggestole og en tennisbane. Restauranten tilbyder både lokale og internationale specialiteter, og man kan også nyde en drink i baren, der har en terrasse med udsigt over stranden.

Aktiviteter i området omfatter naturture, dykning, vandreture og hvalsafari.

Dag 2 : São Tomé - Príncipe

I køres fra hotellet til lufthavnen og flyver med indenrigsfly til Principe og indkvarteres på hotellet.

Roca Sundy

Med kun 11 km til Zona Ecologica Principe nyder dette hotel en fantastisk beliggenhed. Denne tidligere plantage har 12 autentisk dekorerede værelser med en fantastisk tropisk udsigt. Hotellets gæster kan slappe af på deres værelser med wifi, air condition, adgang til have, TV og privat badeværelse med toiletartikler. Derudover er der både morgenmads buffet og restaurant tilgængelig når sulten rammer.

Udflugt på Cacao Ruten, hvor man hører om øens historie med chokoladeproduktionen helt fra kakaotræet og til det står på bordet.

Dag 3 : Príncipe

Efter morgenmad tages et let vandretur fra regnskoven og ned til en afsondret strand. Her spise en let frokost og der er mulighed for at dyppe tæerne i havet inden man går tilbage til Roca Sundy.

Dag 4 : Príncipe

Efter morgenmaden sejles man ud til Bay of Needles på øens vestside. Her findes et spektakulært sted med tid og plads til undersøge de mange strande eller svømme i bugten. Man ser tilbage på Roca Sundy til frokost.

Dag 5 : Príncipe

Køretur til Sundy Praia med scenisk havudsigt. Ved ankomst til Sundy Praia spadserer man på stien igennem skoven til den forsvundne by Ribeira Izé. På vej tilbage slendrer man langs stranden og kan tage et hurtigt dyp i havet.

Sundy Praia

Sundy Príncipe ligger kun 1 min fra stranden, hvor man kan dykke, snorkle, fiske eller ro kajak eller kano. Med sine 15 telt villaer byder hotellet sine gæster på rummelige uden- og indendørs områder med egen terrasse og nogen med privat pool. På hotellet kan man tage en dukkert i infinity poolen med udsigt til Atlanterhavet, eller man kan nyde udsigten til den tilhørende have. Derudover er alle værelser udstyret med satellit tv, kaffe og te faciliteter, aircondition, terrasse og privat badeværelse med badekar. I hotellets unikke restaurant kan man nyde en uforglemmelig kulinarisk oplevelse.

Dette sted er så fantastisk, at National Geographics har optaget det på deres liste over 'Unique Lodges of the World'.

Dag 6 : Príncipe

Heldagsudflugt, hvor der sejles til de isolerede strande på nordøstkysten. Oplev Principes naturlige skønhed og besøg en lille fisker landsby, hvor man hører en livet og traditionerne på øen. Man er tilbage på Sundy Praia sidste på eftermiddagen.

Dag 7 : Príncipe

Efter morgenmaden tager man på en tidlig vandring til Oquê Pipi vandfaldet, som er det største vandfald på øen. Der er mulighed for at svømme i den naturlige, krystal klare 'pool'. For at komme til vandfaldet går man igennem den frodige regnskov.

Dag 8 : Príncipe

I dag opleves Principe i bil. Man kører igennem nogle af øens gamle marker. Der gøres stop ved nogle af de mange udsigtspunkter og man møder og ser hvordan de lokale håndværkere arbejder. Turen slutter i den lille by Santo António, hvor der spises frokost.

Dag 9 : Príncipe - São Tomé

I køres til lufthavnen og flyves tilbage til Sâo Tomé, hvor I indkvarteres på hotellet.

Omali Lodge

Omali betyder "ocean" og "source of life". Hotellets skønne beliggenhed lige ved stranden Lagarto og samtidig kun 1,5 km fra lufthavnen gør det til et perfekt sted at overnatte, når området skal opleves.

Alle værelser er elegant indrettet og har aircondition, tv, eget badeværelse samt gratis WiFi. Derudover er der en udendørs swimmingpool, en terrasse med liggestole og en tennisbane. Restauranten tilbyder både lokale og internationale specialiteter, og man kan også nyde en drink i baren, der har en terrasse med udsigt over stranden.

Aktiviteter i området omfatter naturture, dykning, vandreture og hvalsafari.

Dag 10 : São Tomé

Dagen er afsat til at man kan oplevel Sâo Tomé på egen hånd.

Dag 11 : São Tomé

I køres tillufthavnen

Priser og varighed

Priser fra: : Spørg på pris

Varighed: 0 dage / 0 nætter

Inkluderet

* 3 nætter på Omali Lodge, Sâo Tomé, med morgenmad
* 3 nætter på Roca Sundy, Principe, med halvpension og udvalgte drikkevarer og daglig halvdags tur
* 4 nætter Sundy Praia, Principe, med halvpension og udvalgte drikkevarer,
* 30 minutters velkomst massage på Sundy Praia
* Daglig halvdags udflugt fra Roca Sundy
* Daglig halvdagsudflugt fra Sundy Praia
* Indenrigsfly t/r mellem Sâo Tomé og Principe
* Bidrag til Rejsegarantifonden
* Skatter og afgifter

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.
18060 201021 HB

Andre rejseforslag

Tanzania Wildlife & Cultural Explorer

Spændende og anderledes rundrejse i Tanzania, hvor man ikke "kun" oplever kendte safariområder, men…

6 stranddage på Bahia Mar

Tag på en seks dages badeferie i kystbyen Vilankulo i Mozambique, som er kendt for de gode mulighede…

Kap Verde - Den ultimative rundrejse

Tag på ø-hop og trekking på Kap Verde. På denne rundrejse vises det bedste af Kap Verde frem - altsa…