FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

16 dage / 15 nætter | Priser fra: kr. 9.802,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Oahu, Maui og Big Island, USA

På denne fantastiske rundrejse på Hawaii oplever i tre af øgruppens mest spændende øer: Oahu, Maui og Big Island! For at opleve det sande Hawaii skal man nemlig rundt på de forskellige øer - og det er der rig mulighed for på denne tur.

Oahu er Hawaiis tredjestørste ø og byder på øgruppens hovedstad Honolulu. På øen finder man en blanding af østlig og vestlig kultur, der viser sig i de oprindelige indbyggeres traditioner og værdier. Oplev det moderne byliv og de rolige surfbyer langs kysten.

Maui, der også kaldes daløen, er den næststørste ø på Hawaii. Øen er kendt for sine smukke strande, den hellige Iao dal, de migrerende pukkelhvaler i vintermånederne og den fantastiske udsigt fra Haleakala.

Big Island, også blot kaldet Hawaii, byder på et væld af oplevelser og klimaer - på øen kan man rejse fra det våde tropiske klima til polar tundraen på øens snedækkede tinder. Øen er et enestående bevis på naturens mægtige kræfter.

Dag 1: Ankomst til Oahu
Dag 2-5: Oplev Oahu
Dag 6: Oahu – Maui
Dag 7-10: Oplev Maui
Dag 11: Maui - Big Island
Dag 12-15: Oplev Big Island
Dag 16: Afgang fra Hawaii

Se det samlede program under Rejseplan

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 9.802,00 pr. person
Varighed:16 dage / 15 nætter
Inkluderet:* 5 nætter på Oahu
Hotel - Aqua Bamboo Waikiki

* 5 nætter på Maui
Hotel - Aston at the Maui Banyan

* 5 nætter på Big Island
Hotel - Royal Sea Cliff Kona by Outrigger

* Transport til og fra lufthavne og hoteller

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Hoteller kan ændres og tilpasses helt efter jeres behov.
Opgrader for eksempel til følgende hoteller for kr. 6.100,- mere pr. person:
* Outrigger Waikiki Beach Resort på Oahu
* Maui Coast Hotel på Maui
* Kona Coast Resort på Big Island
Ikke inkluderet:* Fly

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13964 150519 HB

Dag 1: Oahu

Når I ankommer til lufthavnen på Oahu, bliver I modtaget og kørt til jeres hotel i Waikiki. Her er I tæt ved restauranter, shopping og selvfølgelig den berømte Waikiki Beach. De næste 5 nætter tilbringes i Waikiki, og her er der god mulighed for at nyde den lækre strand. Hvis I har ønsker om udflugter, hjælper vi selvfølgelig gerne.

Dag 6: Oahu - Maui

I dag bliver I kørt til lufthavnen og flyver til Maui. Her samles I op af en chauffør, der kører jer til jeres hotel. På Maui bor i tæt ved havet omgivet af palmer. Der er masser spændende muligheder for udflugter på Maui, men I kan også bare nyde de smukke strande langs øens kyster. I har 5 nætter på Maui.

Dag 11: Maui - Big Island

Rejsen fortsætter til Big Island - Hawaiis største ø. Her skal I bo i Kailua-Kona ikke langt fra den berømte Magic Sands Beach. Oplev det varierede landskab på øen og nyd de 5 nætter på øen.

Dag 16: Big Island

Jeres Hawaii-rundrejse er ved at nå til sin ende. I bliver kørt til lufthavnen, og her tager I afsked med de smukke øer for denne gang.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.