Loading…

Nicaragua & Costa Rica

Kombiner Costa Rica & Nicaragua for jer, der både ønsker den storslåede natur og den autentiske kultur.

Ikke mange lande i regionen kan slå Costa Rica på deres velstrukturerede udvalg af naturoplevelser med regnskov, vulkaner og strande så langt øjet rækker. Det at landet desuden har en god økonomi og infrastruktur gør, at mange føler det er trygt at rejse der, endda i egen bil.

 

Naboerne i Nicaragua har ikke nær den samme økonomi og organisation, men derimod kan de byde på langt større kulturoplevelser end de andre. De har smukke, velbevarede byer fra kolonitiden og en autentisk, mere indiansk befolkning. Turen her er med arrangeret transport, men vi kan også tilbyde den i lejebil og med mere luksuriøse hoteller, flere udflugter og meget mere.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Costa Rica
2 Fra San José til Arenal
3 Fridag i Arenal
4 Fra Arenal til Monteverde
5 Monteverdes tågeregnskov
6 Fridag i Monteverde
7 Fra Monteverde til San Juan del Sur, Nicaragua
8 Fridag i San Juan del Sur
9 Fra San Juan del Sur til Ometepe
10 Fridag på Ometepe
11 Fra Ometepe til Granada
12 Udflugt i og omkring Granada
13 Heldagstur til Volcán Mombacho
14 Afrejse fra Nicaragua

Dag 1 : Ankomst Costa Rica

Velkommen til Costa Rica! Ved ankomsten til San Jose lufthavn bliver I mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transport til jeres hotel i San Jose. I overnatter en enkelt nat på et centralt beliggende hotel.

Dag 2 : Fra San José til Arenal

Idag kører I fra San José til Arenal. Turen foregår i minibus. I har to overnatninger i Arenal på et fint hotel tæt ved nationalparken.

Dag 3 : Fridag i Arenal

Dagen er til fri disposition. Ønsker I at komme på en udflugt, kan vi sagtens arrangere dette til f.eks. Arenal nationalparken og de varme kilder. Området blev erklæret en nationalpark i 1995 og rummer, udover vulkanen, en enorm biodiversitet i de skove, der omgiver vulkanen. Nationalparken er desuden belagt med gode stier, der giver mulighed for vandring og cykling.

Dag 4 : Fra Arenal til Monteverde

I dag er der igen delt transport fra hotellet i Arenal til hotellet i Monteverde - på vejen tilbagelægges noget af turen i båd over søen, der adskiller de to steder. I Monteverde overnattes tre nætter på et hyggeligt lodge tæt på regnskoven.

Dag 5 : Monteverdes tågeregnskov

Nu er det tid til at stifte bekendtskab med tågeskoven. Dagens udflugt går til Monteverde Reserve, der er spredt ud over 10.500 hektar og over ikke mindre end 6 forskellige habitater. Klimaet og terrænet skaber til sammen en enorm biodiversitet, hvor der er ikke mindre end 400 forskellige fugle arter i skoven. En af dem, der er værd at nævne, er den farvestrålende Quetzal, der var mayaernes hellige fugl. Man finder deslige ikke mindre end 100 pattedyr, 120 padder og krybdyr og ikke mindre end 2.500 planter, der til sammen danner Monteverde, naturelskernes paradis.

Dag 6 : Fridag i Monteverde

Dagen idag er fri til på egen hånd at udforske det fantastiske område omkring tågeregnskoven og nationalparken Monteverde. Mod tillæg kan vi arrangere en lang række udflugter som f.eks. guidede vandreture i skoven, besøg ved kaffeplantager, canopytours/zip lines i trætoppene og meget mere.

Dag 7 : Fra Monteverde til San Juan del Sur, Nicaragua

Turen går i dag over grænsen ved Peñas Blancas til Nicaragua og hotellet i San Juan del Sur, et attraktivt strandområde ved Stillehavet.

Dag 8 : Fridag i San Juan del Sur

Dagen idag er til fri disposition til at slappe af eller selv tage på tur i San Juan del Sur.

Dag 9 : Fra San Juan del Sur til Ometepe

Der er transport til havnen, hvorfra turen går med båd til den spændende vulkanø Ometepe. Der er en guidet tur til det interessante præ-colombianske museum samt naturreservatet Chaco Verde. Efter frokost besøger I en kaffefarm. Herfter der der transport til hotellet, hvor I overnatter to nætter.

Dag 10 : Fridag på Ometepe

Fridag til at nyde øen på egen hånd eller tilvælge flere udflugter.

Dag 11 : Fra Ometepe til Granada

Transport og båd til Granada, nok den smukkeste by i Nicaragua, med dens fantastiske arkitektur fra kolonitiden. Der er byrundtur til fods og i hestevogn samt en afslappende bådtur rundt om de smukke øer i søen. Overnatning tre nætter på et historisk hotel.

Dag 12 : Udflugt i og omkring Granada

På denne udflugt kører man først fra byen til havnen ved søen, hvorfra man sejler på søen Cocibolca - "Nicaraguas sore sø"- til en verden med over 300 små øer skabt af vulkansk eruption fra Mombacho vulkanen. Dernæst er det Granada by som skal udforskes.

Den gamle by Granada er en kolonial juvel i Centralamerika. Den er grundlagt af Fransisco Hernández de Córdoba i 1524 og er den ældste by på det amerikanske kontinent, der har været beboet hele tiden. Eksemplerne på kolonial og neoklassisk arkitektur er overvældende. Der er mange historiske steder og derudover ligger byen lige ved søen Lago Cocibolca/Lago Nicaragua.

Nationalparken Volcan Masaya, der er kendt for sin rolige skønhed. Santiago krateret er et af de mest aktive i Centralamerika med dets konstante udledning af gasser der kommer op som høje søjler mod himlen. Floraen og faunaen i den tørre tropiske skov ligger på en baggrund af lava marker. Vi besøger museet ved indgangen til parken og lærer mere om vulkaner. Senere går turen til Masaya, kendt som Nicaraguas folklore-vugge. Her vil vi besøge det smukke marked for kunsthåndværk og en stor variation af typisk håndværk som hængekøjer, lædervarer, trævarer og meget andet. Her er der inkluderet frokost.

Dag 13 : Heldagstur til Volcán Mombacho

På denne heldags udflugt tager man afsted fra Granada tidligt om morgenen for at køre til Volcan Mombacho Natural reserve. Regnskoven indeholder en fantastisk diversitet af flora og fauna med arter unikke for egnen heroppe i 1344 meter over havet. I skal I dag ud at zipline og får derved mulighed for at beundre de forskellige arter af fugle og sommerfugle fra oven. Den sidste tur op til krateret foregår i firehjulstrækkere, og langs vejen kan man observere mere end 80 slags orkideer. Ved toppen når man et af naturens højdepunkter, en fantastisk panoramaudsigt over Lago Nicaragua og øerne. Der er frokost indkluderet i turen i dag.

Dag 14 : Afrejse fra Nicaragua

Efter morgenmaden er der transport til lufthavnen i Managua, hvorfra turen går hjemad eller videre ud I verden.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 16.272,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Alle transfers til og fra lufthavne
* Al landtransport fra hotel-hotel i delte shuttles, både eller private biler
* Nævnte udflugter private eller delte grupper med engelsktalende guide og entré
* 13 nætter på 3* hoteller m. morgenmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Fly inkl. skatter
* Nationalpark skatter (10 usd per nationalpark)
* Ikke nævnte måltider
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

10446 051022 CAT & CRS

Andre rejseforslag

Familieeventyr i Costa Rica

Tag familien med til Costa Rica! Denne klassiske Costa Rica rundrejse er skræddersyet til børnefamil…

Costa Rica - Den ultimative rundrejse

På denne tre ugers rundrejse vises det bedste af Costa Rica frem - et naturskønt paradis der venter…

Med Chauffør Gennem Costa Rica & Panama

Costa Rica har i årevis været en attraktiv destination for naturelskere. Med Panama får man også kul…