Loading…

New York & New England

Denne rundrejse tager jer først til New York og derefter igennem New Englands fantastiske landskab - særligt i efteråret er farverne fantastiske på denne tur.
Bered jer på en fantastiske rejse til det nordøstlige USA. Rejsen begynder i New York, hvor I har tre overnatninger, så I kan gå på opdagelse i The Big Apple. Derefter samler I jeres bil op og kører langs kysten til Rhode Island. Fra Rhode Island går turen til Cape Cod, der de næste par dage byder på fantastiske kyststrækninger. I kører nu gennem Massachusetts på vej mod imponerende skove og store bjerge. Når I kommer til Vermont kører I ind i Green Mountains, der er en fantastisk nationalpark. I Vermont (og New Hampshire) har I et par dage til at udforske de betagende White Mountains. Herfra kører I den sidste strækning til Boston, hvor I har god tid til at udforske den smukke by.

Rejsen i New England er en stor naturoplevelse, som er særligt stor i efteråret, hvor de gule, orange og røde farver er fantastiske.

Dag 1: Ankomst til New York
Dag 2: New York
Dag 3: New York
Dag 4: New York - Rhode Island
Dag 5: Rhode Island - Cape Cod
Dag 6: Cape Cod
Dag 7: Cape Cod - Pittsfield, Massachusetts
Dag 8: Pittsfeld – Green Mountain – Rutland, Vermont
Dag 9: Rutland – North Conway, New Hampshire
Dag 10: White Mountain
Dag 11: North Conway – Boston
Dag 12: Boston
Dag 13: Boston
Dag 14: Afgang fra Boston

Se det samlede program under Rejseplan
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til New York
2 New York
3 New York
4 New York - Rhode Island
12 Boston
13 Boston
14 Boston

Dag 1 : Ankomst til New York

Ved ankomsten til New York kan I tage en taxa eller metro ind til jeres hotel, der ligger centralt på Manhattan. Resten af dagen er fri til at komme ovenpå efter flyveturen og eventuelt kigge sig lidt omkring på Manhattan.

Dag 2 : New York

New York er fyldt med store oplevelser. Blandt klassikerne kan nævnes en tur i Empire State Building, besøg på Ellis Island & ved Frihedsgudinden og en tur rundt på et af byens spændende museer. Udover at være fyldt med spændende oplevelser er New York også en dyr by at befinde sig i. Hvis du gerne vil have store oplevelser, men samtidig undgå at tømme pengepungen, kan du læse guide til New York på budget.

Dag 3 : New York

Glem ikke at gå en tur i Central Park eller passere Brooklyn Bridge med den legendariske Manhattan skyline i baggrunden. I kan også lægge et besøg omkring Grand Central Station, hvor Claus Meyer har åbnet en restaurant.

Dag 4 : New York - Rhode Island

I dag samler I jeres bil op og begynder jeres roadtrip. Fra New York kører i mod nordøst langs kysten. På turen kommer i forbi New Haven, hvor det prestigefyldte Yale University ligger. Tag jer tid til at kigge forbi det smukke, gamle universitet. Derefter fortsætter I mod Middletown /Newportpå Rhode Island. Her har flere af USA's rigeste familier bygget imponerende sommerpalæer.

Dag 5 : Rhode Island - Cape Cod

Fra Rhode Island går turen til det skønne Cape Cod. Her ligger der flere flotte fyrtårne langs kysten, som er værd at tage et kig på.

Dag 6 : Cape Cod

I har en hel dag fri i Cape Cod til at gøre, hvad I har lyst til. For eksempel kan man på den rette tid af året tage på hvalsafari. Det er et naturskønt område, hvor der også er mange gode muligheder for smukke vandreture langs kysten.

Dag 7 : Cape Cod - Pittsfield, Massachusetts

Køreturen i dag bringer jer igennem Massachusetss – fra Cape Cod til Pittsfeld. På vejen passerer i flere spændende byer, hvor I kan gøre stop. Selve Pittsfeld er en halvstor by, der er blevet kaldt ”the Brooklyn of the Berkshires” med reference til byens renæssance.

Dag 8 : Pittsfield - Green Mountains - Rutland, Vermont

Fra Pittsfeld er der ikke langt til Green Mountains. Tag jer godt tid, når I kører igennem bjergkæden. Der er et væld af smukke udsigtspunkter og gode vandreruter. Træk i vandreskoene, hvis I har lyst, eller kør rundt og nyd den frodige bjergkæde.

Dag 9 : Rutland - North Conway, New Hampshire

Næste stop på ruten er North Conway. For at komme hertil passerer i White Mountains – om vinteren retfærdiggøres navnet, når bjergtinderne dækkes med sne. De næste to nætter overnatter I i North Conway, der ligger på grænsen til bjergene.

Dag 10 : White Mountain

Hele dagen er fri til at tage på udflugt i White Mountains. Der er mange forskellige muligheder – vandreture, ture på hesteryg, historiske ture og meget andet spændende. I gør selvfølgelig det, der passer bedst til jeres ønsker.

Dag 11 : North Conway - Boston

Fra den skønne natur ved North Conway kører I til den flotte storby Boston. Her har I tre overnatninger.

Dag 12 : Boston

Boston er en by med stor historisk betydning. Det kan derfor varmt anbefales at gå turen på The Freedom Trail, der er en cirka 4 kilometer lang rute, hvor man bliver ført forbi flere af byens historiske steder såsom Paule Revere House og Boston Common.

Dag 13 : Boston

Boston har også flere spændende museer. Blandt andet kan nævnes Isabella Stewart Gardner Museum og Museum of Fine Arts. Skal der skrues lidt ned for finkulturen er det en sjov oplevelse at tage på Fenway Park, hvor det populære baseball hold Boston Red Sox spiller.

Dag 14 : Boston

Når det er tid, kører I til lufthavnen, hvor I afleverer jeres bil. Jeres USA rejse er ovre for denne gang og hjemrejsen begynder.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 15.671,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 13 overnatninger på primært 3-stjernede hoteller (dog 4-stjernet i New York)
* Billeje fra dag 4 til 14 (Nissan Versa eller lignende) - vi anbefaler ikke bil i New York, da trafikken er tung og parkeringsmulighederne dyre og/eller begrænsede

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Rejser man flere sammen er der gode besparelser at hente.

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Udflugter samt indgang til diverse attraktioner

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13740 141117 ART

Andre rejseforslag

Route 66

Tag den legendariske tur gennem USA på Route 66. Dette er det ægte Amerika - et roadtrip, der bør st…

Kør Selv Langs USAs Stillehavskyst

Denne frodige region er kendt for sin dramatiske kystlinje, snedækkede bjerge og frodige skove samt…

Californien & Sydvest - med et tvist

Den klassiske vestlige USA-rejse er blevet tilsat et besøg i Palm Springs og et par dage i det calif…