Loading…

Natur & Kulturvandring

Forude venter en eventyrlig rejse gennem Salvadors historiske og farverige kvarterer. I vil prøve kræfter med jeres kulinariske evner og lære at lave mad fra den smukke region. Dertil kommer I til at opleve smukke og storslåede natur i nationalparken Chapada Diamantina, hvor I både skal se storslåede bjerge og dale, fortryllende vandfald og fascinerende grotter.

Dag 1: Salvador
Dag 2: Madlavningskursus og historisk rundtur
Dag 3: Lençóis og Pai Inácio
Dag 4: Vandretur ved Capão dalen
Dag 5: Vandfald og vandring
Dag 6: Fra Capão til Guiné
Dag 7: Poço Encantado og Poço Azul
Dag 8: Transfer til lufthavn

Dag 1 : Ankomst Salvador Da Bahia

Ankomst til Salvador og transfer til hotellet, hvor I checker ind og overnatter i 2 nætter.

Dag 2 : Madlavningskursus & byrundtur

Efter morgenmaden bliver I kørt til Casa das Portas Velhas. Her venter et interessant og sjovt madlavningskursus. Med tips og tricks fra en lokal lærer I, hvordan man laver den typiske krydrede mad fra Bahía. I lærer selvfølgelig også, hvordan man laver den lækre fiskeret, Moqueca, som I skal have til frokost. Efter frokost er der tid til at tage på en kulturhistorisk vandring, hvor I oplever spændende seværdigheder såsom Pelourinho, som er udvalgt af UNESCO som verdensarv. Området er bl.a. kendt for dets historiske bygninger fra kolonitiden, smukke kirker, kunstatelierer, butikker, restauranter og de afrikansk-brasilianske traditioner, som er synlige i alt fra tøjmoden til de religiøse praksisser. Det næste stop er den historiske bygning; Elevador Lacerda fra 1873 og en panoramisk udsigt over All Saints Bay og Mercado Modelo. Resten af eftermiddagen og aftenen er til fri afbenyttelse.

Dag 3 : Salvador Da Bahia - Lençois

Transfer Hotel - Busstation

Salvador - Lencois
Med offentlig bus til Lencois

Transfer Bus Station - Hotel

Morro De Pai Inácio
Morro de Pai Inácio er et af Chapada Dianmantinas højdepunkter med sine 1240 meter. Fra toppen kan man nyde en spektakulær udsigt til regionens bizarre landskab med flade bjergtoppe spredt ud over landskabet. Det kan godt blive lidt blæsende på toppen, men planter og blomster gror der ubemærket. Det tager ca 25 min at køre fra Lencois, hvorefter der venter en kort vandretur til toppen, ca 15 min. Efter solnedgangen køres der retur til Lencois.

Dag 4 : Lençois

Hiking Capão Valley
I bliver kørt til Pai Inácio og tager på en betagende vandring fra Lençóis til Capão Valley. Vandreturen tager ca. 6 timer, og I går til smukke områder som Morrão, Aguas Claras, Serra dos Cristais, Morro do Camelo samt Serra da Cravada, hvor I har mulighed for at tage jer en forfriskende dukkert i Águas Claras. Derefter er der transfer til Capão Valley.

Dag 5 : Lençois

Cachoeira Da Fumaca - Riacinho - Capão Dalen
Der køres til vandrestiens begyndelse, hvorfra I vandrer op til vandfaldet, Cachoeira da Fumaca, hvor I kan nyde udsigten til det 340 høje vandfald (Brasiliens højeste) og vandstøv, der danser i luften. Udsigten derfra er slet ikke så tosset. Der spises frokost på toppen. Der gås retur ( i alt 12 km tur/retur). Der køres til Riacinho, hvor flere vandfald venter og naturlige pools, hvor man kan tage en dukkert. Der returneres til jeres posada, hvor aftensmaden venter.

Dag 6 : Lençois

Capão Dalen - Guiné - Igatu
I dag venter en heldags vandretur fra Capaão dalen til Guiné, som betegnes som en af de smukkeste ture i Chapada Diamantina nationalparken med udsigt til Pati dalen. I alt ca 20 km som forventes at tage 7 timer med stop undervejs og blandt andet frokost spises midt på dagen. Fra Guiné vil der være transfer til Igatu, hvor I ankommer til jeres posada, hvor aftensmaden serveres.
Der overnattes på Pedras de Igatu, et fint lille boutique hotel som nærmest er et historisk bygningsværk, er lokaliseret i den naturskønne og historiske by Andarai i Chapada Diamantina. Her findes der 14 unikke og hyggelige værelser, en fin bar og restaurant, pool med ferskvand, souvenirbutik og en dejlig sauna

Dag 7 : Lençois

Igatu - Poco Encantado - Poco Azul - Lencois
Der venter en 1,5 times let vandretur lands 5 km terræn. For enden af stien venter transferen på at køre jer til indgangen af Poco Encantado, en grotte fyldt med smukt blåt vand. En stejl trappe fører ned til grotten, som oplyses af sollysets skær fra april til august. Der fortsættes til Poco Azul, en krystal klar sø i en grotte. Solens lys får farverne til at skifte i denne grotte-sø, som er Poco Encantados lillebror. Man kan flyde i søens blå vand. Der køres til Lencois hotel

Dag 8 : Lençois - Salvador Da Bahia

Transfer Busstation - Hotel

Dag 9 :


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 9.688,00 pr. person

Varighed: 8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* Privat transfer
* Alle overnatninger
* Madlavningskursus inklusiv frokost
* Historisk byvandring
* Engelsktalende guide
* Busbillet fra Salvador til Lençóis t/r (uden guide)
* 1 frokost ved Poço Azul
* 3 madpakker
* Transfer i Chapada Diamantina.
* Entre billetter

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Nationalpark entréer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


09395 150517 GW

Andre rejseforslag

Brasiliens Beskyttede Nationalparker

Vil I med til et af de mere ukendte områder af Brasilien, hvor I kan blive betaget af unikke nationa…

Privat Bådtur På Amazonfloden

Oplev Brasiliens Amazonas fra jeres helt egen båd. På dette unikke cruise kommer I tæt på livet lang…