FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 7.855,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Mountainbike I La Reunion, La Reunion

På denne tur oplever I La Reunions mest imponerende naturoplevelser. Lige fra de klippebetrukkede kyster og store frugtplantager til de tre cirques og vulkanen Piton de La Fournaise. Transportmidlet er mountainbiken, der giver jer muligheden for at bevæge jer frit og let igennem La Reunions landskab.

I får en bil til rådighed på det meste af turen, så I kan nå rundt på hele øen. Derfor får I mulighed for at cykle langs øens kyster, gennem frugtplantager og små byer, mountainbike i skovene ved den imponerende cirques Cilaos og kaste jer ned af nedkørslen fra øens vulkan Piton de La Fournaise.

Dag 1: Ankomst til La Reunion
Dag 2: Mountainbike ved Cilaos
Dag 3: Mountainbike ved Cilaos
Dag 4: Kør selv til kysten og Plaine Des Cafres
Dag 5: Nedkørsel fra vulkanen
Dag 6: Mountainbike langs den grønne østkyst
Dag 7: The Great Descent
Dag 8: Afgang fra La Reunion

Rejsen kan naturligvis også kombineres med andre pakker, udflugter eller jeres egne ønsker. Afslut for eksempel rejsen med nogle dage ved en af La Reunions skønne strande. Det er velfortjent efter en uges tid i sadlen.

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 7.855,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* 7 overnatninger med morgenmad
* 5 dages billeje
* Leje af mountainbike
* Mountainbikeguide på "The Great Descent"
* Transport med chauffør som beskrevet

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly
* Øvrige måltider samt drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12452 090317 CR

Dag 1 : Ankomst til La Reunion

I bliver velkommet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i St. Gilles. Her har i resten af dage fri til at slappe af eller udforske området.

Dag 2 : Mountainbike ved Cilaos

I dag samler I jeres bil op og kører til Cilaos, der er den mest centrale af de tre Cirques. En cirque er en stor kedeldal, der minder om et naturskabt amfiteater. Cilaos danner baggrund for de næste to dages mountain bike-udflugter. Når I hopper på mountain biken har I frit spil til at tage den tur, I ønsker. For eksempel cykling i de omkringliggende skove eller til La Roche Marveilleuse, hvorfra der er en fantastisk udsigt over skoven og de omkringliggende landsbyer.

Dag 3 : Mountainbike ved Cilaos

Det kan anbefales at vågne tidligt i dag. Udsigten til bjergene i området er fantastisk, når solen står op. Når I har spist morgenmad er der igen mulighed for at mountainbike. I kan for eksempel tage en tur gennem skoven til Bras Sec, hvorfra mange af områdets hiking-ture afgår fra. På mountainbike-turene oplever I de grønklædte bjergsider, imponerende vandfald og svimlende udsigtspunkter. Når I er trætte, kan I vende tilbage til hotellet og nyde en velfortjent pause ved poolen eller jacuzzien.

Dag 4 : Kør selv til kysten og Plaine des Cafres

I kører fra morgenstunden fra Cilaos mod kysten i syd. Her har I tid til at udforske denne del af øen, hvor klippekysterne er forrevne og strandene er sorte, men ellers er landskabet frodigt. Køreturen lands kysten er smuk og går af smalle, snoede veje. Byen St. Pierre er oplagt til et stop midt på dagen. Når I har udforsket området, kører I til Plaine Des Cafres, der ligger tæt ved øens vulkan.

Dag 5 : Nedkørsel fra vulkanen

Dagen starter tidligt med transport til den 2631 meter høje vulkan Piton de La Fournaise. Her springer I på cyklen og dykker ned af vulkanen på den 30 kilometer lange nedkørsel. Tilbage fra den fantastiske nedkørsel samler I jeres bil op og kører til østkysten, hvor I overnatter.

Dag 6 : Mountainbike langs den grønne østkyst

Denne morgen kører I til den lille by Bres Panon. Her er det igen tid til at stige på cyklen og udforske den grønne østkyst. La Reunions østkyst er frodig. Litchifrugterne hænger i klaser på træerne og vaniljeplanterne bugner med frugt. Kysten er mange steder uberørt og kan virke næsten voldsom. Når man cykler langs kysten igennem små landsbyer og forbi frugtplantager er det dog et imponerende syn. Til aften kører I til St. Gilles, hvor I afleverer bilen på jeres hotel.

Dag 7 : The Great Descent

I dag skal I på ”The Great Descent”. En mountain bike-guide henter jer på jeres hotel i cirka 1500 meters højde. Guiden fører jer gennem La Reunions landskab til vestkysten og strandene ved St. Gilles. På vejen cykler I igennem skoven og sukkerrørsmarkerne. Udflugten er en fantastisk naturoplevelse og et must for enhver mountainbiker, der rejser til La Reunion. Ved turens slutning bliver I kørt tilbage til jeres hotel.

Dag 8 : Afgang fra La Reunion

I bliver hentet af en chauffør, der kører jer til lufthavnen. Det er nu tid til at tage afsked med La Reunion for denne gang inden I flyver hjem.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.