FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

19 dage / 18 nætter | Priser fra: kr. 17.491,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Mexico og Cuba deluxe, Cuba

Denne tur er tilrettelagt for jer, som godt kan lide både historie, kultur og smuk natur i komfortable, luksuriøse rammer. Da den kombinerer både Cuba og Mexico får man den herligste cocktail af to kulturer, der udviklede sig i vidt forskellige retninger. Cuba med revolutionen, der gør den til en historisk tidsrejse, som var man 50 år bagud. Mexico med den velbevarede Maya kultur, de underskønne strande og den, sammenlignet med Cuba, glimrende infrastruktur.

Dag 1: Ankomst til Havana og transfer til hotellet
Dag 2-3: Afslapning og oplevelser i Havana
Dag 4: Transport til hotel i Trinidad
Dag 5-6: Afslapning og oplevelser i Trinidad
Dag 7: Transport til Havana hotel
Dag 8: Transport til lufthavn, fly til Cancun, transport til hotel
Dag 9: Afslapning og oplevelser i Cancun
Dag 10: Transport til hotel i Valladolid
Dag 11: Afslapning og oplevelser i Valladolid
Dag 12: Guidet tur Chichén Itzá pyramider og Izamal, transport til hotel i Merida
Dag 13: Afslapning og oplevelser i Merida
Dag 14: Guidet tur Uxmal og Kabah ruiner, transport til hotel i Uxmal
Dag 15: Transport til hotel i Tulum
Dag 16-18: Afslapning ved Tulum strand
Dag 19: Transport til Cancun lufthavn

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 17.491,00 pr. person
Varighed:19 dage / 18 nætter
Inkluderet:* Alle transfers til og fra lufthavne
* Al landtransport fra hotel-hotel, dels offentlige busser, dels privat transport som nævt
* Nævnte udflugter med engelsktalende guide, frokost inklusiv på Uxmal turen, som i øvrigt er i en delt gruppe.
* 18 nætter på 4* hoteller m/morgenmad
* Bidrag til rejsegarantifonden
* Visum til Cuba

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Ankomst Havana og transport til hotellet

Ved ankomsten til Havana mødes I af vores lokale agent i lufthavnen og bliver kørt til jeres hotel. I har tre overnatninger i Havana på Hotel Beltrán de Santa Cruz.

Hotellet er et elegant og stort hus fra det 18. århundrede beliggende meget tæt på Plaza Vieja, den gamle plads. Med sin kombination af moderne og gammel arkitektur, fremstår hotellet med en egen originalitet og et attraktivt design. Hotellet i sin helhed er forsøgt hold i en gennemført stil fra perioden, hvor værelser trods alle moderne faciliteter, fremstår som revet ud af en for længst svundet epoke.

De næste dage er fri til på egen hånd at udforske historiske Havana. Alternativt kan vi også mod tillæg tilbyde forskellige byrundture eller heldagsture til f.eks. Las terazzas eller Viñales.

Dag 4 : Med bus fra Havana til Trinidad

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til busstationen. I tager bussen til Trinidad. I Trinidad mødes I igen af en lokal agent og bliver kørt til jeres homestay. I Trinidad overnatter i på " Casa Particular".
Trinidad har en fatal mangel på hoteller og mange familier har derfor åbnet deres hjem for turister. Hvert hus må have maksimum 2 værelser og de ligger ofte i deres patio. På den måde kan man komme i tøt kontakt med en cubansk familie og oftest laver mor i huset en fremragende middag, som ikke kan købes lige andet sted i byen. Den første aften er middagen inkluderet, men ellers kan man betale de andre aftener separat.

Mod tillæg kan denne transport også laves privat med stop i Santa Clara og en byrundtur samt besøg ved Che Guevaras mindegrav.

De næste dage er fri til på egen hånd at nyde smukke Trinidad og omegn. Mod tillæg kan vi selvfølgelig også arrangere udflugter her.

Dag 7 : Med bus fra Trinidad retur til Havana

I tager bussen retur til Havana, hvor I har en enkelt overnatning før rejsen til Mexico.

Dag 8 : Afrejse fra Havana til Cancun i Mexico

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Cancun i Mexico. Ved ankomsten mødes I af vores lokale agent i Mexico og bliver kørt til jeres hotel, Hotel Beach Scape Kin Ha Villas, hvor der overnattes 2 nætter.

Dagen imorgen er fri til at slappe af ved den kridhvide sandstrand.

Dag 10 : Transport fra Cancun til Valladolid

Dagens tur går med privat transport til en af de berømte drypstenshuler - kaldet Cenote Dzinup. Efter besøget her fortsættes til Valladolid med en lille byrundtur, hvorefter man sættes af ved sit hotel, El Meson Del Marques. Hotellet ligger i en flot gammel bygning fra det 17. århundrede ligger dette hotel perfekt i den smukke bymidte af Valladolid. Det er rustikt og kolonialt med søjlegange, fontæner mm. samtidigt med at man finder moderne faciliteter som swimmingpool, restaurant, bar, trådløst internet mm. Alle værelser er desuden hyggeligt indrettet og har ligeledes gode services såsom aircondition, bad mm.

Dagen imorgen er en fridag til at vandre rundt, som var man i den spanske kolonitid - den lille by er utrolig velbevaret og charmerende.

Dag 12 : Valladolid - Chichén Itzá - Izamál - Mérida

Dagen byder på en spændende, guidet udflugt ved de berømte og mægtige pyramider ved Chichén Itzá. Der er guidet tur her ved en af de største mayabyer, man endnu har udgravet, det mægtige Chichén Itza med den berømte Kukulcán pyramide blandt mange andre flotte ruiner. Efterfølgende går turen til "Den Gule By" Izamal, som er en rigtig smuk og charmerende lille by. Her er der også en lille rundtur med guide, før man kører til Mérida og indlogeres på Hotel Gran Real Yucatán, hvor der overnattes i to nætter.

Hotel Gran Real Yucatán er et nyere hotel i kolonial stil, smuk beliggende mellem et par gårdhaver, hvoraf den ene er fyldt op af en swimmingpool og den anden af en have, der om morgenen og aftenen dublerer som restaurant. Pæne store værelser med alle fornødenheder. Hotellet har egen bar og restaurant og hotellet ligger kun 1 par blokke fra den centrale plads og i et roligt kvarter. På trods af hotellets 5* hænger pris og kvalitet rigtigt godt sammen og hotellet kan virkeligt anbefales.

Dagen imorgen er fri til at nyde Yucatán halvøens hovedstad med al dens kultur.

Dag 14 : Merida - Uxmal

Dagen byder på mere kultur i form af en guidet tur til de rustikke maya ruiner ved Kabah og Uxmal. Efterfølgende overnattes der på Hacienda Uxmal en nat. Hotel Hacienda Uxmal er bygget i 1950. Oprindeligt bygget som hovedkontor for de arkæologiske arbejdere. Det er et smukt, gammelt hotel beliggende ved siden af ruinerne. Der er en historisk og næsten ceremoniel atmosfære over stedet, hvor man udover stilheden kan nyde arkitekturen, lokalt kunsthåndværk og en dejlig tropisk have.

Dag 15 : Uxmal - Tulum

Der er transport til Tulum og Hotel Rosa del Viento, hvor der overnattes i 4 nætter. Rosa Del Viento ligger for enden af Tulums smukkeste strand finder man denne perle at et roligt strandhotel. Individuelle bungalows i to plan omgivet af smukke haver og palmer. Interiør i lækre naturmaterialer og med moderne indretning samt A/C. Værelser fåes med både have- eller havudsigt og har egen balkon eller terrasse. Hotellet har egen Beach club med liggestole og parasoller samt restaurant. Et virkelig godt hotel med en super service.

De næste dage er fridag til at nyde den hvide sandstrand i smukke, tilbagelænede Tulum.

Dag 19 : Tulum - Cancun

Rejsen afsluttes med en transport til Cancun lufthavn, hvorfra hjemrejsen begynder.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.