Loading…

Med tog gennem Sydafrika

Få en oplevelse for livet, når I på denne unikke rejse udforsker Sydafrika med tog. På rejsen er der mulighed for at spille på nogle af Sydafrikas bedste golfbaner eller tage på spændende udflugter.
Føl jer som opdagelsesrejsende i et andet århundrede, når I udforsker Sydafrika med tog på denne unikke rejse!

I et renoveret tog med luksuriøse kupeer, der har bevaret charmen fra en anden tid, drager I gennem Sydafrika. Rejsen er perfekt, hvis I også ynder et slag golf. Der er nemlig lagt stop ind på vejen ved nogle af landets bedste golfbaner. Er man knap så interesseret i golf, kan man tage med på de daglige udflugter til storbyer, nationalparker og små lokalsamfund.

Blandt højdepunkterne for golfentusiasterne kan nævnes Leopard Creek på grænsen til Kruger nationalpark, legendariske Durban Country Club, Pezula, hvor spillerne har udsigt over det Indiske Ocean, og Arabella i de imponerende Kogelberg bjerge.

Blandt de store oplevelser for dem, der er knap så engagerede i golf, kan nævnes safari i Kruger nationalpark, udflugt langs Panorama ruten, kulturelle oplevelser i Swaziland, besøg i det store township Soweto og byrundtur i Cape Town.

Og vi har en lille ekstra gevinst. Netop nu giver vi jer en gratis overnatning før togturen i Pretoria og to gratis overnatninger efter turen i Cape Town - morgenmad og lufthavnstranfers er inkluderet.

Dag 1: Ankomst Pretoria
Dag 2: Togturen begynder - Pretoria og Soweto
Dag 3: Panorama ruten
Dag 4: Kruger nationalpark
Dag 5:Swaziland
Dag 6: Hluhluwe-Imfolzi reservatet
Dag 7: St. Lucia Wetland Park
Dag 8: Durban
Dag 9: Ladysmith Battlefields
Dag 10: Bloemfontein
Dag 11: Kimberley
Dag 12: Graaff Reinet
Dag 13: Cango Caves & strudsefarm
Dag 14: Knysna
Dag 15: Hermanus
Dag 16: Togturen ender i Cape Town
Dag 17: Fridag i Cape Town
Dag 18: Afgang fra Cape Town

Rejsen har fire afgangsdatoer i 2019:
Den 31. januar og 3. oktober begynder togrejsen fra Pretoria (det vil sige, at jeres første overnatning i Pretoria er den 30. januar og 2. oktober)
Den 19. marts og 19. november foretages togturen med modsat fortegn. Rejsen begynder altså i Cape Town og slutter i Pretoria (det vil sige, at jeres første overnatning i Cape Town er den 18. marts og 18. november).

Dag 1 : Ankomst til Pretoria

Ved ankomst til Pretoria tjekker I ind på jeres hotel. Dagen er fri til at komme ovenpå flyveturen og kan eventuelt benyttes på at se sig lidt omkring i byen.

Dag 2 : Pretoria og Soweto (og check in på toget)

Pretoria er den administrative hovedstad i Sydafrika. Her kan I tage ud og besøge Union Buldings, der huser præsidenten og ministrene. Soweto er en af Sydafrikas største Town Ships og blev kendt under oprørene mod apartheid lovene. Her kan I gå forbi den sydlige halvkugles største hospital, Chris Hani Baragwanath Hospital, besøge Hector Petersen Memorial, der er opkaldt efter det første offer for oprø-ret mod apartheid, og sidst men ikke mindst kan I køre forbi gaden, hvor Desmond Tutu og Nelson Mandela engang boede. Om eftermiddagen checker I ind på toget, der afgår fra Rovos Rail Station.

Dag 3 : Garden Route

I dag bruger i dagen langs Garden Route. Her kan I se Pilgrim’s Rest, der er et levende museum og et nationalt monument. Guld blev opdaget her i 1873, hvilket tiltrak 1.500 guldgravere. Senere kan I besøge Bourke’s Luck Potholes, der er flotte klippeformationer dannet ved floders erosion. Til sidst kan I komme ud og få en fantastisk ud-sigt ved Blyde River Canyon.
I dag er også første mulighed for at komme på golfbanen. Nærmere bestemt Leopard Creek, Nelspruit eller White River.

Dag 4 : Kruger National Park

Hele dagen bruges i Kruger Park, der har en størrelse på intet mindre end 2 millioner hektar. Området byder på 336 træsorter, 49 fiskearter, 34 typer padder, 114 reptiler, 507 fuglearter og 147 pattedyr – herunder selvfølgelig The Big Five.
Golf: Leopard Creek, Nelspruit eller White River.

Dag 5 : Swaziland

Med bil bliver I transporteret fra Mpaka til Swaziland, der er Afrikas andet mindste land på 17.000 kvadratmeter. Her kan I bl.a. opleve Manzini, Swazi Candles og The Swazi Market. Markedet byder på håndlavede træmøbler, farverige tekstiler og smukt flettede kurve. Fortsæt eventuelt gennem Ezulwini Valley og passér Ludzidzini Royal Residence på vej tilbage til toget.
Golf: Nkonyeni Golf Estate.

Dag 6 : Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve

Oplev Hluhluwe-Imfolozi Park, der er det ældste naturreservat i Afrika. Det er kendt for sit rige dyre-liv, og så er parken desuden den eneste statsejede park i KwaZulu-Natal, hvor I kan se The Big Five. Stedet er også fremragende, hvis I vil se Nyalas og fugle.

Dag 7 : St. Lucia Wetland Park

St. Lucia Wetland Park ligger på listen over verdens kulturarv. Her får I natur og dyreliv for alle pen-gene. Udover mange forskellige pattedyr og planter har parken også den mest talrige gruppe af fugle i hele Afrika, og så finder I også et vigtigt spot for ynglende skildpadder.

Dag 8 : Durban

Byen er den tredje største i Afrika og fungerer som en af Afrikas vigtigste pga. industri og sin store havn. Gå langs The Golden Mile, hvor der er restauranter og hoteller i massevis. I kan eventuelt også besøge PheZulu Safari Village og uShaka Marine World.
Golf: Durban Country Club.

Dag 9 : Ladysmith Battlefields

I byen Ladysmith kan I få et indblik i, hvad der skete i The Anglo Boer Wars (Anden Boerkrig) på Siege Museum. Følg fodsporene fra blandt andre Winston Churchill, Mahatma Gandhi og General Louis Botha.
Golf: Champagne Sports Resort.

Dag 10 : Bloemfontein

Byen er hovedsæde for Afrikas juridiske system, og så er det desuden også hovedstaden i The Free State Province. På Anglo Boer War Museum kan I se the Women’s Memorial, der står som et minde om livet i koncentrationslejrene under Boerkrigene. Hvis I skal have en pause fra de mange museer, der ligger i byen, kan I også se det nyrenoverede fodboldstadion, der blev brugt til VM i 2010.

Dag 11 : Kimberley

Diamanter! Tilbage i 1871 blev der gjort store fund af diamanter i byen. I kan besøge The Big Hole, der er en grubemine, og så er der selvfølgelig også mulighed for at høre mere om historien, hvis man besøger deres Diamant museum.
Golf: Kimberley Golf Club.

Dag 12 : Graaf Reinet

Oplev byen med en guide. Byen er den fjerde største i Sydafrika, og den er bygget på bredderne af floden Sundays. Derefter fortsætter I mod Oudtshoorn.

Dag 13 : Oudtshoorn, Cango Caves og Strudsefarm

I byen Oudtshoorn, der ligger ved foden af det majestætiske Swartberg Mountain Range (Swartberg-passet), er I omringet af smuk ørkenlignende natur. Byen er verdenskendt for sine drypstenshuler og strudsefarme. Gå ned og se drypstenshulernes underjordiske kamre, der har nogle fantastiske kalk-stensformationer.
Golf: Fancourt Golf Estate.

Dag 14 : Knysna

I byen Oudtshoorn, der ligger ved foden af det majestætiske Swartberg Mountain Range (Swartberg-passet), er I omringet af smuk ørkenlignende natur. Byen er verdenskendt for sine drypstenshuler og strudsefarme. Gå ned og se drypstenshulernes underjordiske kamre, der har nogle fantastiske kalk-stensformationer.
Golf: Fancourt Golf Estate.

Dag 15 : Hermanus

Efter en køretur på 160 km fra toget kommer I til Hermanus. Byen har et meget berømt fiskemarked og er især kendt for de gode muligheder for at spotte hvaler. WWF har Hermanus med på en liste over 12 bedste spots i verden til at se hvaler. Byen topper dog listen, hvis man vil se på hvaler fra naturlige klipper. I juli til november kan man være heldig at se hvaler på helt ned til 5 m afstand.

Dag 16 : Ankomst til Cape Town

Efter I har checket ud af toget, kan I bruge resten af dagen samt næste dag til at se Cape Town. Gå gennem The Company Gardens og besøg The Bo-Kaap Museum, tag en tur ud til The victoria & Al-fred Waterfront, hvor I undervejs kan gøre stop for at se, hvordan diamanter skæres. I skal heller ikke gå glip af District Six, der har en meget rørende historie. Distriktet er gået fra at være et farvet område til at blive et område for hvide. I Cape Town finder I også Castle of Good Hope, der er den ældste bygning i Sydafrika.

Dag 17 : Cape Town

I har hele dagen fri til at gå på opdagelse i Cape Town. I kan også tage en smuk tur ud på Cape halvøen til Kap det gode håb.

Dag 18 : Afgang fra Cape Town

Efter en fantastisk og oplevelsesrig rundrejse i Sydafrika flyver I tilbage til Danmark.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 44.829,00 pr. person

Varighed: 18 dage / 17 nætter

Inkluderet

* 15 dages fantastisk togrejse gennem Sydafrika
* Luksuskupe med eget bad og toilet
* Morgenmad på toget alle dage, frokost på toget 3 dage og aftensmad på toget alle dage
* Spændende udflugter under hele togrejsen og/eller udflugter til nogle af Sydafrikas (og verdens) bedste golfbaner
* 1 nat med morgenmad på 4-stjernet hotel i Pretoria
* 2 nætter med morgenmad på et af St. James' lækre Guest Houses i Cape Town
* Lufthavnstransfer i Johannesburg/Pretoria og Cape Town


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Drikkepenge
* Course fee på golfbanerne

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

14663 211218 SE

Andre rejseforslag

Safari og Cape Town til lavpris

Sydafrika har sjældent været så billigt som nu! Luksus er nu til at betale sig fra – og de billigere…

Northern Experience

Den klassiske tur fra sprudlende Cape Town, gennem Namibias ørkenlandskaber til de mægtige Victoria…

Trustpilot