FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

12 dage / 11 nætter | Priser fra: kr. 11.990,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Mayaernes verden - grupperejse, Guatemala

En fantastisk, komplet rundrejse gennem nogle af mayaernes mest fascinerende levn i Guatemala og Mexico.

Turen har fast afgang hver tirsdag året rundt og gennemføres ved minimum 2 tilmeldte. Man kan således møde andre eventyrere fra hele verden i de små grupper, som disse ture tager udgangspunkt i. Udover dette, så er prisen ved at rejse i en gruppe selvsagt rigtig lav. Vi kan varmt anbefale at lave en forlængelse af turen – for eksempel et strandophold langs Riviera Maya at slutte af på.

Dag 1 (Tirsdag): Guatemala City Airport – Guatemala
Dag 2 (Onsdag): Guatemala - Iximche - Lake Atitlan
Dag 3 (Torsdag): Lake Atitlan - Chichicastenango - Lake Atitlán
Dag 4 (Fredag): Lake Atitlán - Santiago - La Antigua
Dag 5 (Lørdag): La Antigua
Dag 6 (Søndag): La Antigua - Tikal -Petén Area
Dag 7 (Mandag): Petén - Yaxhá - Petén Area
Dag 8 (Tirsdag): Petén - Yaxchilán – Palenque
Dag 9 (Onsdag): Palenque – Campeche
Dag 10 (Torsdag): Campeche - Uxmal – Mérida
Dag 11 (Fredag): Mérida - Chichén Itzá - Cancún
Dag 12 (Lørdag): Cancún – lufthavnen – afrejse

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 11.990,00 pr. person
Varighed:12 dage / 11 nætter
Inkluderet:* Overnatning i valgte hoteller med standard værelser og morgenmad
* Picnic frokost i: Tikal, Yaxhá, Yaxhilan, Palenque og Chichén Itzá. (drikkevarer ikke inklusiv)
* Indgangsbilletter ved inkluderede besøg
* Proffesionelle guider, engelsktalende
* Transportation med air condition på gruppebasis
* Offentlig båd
* Drikkepenge og lokale skatter

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Grænseskatter
* Lufthavnsskatter

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : (Tirsdag) Guatemala City Airport – Guatemala

Ankomst Guatemala City lufthavn og transport til hotel.

Dag 2 : (Onsdag) Guatemala - Iximche - Lake Atitlan

Efter morgenmaden er der afgang til den smukke sø Lake Atitlán, som Aldous Huxley kaldte for en af de smukkeste i verden. Lake Atitlán er omgivet af imponerende vulkaner og tolv indianske landsbyer. På vejen derud besøges Iximche, det gamle maya centrum for Cackchiquel riget. Der overnattes to nætter ved Atitlán.

Dag 3 : (Torsdag) Lake Atitlan - Chichicastenango - Lake Atitlán

Efter morgenmaden går turen til det fantastiske marked i byen Chichicastenango, det mest berømte marked i hele Latinamerika. Transport retur til Lake Atitlán hvor der overnattes igen.

Dag 4 : (Fredag) Lake Atitlán - Santiago - La Antigua

I dag er der sejltur til Santiago Atitlán, en af de indianske landsbyer. Efter et besøg i den interessante by går turen videre til Antigua, en af de smukkeste byer i regionen, berømt for den koloniale arkitektur og belønnet af Unesco for selvsamme. Der er byrundtur med guiden, som vil fortælle om nogle af de mange historiske monumenter i byen. Der overnattes to nætter her.

Dag 5 : (Lørdag) La Antigua

Dagen er fri til at nyde skønne Antigua i eget tempo - eller tage på en tilvalgstur til for eksempel Pacaya vulkanen, en kaffeplantage lidt uden for byen eller meget andet - spørg for flere muligheder!

Dag 6 : (Søndag) La Antigua - Tikal -Petén Area

Denne morgen er der tidlig morgenmad og afgang til lufthavnen i Guatemala City. Herfra flyves til Flores i det nordlige af landet, hvor man træder ind I den eventyrlige Peten junlge for at se en af mayaernes absolut mest prægtige pyramider – El Tikal. Der er guidet rundtur og picnic på stedet, og eftermiddagen er fri til at se mere på egen hånd eller tage en tilvalgstur i området. Der overnattes i Flores.

Dag 7 : (Mandag) Petén - Yaxhá - Petén Area

Yaxhá har en af de højeste strukturer i Mayaernes verden, de fleste hvorfra man har en fantastisk udsigt over Lake Yaxha. Man kan også få mulighed for at gå ind i de tunnelser, man udgraver. Denne morgen tager vi afsted for at se solopgangen i de spektakulære omgivelser

Dag 8 : (Tirsdag) Petén - Yaxchilán – Palenque

Efter denne dags morgenmad køres man til Usumacinta floden, hvorfra der sejles over til den mexicanske grænse. Her er der frokost før turen går videre til Palenque. Der gøres stop ved det arkæologiske område Yaxchilán på vejen. Overnatning i Palenque en nat.

Dag 9 : (Onsdag) Palenque – Campeche

I dag skal Palenque udforskes – dette smukke pyramide område er også beliggende langt inde i regnskoven, hvor brøleaberne larmer i træerne, og alting er helt unikt. Der er en guidet rundtur, før turen går videre til Campeche – endnu en smuk, kolonitidsperle af en by i alskens pastelfarver. Her er der en kort rundtur, i byen før check ind på hotellet.

Dag 10 : (Torsdag) Campeche - Uxmal – Mérida

Morgenmad og afgang til Uxmal – en mægtig og igen helt unik maya pyramide. Denne udmærker sig ved dens størrelse og det, at man kan komme lidt tættere på end de fleste andre steder. Efter rundvisningen er der afgang til Merida – Yucatán halvøens hovedstad med masser af kultur og byliv. Der er rundvisning, før der overnattes i det historiske centrum af byen.

Dag 11 : (Fredag) Mérida - Chichén Itzá - Cancún

Denne sidste dag byder på juvelen i kronen - den mest berømte af alle maya pyramider – Chichén Itzá, som er på listen over verdens nye syv vidundere. Man besøger udover ruinerne også Cenote Ik Kil – en af de mange underjordiske ferskvandsgrotter, som var hellige for mayaerne. Afskedsfrokost og transport til Cancun ved Riviera Maya – den vidunderlige, hvide sandstrækning så langt øjet rækker. Her overnattes en sidste nat.

Dag 12 : (Lørdag) Cancún – lufthavnen – afrejse

Morgenmad og afrejse transport – for dem der ikke vælger at tilføje et længere strandophold til turen.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.