FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

15 dage / 14 nætter | Priser fra: kr. 15.039,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Mayaernes Mexico, Mexico

Mexico har det hele: Formidabel natur, spændende Maya-og Aztekerkultur, kridhvide sandstrande, god mad og en venlig befolkning. På denne klassiske rundrejse starter man i hovedstaden Mexico City beliggende midt i Aztekernes gamle domæne. Derefter går turen sydover gennem Chiapas' smukke natur, skønne landsbyer med en nutidig sammenblanding af direkte Maya-efterkommere og spansk kolonialarkitektur. Derfra gennem regnskoven til de fantastiske pyramider, for at slutte med afslapning på Isla Mujeres og dens kridhvide sandstrande.

Turen er kan - som alle vores rejser i øvrigt - skræddersyes og ændres helt, som I måtte ønske det . I kan sænke prisen ved at vælge billigere overnatninger eller lokale busser - eller I kan vælge at opgradere hotellerne og få en tur, der også taler til de mere mageligt anlagte.

Dag 1:1 Ankomst til Mexico City og transfer til jeres hotel
Dag 2: Mexico City: Halvdags byrundtur
Dag 3: Fly til Tuxtla: Sejltur gennem Sumidero kløften - Transport til San Cristobal de las Casas
Dag 4: San Cristobal: byrundtur samt besøg i to Maya landsbyer
Dag 5: San Cristobal: dagen er til fri disposition
Dag 6: Besøg ved Agua Azul vandfald på vejen til Palenque
Dag 7: Palenque: Halvdags udflugt ved ruinerne
Dag 8: Transport til Campeche
Dag 9: Campeche: Dagen er til fri disposition
Dag 10: Transport til Merida med udflugt ved Uxmal-ruinerne
Dag 11: Transport til Isla Mujeres med udflugt ved Chichen Itza-ruinerne
Dag 12-14: Isla Mujeres: Dagene er til fri disposition
Dag 15: Transport til Cancun lufthavn

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 15.039,00 pr. person
Varighed:15 dage / 14 nætter
Inkluderet:* Alle transfers til og fra lufthavne
* Al landtransport fra hotel-hotel
* Alle overnnævnte ture i små, delte grupper med engelsktalende guider
* Frokost dag 10 og 11
* 14 nætter på 3* hoteller m/morgenmad
* Bidrag til rejsegarantifonden

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10439 130418 CV

Dag 1 : Ankomst til Mexico City

Ved ankomsten til Mexico City bliver I hentet i lufthavnen af vores lokale guide og kørt til jeres hotel. I har to overnatninger på et meget velbeliggende hotel i Mexico City. Resten af dagen idag er til fri disposition.

Dag 2 : Rundtur i Mexico City

Dagen idag byder på en halvdags guidet rundtur i det historiske centrum. Man besøger Zocalo, det enorme hovedtorv flankeret af smukke, koloniale bygninger. Man kommer også forbi nationalmuseet med de berømte murmalerier af Diego Rivera, katedralen, de tre kulturers torv mm. Turen går gennem Chapultepec parken og beboelsesområdet Las Lomas.

Dag 3 : Mexico City - Tuxtla Gutierrez - San Cristobal de Las Casas

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Tuxtla. Her bliver I modtaget i lufthavnen og kørt videre til Sumiderokløften, hvor der er en fascinerende bådtur. Senere går turen op ad bjerget til en af Mexicos smukkeste byer, San Cristobal de las Casas, hvor I har tre overnatninger.

Dag 4 : San Cristobal de Las Casas

Dagen idag byder på nogle højdepunkter i San Cristobal de las Casas og de omkringliggende maya-landsbyer.

Her i hjertet af Chiapas ligger San Cristobal to kilometer over havets overflade. I dette område mødes folk fra de lokale tzotzilstammer, chamula'er og zinacantek'er især for at handle. Trods den lange spanske og kirkelige indflydelse har stammerne formået at beholde og udvikle mange af deres egne traditioner, som de er meget stolte af. De forventer at man respekterer, at de ofte ikke vil fotograferes. Især er der totalt fotoforbud inde i kirken i San Juan de Chamula.

Chamulaindianerne bærer en tyk, hvid, ulden kofte med et broget bælte samt halvlange bukser, mens zinacantek'erne bærer rød- og hvidstribede bluser med farvede besæninger og flade, runde palmehatte med flagrende bånd.

Om eftermiddagen kan man besøge danskeren Frans Bloms residens, Na'bolom, som betyder "Jaguarens Hus". Geologen og arkæologen Frans Blom ledte det berømte Carnegie-instituts ekspeditioner i Chiapas' jungle og deltog i mange vigtige udgravninger af mayaruiner. Han og hans kone, fotograf og journalist Trudy Loertscher, gik i kamp for lacondon indianerne og regnskoven og satte Chiapas på verdenskortet. Både Frans Blom og hans kone er nu døde, men Nabolom drives videre af en fond. Forskere og studerende fra hele verden kan bo i huset i en periode mod at arbejde for sagen.

Dag 5 : Afslapning og oplevelser i San Cristobal de Las Casas

Dagen er til fri disposition til at nyde den charmerende by i sit eget tempo.

Dag 6 : San Cristobal de Las Casas - Palenque

Idag afhentes man på hotellet i San Cristobal, hvorefter turen gå ned ad bjergets kurvede sving til man efter et par timer når til de smukke vandfald Agua Azul. På en god dag fremstår de i den utroligste turkise farve, og man kan bade i de sørligt afmærkede områder. Efter opholdet her går turen videre til Palenque og hotellet.

Dag 7 : Halvdagstur i Palenque

Dagens i Palenque går til nogle af de mest spændende mayaruiner gemt i Chiapas' tropiske jungle. Palenque blev bygget i den klassiske mayaperiode og rummer en guldgrube af historie i smukke omgivelser. De mange pyramider og templer fascinerer enhver besøgende og krydres samtidigt med brøleabernes skrig i træerne omkring. Den guidede rundtur varer ca. 3-4 timer og giver et fint indblik i mayaernes verden.

Dag 8 : Palenque - Campeche

I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kørt til Campeche.

Dag 9 : Campeche

Dagen er til fri disposition.

Dag 10 : Campeche - Uxmal - Merida

Fra Campeche forsætter turen til Merida. Undervejs stoppes der i Uxmal, der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Her finder I nogle af de mest majestætiske maya-byggerier på Yucatan. Nogle er endda opført i fint slebne sten og i imponerende højder. Her er 15 grupperinger af bygninger, der strækker sig over et område på ca. 2 km. Det er imponerende bygningsværker og flere af dem rager pænt op over trækronerne i den omkringliggende jungle. Og alt er utroligt velbevaret. Det mest imponerende byggeri er dog Troldmandens Hus, en 35 meter høj pyramide, der ifølge legenden blev bygget af en dværg på en enkelt nat. I virkeligheden er den opført i fem etaper, men hele tiden med hovedtrappen vendt mod vest, så den nedgående sols stråler står perfekt ind på pyramiden ved sommer-solhverv. Efter stoppet i Uxmal, fortsættes der til Merida.

Dag 11 : Merida - Chichén Itza - Isla Mujeres

Igen bliver I hentet på hotellet fra morgenstunden. Enroute til kysten er der ruindtur ved den verdensberømte pyramide Chichén Itza. Efter besøget kører og sejler I, der indtil I når jeres hotel på den smukke, lille ø Isla Mujeres.

De næste dage er til fri disposition til at nyde sandstranden eller andre af øens attraktioner på egen hånd.

Dag 15 : Isla Mujeres - Cancun - hjemrejse

I bliver hentet på hotellet og kørt til Cancun, hvorfra hjemrejsen begynder.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.