Loading…

Mauritius Golfrejse på Heritage Le Telfair

Bo 8 nætter på det 5-stjernede resort Heritage Le Telfair på denne golfrejse på Mauritius!

Rejs ud på denne eksklusive Mauritius Golfrejse på Heritage Le Telfair, hvor I vil opleve en kombination af spektakulære golfbaner og kridhvide sandstrande. På denne spændende rejse vil I bo på det luksuriøse 5-stjernede Heritage Le Telfair Hotel i alle 8 nætter. Det skaber en stabil og bekendt base gennem hele rejsen, der er ideel til de rejsende som ikke ønsker at flytte fra sted til sted. Her forkæles I desuden med førsteklasses faciliteter og en enestående service, der fuldender jeres oplevelse.

Hver dag har I inkluderet adgang til Heritage Golf Course, der er en 18 hullers mesterskabsbane med enestående udsigt over havet. Banen er kendetegnet ved dens mange vandhazarder og blinde slag til greens. Den kræver avancerede tekniske færdigheder fra spillerne, og den tætte rough, domineret af afrikansk elefantgræs, udgør en yderligere udfordring. Heritage Golf Club blev bemærket i 2019, da den danske golfspiller Rasmus Højgaard vandt AfrAsia Bank Mauritius Open efter et spændende omspil.

Skulle I ønske ekstra dage til golf eller flere udflugter for at udforske højdepunkterne på Mauritius, kan rejsen selvfølgelig tilpasses efter jeres præferencer og behov.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Velkommen til Mauritius!
2 Heritage Golf Club
3 Heritage Golf Club
4 Heritage Golf Club
5 Heritage Golf Club
6 Heritage Golf Club
7 Heritage Golf Club
8 Heritage Golf Club
9 Hjemrejse

Dag 1 : Velkommen til Mauritius!

Velkommen til skønne Mauritius! I bliver hentet i lufthavnen, hvorefter I køres til det luksuriøse hotel Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort. En oplevelse af de helt store venter forude på dette pragtfulde 5 stjernede hotel. Her bor I de næste 8 nætter hvor I hver dag kan spille på Heritage Golf Club.

Dag 2 : Heritage Golf Club

Heritage Golf Course, er en 18 hullers mesterskabsbane, med unikke udsigter ud over havet. Golfbanen er karakteriseret ved sine mange vandharzarder, og flere blinde slag til greens. Banen stiller høje tekniske krav til spillerne, og en anden udfordring er den tætte rough, domineret af afrikansk elefantgræs. Heritage Golf Club kom i rampelyset i 2019, da den danske golfspiller Rasmus Højgaard vandt AfrAsia Bank Mauritius Open her, med et drama-fyldt omspil.

Dag 3 : Heritage Golf Club

Nyd endnu en runde på den fantastiske Heritage Golf Course, der ligger på en tidligere sukkerplantage. Oplev de unikke udsigter over havet og udfordringerne i de 18 huller.

Dag 4 : Heritage Golf Club

I dag venter endnu en spændende dag på Heritage Golf Club. Bliv udfordret af banens tekniske krav, der tester jeres færdigheder.

Dag 5 : Heritage Golf Club

Tag endnu en dag på Heritage Golf Club og nyd banens karakteristika og tekniske udfordringer.

Dag 6 : Heritage Golf Club

I har dagen til fri disposition på Heritage Golf Club.

Dag 7 : Heritage Golf Club

Dagen er jeres til at udfordre jer selv på Heritage Golf Club.

Dag 8 : Heritage Golf Club

Jeres fantastiske rejse er nået til vejs ende og det er blevet tid til at tage afsked med Mauritius. En chauffør henter jer på hotellet og kører jer til lufthavnen, i god tid til at nå jeres fly hjem til Danmark.

Dag 9 : Hjemrejse

Jeres fantastiske rejse er nået til vejs ende og det er blevet tid til at tage afsked med Mauritius. En chauffør henter jer på hotellet og kører jer til lufthavnen, i god tid til at nå jeres fly hjem til Danmark.


Priser og varighed

Priser fra: : 14.640,00 kr. pr. person

Varighed: 9 dage / 8 nætter

Inkluderet

* 8x overnatninger på 5* Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort i Deluxe Suite
* Halvpension på hele resortet
* Daglig golfrunde på Heritage Golf Club inkl. transfers
* Lufthavnstransport ved ankomst og afrejsedag

 

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse i lavsæsonen.Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Trolley, golf buggy og caddy
* Halfway House 
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

 

CP717 010124 LUVAndre rejseforslag

Eksklusiv golfrundrejse på Mauritius

Bo på 5-stjernede hoteller på denne luksuriøse golfrundrejse på Mauritius!

Mauritius Golfrejse på Heritage Awali

Bo 8 nætter på det 5-stjernede resort Heritage Awali på denne golfrejse på Mauritius!