Loading…

Luksus safari og Cape Town for hele familien

På denne rejse kan I rejse SAMMEN som familie eller en flok venner. Midt i Cape Town har vi sørget for en stor luksuriøs lejlighed, hvor der er god plads til jer alle. Derefter fortsætter I til det private vildtreservat Timbavati, der er en del af Greater Kruger Nationalpark. Her får I jeres egen luksuriøse camp helt for jer selv.

Cape Town er så interessant en by, at man kunne fylde en hel ferie med store oplevelser i og omkring byen. Man må bestemt ikke gå glip af udsigten fra Table Mountain (på en skyfri dag), en gåtur langs V&A Waterfront og den smukke køretur ud på Cape halvøen.

Timbavati reservatet byder på Big FIve safari i verdensklasse! Og Machaton Private Camp, hvor I skal bo, byder på luksuriøs indkvartering i verdensklasse. Den intime camp har eget åbent safarikøretøj, der bringer jer ud i det smukke reservatet for at opleve det imponerende dyreliv. Mellem de spændende game drives kan I nyde lækre måltider fra campens dygtige kok

Dag 1: Ankomst Cape Town
Dag 2-5: Dagene er til fri disposition til at tage på oplevelse i og omkring Cape Town
Dag 6: Cape Town - Timbavati reservatet
Dag 7-8: Dagene I vildtreservatet går med safari, afslapning og god mad & drikke
Dag 9: Afgang fra Sydafrika (med mindre I vil have jeres rejse forlænget med nogle dage - så klarer vi selvfølgelig det)
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Cape Town
2 Cape Town
6 Cape Town - Timbavati
7 Safari i Timbavati

Dag 1 : Ankomst til Cape Town

Når I ankommer til lufthavnen udenfor Cape Town, bliver I hentet og kørt til jeres lækre lejlighed i centrum af Cape Town.

Dag 2 : Cape Town

I har god tid de næste dage til at opleve Cape Town. Byen kan opleves på egen hånd, men vi hjælper selvfølgelig også gerne med at arrangere udflugter. Vi kan både klare de klassiske som turen op af Table Mountain eller besøget ved Cape Point, men også mere alternative oplevelser som kulinariske oplevelser i et township eller stand up paddlebord med pingviner.

Dag 6 : Cape Town - Timbavati

I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Hoedspruit. Når I lander, bliver I hentet og kørt til Machaton i Timbavati reservatet. Her tilbringer I tre overnatninger i luksus og med store safarioplevelser.

Dag 7 : Safari i Timbavati

Timbavati reservatet byder på Big Five safari i en klasse for sig. De åbne safarikøretøj bringer jer let og hurtigt rundt i reservatet, så I kan opleve dyrene på nært hold og i deres rette element.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 11.863,00 pr. person

Varighed: 9 dage / 8 nætter

Inkluderet

* Privat transfer Cape Town Lufthavn - hotellet t/r
* 5 nætter i en lækker lejlighed med tre soveværelser og central beliggenhed i Cape Town
* Privat transfer Hoedspruit - Machaton Private Camp t/r
* 3 nætter på Machaton med alt inklusiv og fantastisk safari

Bemærk: prisen er baseret på 6 personer

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

14356 071218 SW

Andre rejseforslag

Cape Town og Safari

Super pris på individuel rejse i Sydafrika! Seks dage i vidunderlige Cape Town med god tid til oplev…

Cape Town, Panorama & Safari

13 dages uforglemmelig rejse til Sydafrikas absolutte højdepunkter med både Cape Town, Vinlandet og…

Camps Bay og safari i egne villaer

Den perfekte Sydafrika-rejse, hvis I ønsker at rejse sammen som en stor familie eller venneflok. I f…