FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

6 dage / 5 nætter | Priser fra: kr. 28.160,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Luksus Fly-In Safari, Sydafrika

I Makuleke-området i Krüger Nationalpark, i det uspolerede nord, blandt enestående og bjergtagende landskaber, finder man noget helt for sig selv - The Outpost Lodge med sine 12 unikke "værelser" - spaces - klinet til klippekanten med en spektakulære udsigt over Luvuvhu River og nationalparkens uendelige vidder.

Disse "spaces" er næsten umulige at beskrive - jordnært kan man sige, at de er som åbne, overdækkede verandaer. Men den mest retfærdiggørende beskrivelse er "A View With a Room"! Eller sagt på en anden måde - det skal opleves! Og et badeværelse med bedre udsigt end her, skal man lede meget længe efter.

Selve Makuleke-området grænser op til Limpopo-floden og Zimbabwe mod nord, og Crooks Corner og Mozambique mod øst.

Det 26.500 hektar store område er ejet af Makuleke-folket og er hjem for The Big Five, over 350 forskellige fuglearter og næsten 80 procent af hele Krüger Nationalparkens biodiversitet. Kun få turister kommer herop, og der er ikke mange lodges. Det hænger sammen med, at det ikke er det mest dyrerige område af nationalparken, hovedsageligt på grund af sparsomt vand. Men det betyder, at man nærmest har området for sig selv og sjældent ser andre biler. Og for fugleinteresserede er det ét af de bedste områder i Krüger.

Efter oplevelserne på The Outpost går turen med fly til ét af Sydafrikas bedste safariområder, Timbavati Private Nature Reserve. Her er dyreoplevelserne virkelig i højsæde, og det er ikke usædvanligt at se The Big Five (løve, leopard, elefant, næsehorn og bøffel) på én dag.

Er man heldig, støder man måske også på de hvide løver, som Timbavati-reservatet er kendt for. To hvide løveunger blev set første gang i 1975, og i dag er der syv hvide løver i reservatet. Ifølge Shangaan-folket er de hvide løver sendebud fra guderne - vogtere over deres land. Med deres tilstedeværelse vil Shangaan-folket opleve fred og velstand.

I bor på den romantiske luksuslodge Kings Camp, der emmer af engelsk kolonitid. Lodgen ligger med udsigt til og et vandhul, der ofte besøges af elefanter og giraffer.

Det er naturligvis oplagt at kombinere denne fantastiske fly-in safari med et ophold i Cape Town og et besøg i vinlandet. Kontakt os for mere information!

I kan se en smuk video fra The Outpost Lodge her:


Og en video fra Kings Kamp her:

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 28.160,00 pr. person
Varighed:6 dage / 5 nætter
Inkluderet:* 2 nætter på The Outpost
* 2 nætter på Kings Camp
* + 1 ekstra nat på enten The Outpost eller Kings Camp (efter eget valg)
* Flytransfer Phalaborwa - Punda Maria - Kings Camp - Johannesburg
* Biltransfer Punda Maria - The Outpost Lodge t/r
* Helpension
* Drikkevarer
* To daglige game drives i åben jeep
* Daglig bush walk

Turen kan selvfølgelig også tages i omvendt rækkefølge.

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Drikkepenge
* Kældervine og premium brand spiritus

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.