FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 15.924,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Luksus Camping Safari I Botswana, Botswana

Vi kan ikke helt lade være med at være en smule misundelige på de heldige, der skal på denne grupperejse. I får noget af det bedste safari i Botswana i Moremi / Khwai, i Savuti i Chobe nationalpark og ved Chobe floden. Ikke nok med det, så skal I overnatte i luksuriøse telte. Derfor er I hele tiden så tæt på naturen og dyrelivet som muligt. Grupperne er små og der er maks 9 i hver bil, så alle har et vinduesæde.

Dag 1: Ankomst til Maun, Botswana
Dag 2: Start på safari: Moremi / Khwai
Dag 3: Moremi / Khwai
Dag 4: Moremi / Khwai – Savuti, Chobe nationalpark
Dag 5: Savuti, Chobe nationalpark
Dag 6: Savuti – Chobe floden, Chobe nationalpark
Dag 7: Chobe floden, Chobe nationalpark
Dag 8: Chobe nationalpark – Kasane

Efter en spændende uges safari kan I for eksempel forlænge rejsen med nogle dage ved Victoria Falls eller starte rejsen med nogle dage i Okavango-deltaet.

Afrejsedatoer* i 2017: 28. marts, 11. april, 2. maj, 23. maj, 13. juni, 4. juli, 18. juli, 1. august, 15. august, 29. august, 12. september, 26. september, 10. oktober, 24. oktober, 14. november og 12. december

* Angiver den dag I ankommer til Maun.Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 15.924,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* Seks overnatninger i komfortable kanvastelte
* Måltider og drikkevarer under de syg dages safari
* Afgifter til nationalparker og game drives
* Én overnatning i Maun og transfer fra lufthavnen

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12497 160317 SDB

Dag 1 : Ankomst til Maun

Når I lander i lufthavnen, bliver I hentet af en chauffør, der kører jer til jeres hotel. Derefter har I dagen fri til at udforske byen på egen hånd.

Dag 2 : Start på safari: Moremi / Khwai

I mødes med jeres guide tidligt for at starte turen mod Moremi / Khwai, der er et af de bedste safariområder i Botswana og dækker både sump og tørre områder. Her skal I bruge to dage på at suge alle de natur- op dyreoplevelser til jer, som området giver mulighed for. I skal blandt andet på Mokoro udflugt, hvor I sejlader ned af Khwai floden for at komme tæt på de vilde dyr. Game drives vil især foregå, når solen står op og ved solnedgang.

Dag 3 : Moremi / Khwai

Jeres anden dag i Moremi / Khwai går ligesom den første med at opleve de imponerende landskaber og det fantastiske dyreliv.

Dag 4 : Moremi / Khwai – Savuti, Chobe nationalpark

I kører i dag til Savuti i Chobe nationalpark. Store grupper af mandlige elefanter holder til her, men Savuti er også særligt kendt for regionens mange rovdyr såsom løver, leoparder og geparder. Savuti regionen har i mange år været et tørt område efter Savuti kanalen tørrede ud. Kanalen er dog begyndt at flyde igen, hvilket stille og roligt ændrer landskabet og dets beboere. Blandt andet tiltrækker det store flokke af elefanter og bøfler, der kommer for at formere sig.

Dag 5 : Savuti, Chobe nationalpark

Dagen er afsat til at udforske Savuti-regionens dyreliv.

Dag 6 : Savuti - Chobe floden, Chobe nationalpark

Der venter en god køretur nordpå til Chobe floden, hvor de næste dages game drive kommer til at foregå. Flodsletten ved Chobe floden tiltrækker store flokke af zebraer, elefanter, bøfler og andre planteædere. Det skaber naturligt gode muligheder for bytte til rovdyrene, og de er derfor også velrepræsenteret i området.

Dag 7 : Chobe floden, Chobe nationalparken

Game drives ved Chobe floden, hvor den afrikanske fiskeørn vogter. Solnedgangen er spektakulære i dette område.

Dag 8 : KasaneChobe nationalpark - Kasane

Om morgenen skal i på cruise på Chobe floden. Det giver jeg mulighed for at komme tættere på de dyr og fugle, der lever i eller tæt ved vandet. Efter jeres cruise bliver I kørt til Kasane, hvor jeres safari ender. I kan nu hoppe på flyveren hjem eller forlænge jeres rejse med nogle dage ved for eksempel Victoria Falls.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.