Loading…

Luksuriøst safari-eventyr på Mpala Safari Lodge

Kom helt tæt på sydafrikas storslåede natur på denne eksklusive safaritur!

På denne tur får I hele pakken med ophold på luksuslodge, helpension og stort udflugtsprogram med blandt andet safariture på ATV’er og i åbne safaribiler, middag under åben himmel i bushen og overnatning i selve Krüger Nationalpark.

 

Mpala Safari Lodge skaber rammen om et fantastisk ophold med spændende udflugter, eventyrlige middage og fredfyldte morgenmåltider på terrassen med udsigt over floden. Udenfor kan du høre lyden af de vilde dyr og fugle og den svage rislen af floden. I kommer på denne tur helt ud i bushen - langt fra civilisation og i det autentiske Afrika, som du har set på film, men dog i luksuriøse og trygge rammer.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst & indlogering
2 Bush Walk, Game Drive & Bush Braii
3 Bush Walk, Game Drive og middag i bomaen
4 Kruger Nationalpark
5 Kruger Nationalpark
6 Afslapning eller oplevelser på egen hånd
7 Game Drive & Sundowner
8 Afrejse

Dag 1 : Ankomst & indlogering

Ved ankomst i lufthavnen i Hoedspruit bliver I mødt af en guide og kørt til Mpala Safari Lodge, hvor I skal bo den næste uge. Efter frokost er der tid til afslapning ved poolen, og kort før der bliver serveret aftensmad optræder Sotho-stammen med deres traditionelle danse og sange.

Mpala Safari Lodge forener på elegant vis luksuriøse omgivelser med det vilde Afrika. De danske ejere har selv stået for opførelsen, med store krav til kvalitet og hygiejne, målrettet specielt til kvalitetsbevidste gæster fra Skandinavien. Mpala Safari Lodge har en unik beliggenhed lige ved Olifants River, midt i Sydafrikas uberørte natur. Her og på de mange udflugter får I muligheden for at komme helt tæt på det prægtige dyre- og fugleliv, som området byder på.

På Mpala bor man i store og komfortable dobbeltværelser. Alle værelser har privat bad og toilet, aircondition, panoramavinduer og udgang til stor veranda med smuk udsigt til floden. Et stort myggenet danner en romantisk himmelseng og giver rummet en hyggelig atmosfære. Antallet af gæster er ekslusivt begrænset til 12 ad gangen, hvilket giver en helt særlig ro, så I helt uforstyrret kan nyde den fantastiske natur.

Dag 2 : Bush Walk, Game Drive & Bush Braii

Denne morgen er der Bush Walk, hvor man vandrer til fods i naturen, ledsaget af Mpalas erfarne guide. Her lærer I om dyrenes levevis, planternes hemmeligheder og om hvordan mennesker kan overleve i bushen. Det er fantastisk at opleve, hvordan en trænet guide kan opdage små spor i terrænet, som vi andre ikke ser, før han udpeger dem for os. (For børn mellem 6 og 12 år arrangeres der game drive i stedet for en bush walk).

Tidlig eftermiddag, når den brændende middagssol er aftaget, går turen til det nærliggende og meget smukke Hope-reservat. Klipper, store Mopane træer, åbne græssletter og sandede flodbreder - alt sammen er med til at give dette område sin kønne karakter. I Hope er der ikke er en fast bestand af de farlige vildtarter løve, elefant og bøffel. Det giver mulighed for, at man kan køre game drive på ATV. Hver person over 16 år får muligheden for at køre på sin helt egen ATV, som er uden gear og meget nem at køre. Der køres forsigtigt i en lang række ad snoede stier gennem bushen, hvor der undervejs er chance for at møde giraffer, der nysgerrigt betragter jer. Hvis I har heldet med jer kan I også møde flokke af strejfende zebraer, bøfler, elefanter, vandbukke, vortesvin og andre betagende dyr. Hvis man foretrækker ikke at køre på ATV, tilbyder lodgen også game drives i åbne safaribiler, hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde den storslåede udsigt, og mødet med de vilde dyr.

Til aften dækkes der op til middag i bushen, traditionelt kendt som ’Bush Braii’, under et 1.600 år gammelt baobab-træ. Der er dug og levende lys på bordet, i rigtig eventyr stil. Kokken tilbereder maden i store jerngryder over åben ild på gammeldags safaristil og der serveres forfriskende sydafrikansk champagne, alt imens mørket falder på og millioner af stjerner tændes på himlen. En oplevelse man sent glemmer.

På vej hjem til Mpala Lodge skal I på et night drive, hvor der er mulighed for at se de dyr som holder sig skjult om dagen, men nu er på jagt efter sit næste måltid. Ikke så sjældent kan man se løver eller leoparder. Tag godt med varmt tøj på, da aften- og nattetimerne i Afrika kan være ganske kølige.

Dag 3 : Bush Walk, Game Drive og middag i bomaen

Tidlig morgen, før solen bliver for kraftig, vandrer I til fods gennem bushen på endnu en bush walk. Rangerne har måske udset sig et nyt område, hvor de ved der er andre spændende oplevelser at finde. Ofte inkluderer det også en game drive derhen.

Efter den friske morgenvandring bliver der serveret dejlig morgenmad på lodgen. Dagen byder herefter på afslapning, forfriskende dukkert i poolen og betragtning af dyrene der kommer og drikker langs floden. Frokost serveres på den store terrasse med fantastisk udsigt til floden.

Om eftermiddagen skal I på endnu en game drive, hvor I skal ud og udforske området. Til aften dækkes der op til middag under de store træer i bomaen.

Dag 4 : Kruger Nationalpark

Denne morgen skal der pakkes en lille taske med det nødvendige safariudstyr, for turen går i dag til Kruger Nationalpark, hvor der også overnattes. . I Kruger Nationalpark kan man se alle de fascinerende dyr i deres naturlige omgivelser. Dyrene er slet ikke bange for bilen, så man må ofte stoppe op for at lade elefanter, giraffer eller endda måske en gruppe løver passere vejen lige foran.

Kruger Nationalpark har et enestående dyre- og fugleliv, der gør naturreservatet berømt hele verden over. Her får I muligheden for at komme helt tæt på den sydafrikanske vilde natur og møde blandt andet giraffer, løver, hvide næsehorn, hyæner, flodheste, krokodiller og mange flere. Der findes også 500 forskellige fuglearter i Kruger Nationalpark. Blandt dem man ofte møder er det de smukke isfugle, de sjove næsehornsfugle og store ørne samt mange flere. Undervejs holder I pauser, hvor der serveres mad i picnickurve, som kokken har pakket til jer hjemmefra. I overnatter i en af parkens lodges, så I får muligheden for nogle uforglemmelige naturoplevelser i aften- og morgentimerne, end på de normale endagsture. Blandet andet er rovdyrene primært aktive i disse timer og er derfor sjældne at se i dagstimerne. Og så er der naturligvis bedre mulighed for at se hele Big Five - løve, leopard, elefant, bøffel og næsehorn. Et udtryk fra gamle dage, hvor storvildtsjægerne betragtede disse dyr som de farligste blandt alle at jage.

Om aftenen tilberedes maden på grillen, mens I betragter stjernehimlen, lytter til de mange lyde fra bushen, nyder en forfriskning og snakker om dagens mange nye oplevelser.

Dag 5 : Kruger Nationalpark

Om morgenen er der endnu tid til at opleve dyrene og bushen, der langsomt vågner. Kruger Nationalpark forlades midt på dagen, i god tid til at nå hjem til Mpala Safari Lodge til en afslappende eftermiddag og måske et forfriskende dyp i poolen.

Dag 6 : Afslapning eller oplevelser på egen hånd

Dagen er til fri disposition. I kan nyde de smukke omgivelser ved lodgen og slappe af til bushens lyde og nyde alle de forskellige sanseindtryk som området byder på. I har også mulighed for at tilkøbe en række forskellige udflugter, alt lige fra river cruise, safari i varmluftsballon, riverrafting, golf eller ridning.

Dag 7 : Game Drive & Sundowner

I har morgenen og formiddagen til fri disposition. Stå evt op og nyd de tidlige lyde fra bushen som vågner og solen der stiger op over savannen. Om eftermiddagen skal I på game drive i de åbne safaribiler. Når solen så småt begynder at gå ned serveres der sundowner drinks under åben himmel i bushen. Middagen serveres i bomaen.

Dag 8 : Afrejse

I dag er det blevet tid til at tage afsked med bushen. Efter morgenmaden bliver I kørt til lufthavnen i Hoedspruit.


Priser og varighed

Priser fra: : 11.995,00 kr. pr. person

Varighed: 8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* Lufthavnstransfers til Mpala Lodge t/r
* 6 nætters ophold på Mpala Lodge med helpension + 1 nat på camp i Kruger Nationalpark
* Drikkevand på flaske, kaffe og te
* Dansk rejselederassistent på stedet
* Sotho-stammedans
* Bush Walks (safari til fods)
* Game drives i åben safaribil
* Aftensafari med spotlight
* Safari på ATV'er
* Traditional "bush braii"-middag under åben himmel
* 2 dages safari i Kruger Nationalpark med overnatning, inkl. parkskat
* Game Drive med "sundowner drink"

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Mpala Lodge har ofte børnerabat - dog skal børn være over 6 år.

TILBUD!
Spar 50% i maj og juni 2023 på eksklusiv safari i Greater Krüger Nationalpark, Sydafrika, med overnatning på luksuslodge Mpala Safari Lodge.
OBS: Prisen er gældende for den første uges ophold og kan ikke kombineres med andre rabatter.

SPAR!
Spar 50% på den 2.uge, når I booker to sammenhængende uger!
14 nætter med fuldt program for DKK 17.470,00 pr. person i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse kr. 2.750,-.
Bemærk: Tilbuddet gælder ikke i oktober, november og jul/nytår.

Børnerabat!
I juni, juli og august får børn mellem 6 og 17 år 50% rabat for uge nr. 1 og 2. Rabatten ydes også ved to uger, hvor der i forvejen er rabat på 2. uge! Det betyder, at et barn i to uger i juli måned kan bo på Mpala for kr. 7.985,-.
En familie på to voksne og to børn kan altså tage på sommerferie i Syafrika i to uger for kun kr. 11.980,- pr. person ALT INKL:!

Ikke Inkluderet

* Flybillet Danmark - Sydafrika t/r
* Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
* Rejseforsikring - kontakt os venligst for tilbud på Gouda Rejseforsikring
* Ekstra udflugter (bestilles og betales på Mpala Lodge)
* Drikkevarer, drikkepenge samt andre personlige udgifter

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

3165 251022 IDA

Andre rejseforslag

Safari og oplevelser i Greater Krüger

Sydafrika har sjældent været så billigt som nu! Luksus er nu til at betale sig fra – og de billigere…

Gondwana Tented Eco Camp

Lær hvordan der bliver passet på natur og dyr i Sydafrika og kom tættere på dyrelivet samtidig med,…

Rundrejse til Sydafrikas store nationalparker

Denne rejse til de største af Sydafrikas nationalparker er for jer, som ikke har lyst til at køre se…