Loading…

Livingstone & South Luangwa

South Luangwa byder på et fantastisk dyreliv, imponerende natur og små unikke bush camps, hvor man kommer så tæt på naturen, som det er muligt.
Denne rejse til den storslåede South Luangwa National Park står på lige fod med rejser til de bedste nationalparker i både det østlige og sydlige Afrika, når man taler om safari og dyreliv. Og den slår de fleste med flere længder, når talen går på natursceneri, uberørt vildnis og eksklusivitet i form af få turister og små unikke camps - rigtige bushcamps som i mange andre ”konkurrende” nationalparker efterhånden er erstattet med større og mere luksuriøse safarilodges. Hertil kan man så lægge nogle af de absolut bedste guider, og så har man den perfekte safaridestination!

Ligesom Lower Zambezi Nationalpark er også South Luangwa Nationalpark præget af en stor flod - nemlig Luangwa River, der danner parkens østlige grænse. Få steder - hvis nogen overhovedet - kan man opleve en så stor og vigtig flod, der er totalt uberørt af mennesket. Ingen dæmninger, ingen landbrug langs flodbredderne og næsten ingen forurening. Luangwa River er et fantastisk syn og har en næsten helende effekt på en stresset krop og sjæl. Her er man langt væk fra dagligdagens trommerum! Som i Zambezi-floden skal man ikke se længe på vandoverfladens krusninger, før flodhestens ”mule” dukker op. Flodhestene er overalt - Luangwa River er hjemsted for verdens største bestand af flodheste! Og om aftenen kan man se dem græssende på flodsletterne - som tykke lavstammede heste.

Her er sammensat et forslag til en uforglemmelig rejse til Zambia, hvor I får en god kombination af lodge og bushcamp i South Luangwa National Park samt et ophold i både Livingstone og Lusaka!

Dag 1: Ankomst til Livingstone
Dag 2-3: Oplevelser og afslapning ved Victoria Falls
Dag 4: Livingstone - South Luangwa National Park
Dag 5: Udflugter fra Kafunta River Lodge
Dag 6: Kafunta River Lodge - Island Bush Camp eller Three Rivers Camp
Dag 7: Udflugter fra Island Bush Camp/Three Rivers Camp
Dag 8: Island Bush Camp/Three Riers Camp - Kafunta River Lodge
Dag 9: South Luangwa National Park - Lusaka
Dag 10: Afgang fra Lusaka

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Livingstone
4 Livingstone - South Luangwa National Park
6 South Luangwa National Park
8 South Luangwa National Park
9 South Luangwa National Park - Lusaka
10 Lusaka

Dag 1 : Livingstone

Efter ankomst til Livingstone bliver I kørt til jeres hotel.

I sover på Avani Victoria Falls Resort, der er et godt turistklasse hotel med perfekt beliggenhed lige ved siden af de mægtige Victoria Falls. Der er en afslappet atmosfære på hotellet, der arkitektmæssigt afspejler den lokale afrikanske kultur og er holdt i varme jordfarver. Hotellet har stort poolområde, to restauranter, café og bar samt en børneklub og aktivitetscenter, der deles med søsterhotellet Royal Livingstone. De 212 værelser ligger i to-etagers bygninger rundt om poolområdet. Værelser er rummelige, holdt i de varme jordfarver og dekoreret i afrikansk stil.

Dag 4 : Livingstone - South Luangwa National Park

I køres til lufthavnen i Livingstone, hvorfra I flyver til Mfuwe. Herfra er der en times kørsel til jeres lode i South Luangwa National Park. Det hedder Kafunta River Lodge, og her skal I have jeres base de næste par dage.

Dette lodge er beliggende med udsigt over flodsletten på grænsen til selve nationalparken og Nsefu-området. Kafunta River Lodge er en klassisk safarilodge - med områdets måske bedste udsigtsveranda med bålplads og spiseområde, frit udsyn til dyrene og fuglene på sletten, natlys og ”skjulested” perfekt til fotografering. Her er otte stråtækte hytter med veranda og to to-plans luksussuiter med udsigtsveranda. Lodgen har også pool og spa. Aktiviteter fra lodgen omfatter game drive, game walk og landsbybesøg.

Dag 6 : South Luangwa National Park

Fra Kafunta Lodge skal I videre til en camp i nationalparken. Her skal I være i to nætter.

Campen hedder Island Bush Camp, og den ligger i hjertet af nationalparken på bredden af Luangwa River. Campens fem ”strå-hytter” står på forhøjede træplatforme og har åben front med udsigt over floden og badeværelse med ”bucket shower”. En ægte bushcamp uden elektricitet og med hovedvægt på walking safari.

Dag 8 : South Luangwa National Park

Efter et par dage med oplevelser fra Island Bush Camp går turen tilbage til Kafunta River Lodge. I tilbringer en enkelt nat her, inden I skal til Lusaka.

Dag 9 : South Luangwa National Park - Lusaka

Det er blevet tid til at sige farvel til South Luangwa National Park. Først køres I til Mfuwe lufthavn, og dernæst flyver I til Lusaka. Efter ankomst køres I til jeres hotel, hvor I har en enkelt overnatning.

I sover på Latitude 15 Degress, der består af 32 stilfulde værelser med rigtig god mulighed for afslapning - perfekt til et ophold inden eller efter et safari eventyr. Derudover er der 3 suiter med to soveværelser og eget køkken: ideelt til familier eller gæster på et længere ophold. På hotellet er der desuden swimmingpool, restaurant, fitnesscenter og spa.

Dag 10 : Lusaka

Jeres rejse har nu nået sin ende. I køres til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen begynder.


Priser og varighed

Priser fra: : 32.132,00 kr. pr. person

Varighed: 10 dage / 9 nætter

Inkluderet

- 3 overnatninger i Livingstone (Victoria Falls)
- 3 nætter på Kafunta River Lodge
- 2 nætter på Island Bush Camp eller Three Rivers Camp
- 1 overnatning i Lusaka
- Game drives i åben jeep og game walks
- Parkskatter i South Luangwa Nationalpark
- Alle måltider samt drikkevarer på Kafunta River Lodge og Island Bush Camp/Three Rivers Camp
- Morgenmad i Livingstone og Lusaka
- Al landtransport
- Fly Livingstone - Mfuwe og Mfuwe - Lusaka

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

Bemærk, at oversøiske flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16506 050719 ZGH

Andre rejseforslag

Bushcamps i Zambia

Bushcamps er noget særligt - en oplevelse for livet! Beliggende dybt inde i hjertet af South Luangwa…

Flatdogs & Nkonzi

Tag på safari i South Luangwa Naitonal Park på Flatdogs Camp og Nkonzi Bushcamp.

Safari Med Indsigt Og Autentisk Landsbyliv

Kombiner safarioplevelser med indsigt og forståelse for de lokale muligheder og udfordringer, og til…