FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

11 dage / 10 nætter | Priser fra: kr. 13.133,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Lissabon & Cascais, Portugal

På denne rejse er der både tid til at opleve fantastiske Lissabon med de bakkede gader og den rolige strandby Cascais.

Lissabon har et væld af charmerende kvarterer med små hyggelige cafeer, gode restauranter og spændende butikker. Byen ligger helt ned til havet og gemmer også på en imponerende borg, hvorfra der er udsigt over byen. Om aftenen spiller den portugisiske folkevise fadoen i Alfama og Bairro Alto.

Cascais ligger op af kysten fra Lissabon og er en gammel fiskerby, der i dag byder på hyggelige gader, fine strande og gode restauranter. Ikke langt fra byen finder man fastlands Europas vestligste punkt Cabo da Roca og den magiske bjergby Sintra.

Rejsen er arrangeret med masser frihed, så I selv kan styre tempoet på jeres tur.

Dag 1: Ankomst til Lissabon
Dag 2-4: Oplev Lissabon
Dag 5: Lissabon - Cascais
Dag 6-10: Havet, Cascais og Sintra
Dag 11: Afsked med Portugal

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 13.133,00 pr. person
Varighed:11 dage / 10 nætter
Inkluderet:* Flybilleter tur/retur København - Lissabon
* 10 overnatninger på luksuriøse hoteller: 4 nætter centralt i Lissabon og 6 nætter tæt ved Cascais
* Transfer fra lufthavn til hotel ved ankomst i Lissabons lufthavn
* 3 dages adgang til hop-on-hop-off bussen i Lissabon
* 6 dages billeje

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* CIty tax
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

17738 180820 BK

Dag 1: Velkommen til Lissabon

Når I lander i Lissabons lufthavn, bliver I kørt til byens charmerende centrum. Her bliver i indkvarteret på et luksuriøst hotel, hvor I er tæt på vandet, de gode shopping-muligheder og de mange seværdigheder, der er værd at se i Lissabon.

Dag 2: Lissabon

Lissabon er bygget på skråningerne ned mod vandet, og derfor kan man meget nemt få gået mange højdemeter i løbet af en dag i byen. Vi har sørget for 3 dages fri adgang til hop-on-hop-off busserne i byen, så I ikke slider fodsålerne helt tynde. Blandt vores favoritter er en gåtur langs vandet, at vandre rundt i det hippe Bairo Alto og nyde et glas vin på en af byens tagbarer.

Dag 5: Lissabon - Cascais

Efter nogle forhåbentligt oplevelsesrige dage i Lissabon samler I jeres lejebil op og kører langs vandet mod Cascais. Her skal I bo lidt udenfor byen på et af områdets bedste hoteller - selvfølgelig direkte ud til havet. Hotellets tilhørende restaurant har i mange år haft en michelin stjerne, så det er med andre ord en af de helt store oplevelser at spise på restauranten.

Dag 6: Cascais

I har nu god tid til at nyde havet og tage på udflugter. Der er flere gode strande i området, og er I til surfing er de portugisiske kyster kendt for deres gode forhold. Få kilometer fra jeres hotel ligger den charmerende by Cascais, hvor der er mange gode, lokale restauranter. Vi kan også anbefale et besøg ved Cabo da Rocas fyrtårn. Stedet er det vestligste punkt i fastlandseuropa, og herfra kan man gå nogle smukke ture. I må selvfølgelig heller ikke gå glip af et besøg i Sintra. Bjerbyen gemmer på fantastiske bygningsværker - bl.a. det farvestrålende Palácio da Pena og fæstningsværket Castelo dos Mouros.

Dag 11: Afsked med Portugal

I dag kører I til lufthavnen i Lissabon, hvor I tager afsked med Portugal for denne omgang.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.