FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

7 dage / 6 nætter | Priser fra: kr. 7.770,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Landsbyliv i grønne nordlige Thailand, Thailand

Udforsk det nordlige Thailand – langt fra turiststrømmen i Chiang Mai. Phayao provinsen byder på lokal, nordlig kultur med gode vandremuligheder og lokale homestays. Udover naturen og fantastiske vandremuligheder er der ældgamle templer, sejlads på Phayao søen og et spændende indblik i dagligdagen i de små landsbyer langt fra alfarvej.

Dag 1: Chiang Rai – Baan That Sob Van
Fra Chiang Rai lufthavn bliver I kørt til Baan That Sob Van, som er et lokalt samfund af Thai Lua folk - en etnisk minoritet af thaier fra det sydlige Kina. Turen tager ca. 2,5 timer. Ved ankomst til landsbyen byder værtsfamilien indenfor i deres homestay. Der vil være tid til at finde sig til rette, inden der er aftensmad med værtsfamilien samt et par af de andre beboere i landsbyen.

Dag 2: Baan That Sob Van vandreture og lokal mad
Efter morgenmad er det tid til at tage på den første vandretur rundt i landsbyen. Her bliver der rig mulighed for at lære om det lokale liv. Thai Lua folket er kendt for deres traditionelle livsstil og hævd af de gamle traditioner. Lær at tilberede den lokale dessert, Khao Khuob, som består af klister ris med kokosnød pakket ind i bananblade.

Dag 3: Baan That Sob Van – Phayao
Det er tid til at tage afsked med jeres værtsfamilie og køre ind i selve Phayao provinsen. Undervejs gøre I et stop, så I kan se de ældgamle Buddha udskæringer i klipperne ved Thuminit templet. I tjekker ind på et familieejet hotel nær Phayao søen, hvorefter I sejle ud på solnedgangscruise på søen. Turen foregår naturligvis i en typisk lokal fladbundet båd. Efter solnedgang spiser I aftensmad på en lokal restaurant overfor hotellet.

Dag 4: Phayao – Ban Dok Bua
Dagen starter efter morgenmaden med en køretur til Ban Dok Bua landsbyen, som har vundet priser for dens økologiske små-landbrug og selvforsyning. Undervejs besøges Wat Analayo Thipphayaram, hvor man vil se forskellige Buddhaer i Sukhothai-stil, som beskyttes af mytiske figurer såsom syv-hovedede Nagas og søslanger. I overnatter ved en lokal familie i landsbyen, som I også spiser aftensmad sammen med. Der får I mulighed for at høre mere om deres dagligdag og deres stærke fokus på at være selvforsynede.

Dag 5: Ban Dok Bua – vandreture
Dagen i dag byder på rolige vandreture gennem landskabet med små landsbyer og bambus plantager. Undervejs lærer I om de lokale folkefærd og deres dagligdag. Bambus bruges primært til at kreere håndarbejde såsom bokse, bakker og køkkentilbehør. Efter en picnic frokost i naturen vandrer I op af bjerget til Doi Luang nationalparken. Belønningen for vandreturen er det smukke vandfald og den dejlige udsigt ud over Ban Dok Bua. Der vil være fokus på flora og fauna - især fuglelivet, som bebor bambus skoven er utroligt mangfoldigt. Der overnattes hos familien endnu en nat.

Dag 6: Ban Dok Bua – Chiang Mai
Nyd en afslappende morgen i landsbyen. Efter frokost er det nemlig tid til at tage afsked. I kører til Chiang Mai, hvor I overnatter en enkelt nat.

Dag 7: Chiang Mai
Det er tid til at tage afsked med nordlige Thailand og I bliver kørt til lufthavnen.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 7.770,00 pr. person
Varighed:7 dage / 6 nætter
Inkluderet:* Privat land transport
* 6 nætter på 2 x hotel og 2 x lokale familier
* 6 x morgenmad og frokost, 5 x aftensmad
* Lokal engelsktalende guide
* Sejltur + vandreture med guide
* Deltagelse i lokale aktiviteter

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly
* Drikkevarer
* Drikkepenge
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.