Loading…

Kwazulu-Natal - Safari Og Afslapning Ved Kysten

Denne rejse kombinerer safari og afslapning i KwaZulu-Natal. Rejsen er for de eventyrlystne, der ønsker en kombination af guidede ture og udforskning på egen hånd.
På denne rejse skal I opleve det spændende KwaZulu-Natal i Sydafrika - fra "bush til beach". I starter med fantastisk safari i et privat vildtreservat og slutter med afslapning på prisvindende luksushotel ved kysten.

Den første halvdel af rejsen bor I på den fantastiske safarilodge, Amakhosi. Her skal I på safari i åben jeep og til fods, og generelt bare nyde de smukke og frodige omgivelser. Her er en af de helt store attraktioner selvfølgelig det enestående dyreliv og muligheden for at se ’The Big Five’. Her i Amakhosi Private Game Reserve har I gode muligheder for at få de fem dyr krydset af på jeres bucket-liste.

Den anden del af rejsen bor I på The Oyster Box, der ligger helt ud til Sydafrikas kyst. The Oyster Box er med i den prestigefyldte hotelgruppe "The Leading Hotels of the World" og er gentagende gange blevet udnævnt som et af Sydafrikas bedste hoteller. Hotellet byder på gode muligheder for at slappe af ved vandet, nyde god mad og blive forkælet i spaen. Der er også mulighed for at besøge Durban, der er Sydafrikas tredjestørste by, og vi hjælper gerne med billeje så I rigtig kan udforske området - f.eks. spille golf på nogle af landets bedste golfbaner og tage på vandretur i de majestætiske Drakensberg Mountains.

Dag 1: Ankomst Durban og afgang mod Amakhosi Safari Lodge
Dag 2-4: Amakhosi Safari Lodge
Dag 5: Amakhosi Safari Lodge - The Oyster Box
Dag 6-8: The Oyster Box
Dag 9: Afgang mod Danmark

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
10

Dag 1 : Ankomst i Durban

Vel fremme bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til Amakhosi Safari Lodge i Zululand. Amakhosi ligger ned til Mkuze River i det 10.000 ha store Amazulu Private Game Reserve. Reservatets smukke og varierede landskab består bl.a. af savanne, vådområder og bjerge. Dyrelivet imponerer i ligeså høj grad. Udover The Big Five lever der geparder, hyæner, giraffer, flodheste, krokodiller, 15 forskellige antilopearter og over 400 fuglearter i reservatet. Lodgen er holdt i en luksuriøs, varm afrikansk stil med sans for de små detaljer.

Dag 2 : Amakhosi Safari Lodge

På Amakhosi Safari Lodge er der gode muligheder for at lære det omkringliggende område bedre at kende. Hver morgen og eftermiddag er der game drives i åben jeep, så man kan opleve reservatets majestætiske dyr og den fantastiske natur. Derudover er der bush walks med fokus på den enestående flora, og er man gæst mellem november og februar er det også muligt at tage med lodgens dygtige guides ud i vådområdet og spotte sjældne frøer.

Dag 3 : Amakhosi Safari Lodge

Dagen er afsat til Game Drives og Bush Walks i reservatet. Husk også at afsætte tid til afslapning på verandaen og nyde den fantastiske udsigt. Om aftenen kan I være heldig at se dyrene komme ned til floden for at drikke. Efter de spændende ture i reservatet kan I køle ned ved poolen.

Dag 4 : Amakhosi Safari Lodge

Endnu en spændende dag på Amakhosi Safari Lodge. Tag på Game Drives, Bush Walks og spot nogle af de mange fuglearter, der lever i området.

Dag 5 : Amakhosi Safari Lodge - The Oyster Box

I dag bliver I hentet på lodgen og kørt til Umhlanga, der ligger nord for Durban. Her tjekker I ind på det prisvindende luksushotel The Oyster Box. Hotellet ligger ned til vandet ved den lille by Umhlanga med udsigt over det Indiske Ocean. The Oyster Box byder på nostalgisk charme fra kolonitiden, men med nutidens moderne komfort og faciliteter. Hotellets bar er et af de mest populære steder i byen at se solnedgangen, og køkkenet er en sand gastronomisk oplevelse. Ønsker man bare at slappe af på hotellet, kan man nyde de to udendørs pools og de prisvindende spa - eller se en film i hotellets private biograf, der emmer af nostalgi.

Dag 6 : The Oyster Box

I har både mulighed for at nyde nogle rolige dage ved vandet eller tage på opdagelse i området. I bil kan I være i centrum af Durban på omkring en halv time - besøg det farverige marked og det fascinerende akvarium uShaka Marine World.

Dag 7 : The Oyster Box

Indenfor et par timers kørsel fra The Oyster Box venter et væld af oplevelser: Golfbaner i verdensklasse, bl.a. Durban Country Club der er blandt verdens 100 bedste; de majestætiske Drakensberg Mountains hvor I undervejs kan gøre stop ved monumentet for Mandelas tilfangetagelse, Nelson Mandela Capture Site; Monkeyland KZN der er blandt verdens største abereservater med fritlevende aber og lemurer.

Dag 8 : Umhlanga og Durban

I har endnu en dag til at nyde roen ved vandet eller udforske det smukke KwaZulu-Natal. Forkæl jer selv med en ekstra god middag på hotellet eller kast jer ud i deres berømte Curry Buffet med mindst 11 autentiske karry-retter.

Dag 9 : Afgang mod Danmark

Det er sidste dag på rejsen. I bliver kørt til lufthavnen, hvor I tager afsked med Sydafrika for denne gang. I kan selvfølgelig også forlænge turen med nogle dage mere i det fantastiske land. Fra Durban kan I flyve direkte til f.eks. Cape Town eller KMIA ved Krüger Nationalpark.

Dag 10 :


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 18.182,00 pr. person

Varighed: 9 dage / 8 nætter

Inkluderet

* 4 overnatning på Amakhosi Safari Lodge
* 4 overnatninger på The Oister Box
* Måltider på Amakhosi Safari Lodge
* Morgenmad på The Oister Box
* Game drives og bush walks på Amakhosi Safari Lodge
* Land transport mellem hoteller og lufthavn
* Velkomst ved ankomst i King Shaka lufthavn

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Flybilletter
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visa udgifter
* Forsikringer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15382 181018 Th

Andre rejseforslag

Cape Town og Safari

Super pris på individuel rejse i Sydafrika! Seks dage i vidunderlige Cape Town med god tid til oplev…

Cape Town, Panorama & Safari

13 dages uforglemmelig rejse til Sydafrikas absolutte højdepunkter med både Cape Town, Vinlandet og…

Rundrejse til Sydafrikas store nationalparker

Denne rejse til de største af Sydafrikas nationalparker er for jer, som ikke har lyst til at køre se…