FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

5 dage / 4 nætter | Priser fra: kr. 6.067,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Kulturelle Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

Abu Dhabi er mindre kendt end Dubai, men byder på mindst lige så mange spændende oplevelser, kontraster og stemninger. På denne rejse, der er oplagt som stop-over til en destination i Asien, Afrika eller Oceanien, oplever man nogle af de kulturelle højdepunkter i Abu Dhabi. Det inkluderer blandt andet et besøg i Sheikh Zayed Grand Mosque, en udflugt til Al Ain, også kaldet "The Garden City", og en tur med kajak rundt i Abu Dhabis mangroveskov. Alternativt kan rejsen også kombineres med en tur til Dubai.

Dag 1: Ankomst Abu Dhabi
Dag 2: Byrundtur Abu Dhabi
Dag 3: Heldagstur til Al Ain, "The Garden City"
Dag 4: I Kajak gennem mangroveskoven
Dag 5: Afrejse Abu Dhabi

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 6.067,00 pr. person
Varighed:5 dage / 4 nætter
Inkluderet:* Al landtransport
* 4 nætter på hotel med morgenmad
* 3 nævnte udflugter med engelsktalende guide
* Entreer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly
* Øvrige måtider
* Drikkevarer
* Drikkepenge
* Turistskat 15 AED per værelse per nat

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12705 280417 OT

Dag 1: Ankomst Abu Dhabi

I bliver afhentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Abu Dhabi. Resten af dagen er fri til at falde på plads og nyde hotellet.

Dag 2: Byrundtur Abu Dhabi

På denne byrundtur i Abu Dhabi får I lejlighed til at opleve nogle af byens højdepunkter – en by, der også refereres til som den arabiske juvel. Dagen starter ved den berømte moske, Sheik Zayed Grand Mosque. Moskeen er en af de største i verden og er fyldt med krystallysekroner, udsmykkede søjler og verdens største tæppe. Udflugten forsætter med et besøg i Sheik Zayed Centret. Derefter kører I til centrum og Heritage Village, hvor I får et indblik i hvorledes befolkningen levede før de store olieforekomster blev fundet. I kører langs Corniche promenaden og turen går omkring Saadiyat øen, hvor Louvre og Guggenheim i løbet af 2017 åbner nye museer. Sidste stop er Yas Island, hvorfra I kan se den ekstravagante forlystelsespark Ferrari World, Yas’ store shopping-center og marinaen.

Dag 3: Heldagstur til Al Ain

I dag kører I fra Abu Dhabi til Al Ain, også kendt som The Garden City. Undervejs får I et indtryk af det ørkenlandskab, som omslutter Abu Dhabi. Fremme i Al Ain besøger I Sheikh Zayeds gamle palads. Sheikh Zayed ynder stadig stor respekt i Emiraterne og den tidligere præsident mindes og æres fortsat. Efter besøget i Sheikh Zayeds bolig besøger I Al Jahili fortet samt Al Ain museet. På vejen videre vil I lære om vandingssystemet, Falaj, ved Al Ain oasen. Derefter kører I retur mod Abu Dhabi med stop ved et lokalt kamelmarked, hvor I kan komme tæt på de dyrebare dyr. Sidste stop inden jeres hotel er ved de varme kilder ved foden af Jebel Hafeet.

Dag 4: Cruise langs Abu Dhabi Cornichen

Dagen er fri til at gøre lige, hvad i ønsker. Aftenen bruges på en traditionel og spektakulær dhow af træ. Her skal i nyde en middag i romantiske omgivelser. Der bliver serveret en overdådig buffet med lokale delikatesser mens i sejler langs Abu Dhabi Cornichen, hvor i kan betage den smukke, oplyste skyline.

Dag 5: Afrejse Abu Dhabi

I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver videre eller hjem.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.