FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

14 dage / 13 nætter | Priser fra: kr. 11.600,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Kør Selv Til Det Uopdagede Costa Rica, Costa Rica

Tag med til Costa Ricas mere ukendte perler, hvor I får fantastiske naturoplevelser. Landet imponerer med frodige nationalparker samt smukke strande ved både Stillehavskysten og Den Caribiske Kyst. I kører I egen lejet bil i Costa Rica, hvilket er både nemt og bekvemt. Vi sørger for god rutevejledning, hotellerne er klar til jer - men I bestemmer selv tempoet og kan stoppe, når I vil.

Vi har her sammensat en rejse med masser af spændende oplevelser og aktiviteter og derfor færre dage på egen hånd. Intet ligger dog fast, så hvis I ønsker mere fritid, så kan det sagtens lade sig gøre! Vi skræddersyer rejsen, så den passer til jer!
I lægger ud med en enkelt nat i San Jose, hvorefter turen går til Bananito. Her bor I 2 nætter på et logde fyldt med aktivitetsmuligheder. Efter 2 nætter i Bananito kører I selv videre til naturskønne Sarapiquí. Herefter venter Los Chiles, hvor I skal på kanotur. Rio Celeste er næste stop, hvor I vandrer til den smukke flod. Herefter går turen til tågeskoven i Monteverde. I slutter af ved Dominical strand. Her udforsker I Ballena Marina Nationalpark. Til slut kører I til San José igen, hvor I har en enkelt overnatning inden hjemrejsen.

Dag 1: Ankomst til San José og transport til jeres hotel
Dag 2: Transfer fra San José til Bananito
Dag 3: Aktiviteter i Bananito
Dag 4: Kør selv fra Bananito til Sarapiquí
Dag 5: Kør selv fra Sarapiquí til Los Chiles
Dag 6: Kanotur i Caño Negro reservatet
Dag 7: Kør selv fra Los Chiles til Rio Celeste
Dag 8: Vandretur til Rio Celeste floden
Dag 9: Kør selv fra Rio Celeste til Monteverde
Dag 10: Oplevelser på egen hånd i Monteverde
Dag 11: Kør selv fra Monteverde til Dominical
Dag 12: Vandretur I Ballena Marine Nationalpark
Dag 13: Kør selv fra Uvita til San José (bilen bliver hentet på jeres hotel)
Dag 14: Afrejse fra San José

Se detaljeret program under rejseplanFå et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 11.600,00 pr. person
Varighed:14 dage / 13 nætter
Inkluderet:* Lufthavnstransfers i San José
* Transfer fra San José til Bananito
* 10 dages standard billeje inkl. fri km og basis CDW forsikring
* 13 overnatninger på 3* hoteller og lodges med morgenmad
* Alle ture som beskrevet, med engelsktalende guide i mindre grupper
* Helpension på Selva Bananito Lodge

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Turen kan også laves med opgradering af hotellerne eller andre og flere udflugter. Ring til os for at få en pris!
Ikke inkluderet:* Flybilletter
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Entréer til nationalparker (10 USD)
* Personlige udgifter
* Drikkepenge
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


10445 131020 CRS

Dag 1: Ankomst til San José

Velkommen til San José. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

Dag 2: Transfer fra San José til Bananito

I dag ankommer I til den berømte og prisbelønnede økolodge; Selva Bananito økolodge, der er jeres hjem de næste to dage. Lodgen er beliggende ca. 3,5 timers kørsel fra San Jose og tæt på den caribiske kyst.
Her kommer I ikke til at kede jer. Lodgen tilbyder diverse adventure- og naturaktiviteter heriblandt fugleture, ridning, klatring, gåture, ziplining, rappelling og meget mere.

Dag 3: Aktiviteter på Bananito Lodge

I dag skal I ud og være med til at plante et træ og på en tur gennem regnskoven. Herudover får I en smagsprøve på at klatre i træerne eller at ride på ryggen af en hest.

Dag 4: Kør selv fra Bananito til Sarapiquí

I dag får I udleveret jeres bil og kører til Sarapiquí. En destination som endnu ikke er blevet fyldt med turister, men som rummer en biodiversitet uden lige. Sarapiquí burde være på enhver naturelskers liste. Det er et godt sted at nyde Costa Ricas naturlige skønhed og perfekt til udendørsaktiviteter såsom hiking, ridning, water rafting, fugleopdagelser eller kajak. I overnatter på et lodge, der er bygget af naturlige materialer og kører på solenergi.

Dag 5: Kør selv fra Sarapiquí til Los Chiles

I kører til Los Chiles, som er en undervurderet afsides by beliggende i provinsen af Alajuela. Byen er hjem for Caño Negro reservatet, der er betragtet som et af de bedste steder at observere fugle i hele kontinentet. Udover de mange fugle, så er Caño Negro også et sikkert fristed for mange andre dyrearter så som dovendyr, tre typer af aber, kaimaner, flagermus, og øgler.

Dag 6: Kanotur i Caño Negro reservatet

I dag skal I udforske Caño Negros smukke vådlandsområder i kano. Til padlernes rytme glider I gennem lavland, sæsonflodsletter, søer og sumpe. I bliver guidet på et fantastisk eventyr til et fristed, som er hjem for 350 fuglearter, 78 pattedyr og 96 forskellige arter af krybdyr. På turen sejler I også gennem mindre kanaler, som fører til afsides søer og spots, som ikke engang motorbåde kan nå ind til.

Dag 7: Kør selv fra Los Chiles til Rio Celeste

I dag sætter I kurs mod Rio Celeste, der betyder ”himmelske flod”, og som løber gennem den frodige Tenorio Volcano Nationalpark beliggende i Costa Ricas nordlige provinser. Her kan I opleve flodens skønhed og udforske den nærliggende Tenorio vulkan.

Dag 8: Vandretur til Rio Celeste floden

Rio Celeste er en af de smukkeste floder i Costa Rica, som er blevet uforstyrret af masseturismen. Parken er hjem for en utrolig biodiversitet af både flora og fauna heriblandt: tapirer, vildkatte, aber, tukaner, padder og reptiler. I starter med at hike gennem denne naturregnskov. I finder adskillelige dyrearter og frodige planter i dette økosystem. På turen besøger I et storslået vandfald – stedet hvor floden viser sin himmelblå farve og varme kilder.

Dag 9: Kør selv fra Rio Celeste til Monteverde

I kører i dag til den spektakulære tågeregnskov Monteverde. Tågeregnskove modtager mindre regn end regnskove, men da tågeregnskoven er beliggende mere i højderne, så er luftfugtigheden højere og der er derfor mere skyet. Monteverde er beliggende i 1200 - 1600 meter højde. I overnatter to nætter heroppe.

Dag 10: Fridag i Monteverde

Dagen er til fri disponering, så I kan lave, hvad I har lyst til.

Dag 11: Kør selv fra Monteverde til Uvita

I kører fra Monteverde til Dominical, en dejlig stillehavsstrand. Hovedattraktionen her er Marina Ballena Nationalpark – et marinereservat der er berømt for sine flokke af pukkelhvaler. Parken har en 1 km lang sandbanke, der har form som en hvalhale. Dette er resultatet af konvergerende strømme. I nærheden finder I vandfaldene Cascada Verde og Catarata Pavon, som er perfekte til en dukkert.

Dag 12: Vandretur i Ballena Marine Nationalpark

I dag skal I på vandretur i Ballena Marine Nationalpark. Jeres hike begynder ved parkens indgang, hvor I starter med at gå til den berømte hvalhale. Guiden vil fortælle historien om dette magiske miljø, dets unikke karakteristika og økosystemets skrøbelige natur. Under gåturen ser I brøleaber og kapucineraber, flagermus, vaskebjørne og andre dyr, som trives i mangrovesystemet. I afslutter turen ved første stop på stranden, hvis vejret og tidevandet tillader det. Når det er hvalsæson kan man evt. overveje at bruge en dag på en hvaltur også.

Dag 13: Kør selv fra Uvita til San José (bilen bliver hentet på jeres hotel)

I kører til San José, hvor bilen bliver hentet sidst på eftermiddagen. Resten af dagen/aftenen er til fri disponering.

Dag 14: Afrejse fra San Rosé

Jeres rejseeventyr i Costa Rica er ved at være slut. I bliver hentet på jeres hotel og kørt i lufthavnen.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.