Loading…

Kør-selv rundrejse i Den Dominikanske Republik

Kør selv i Den Dominikanske Republik - et land, der ganske enkelt emmer af alt det, man drømmer om – storslået natur, smukke strande og ikke mindst spændende oplevelser.
Den Dominikanske Republik - et land, der ganske enkelt emmer af alt det, man drømmer om – storslået natur, smukke strande og ikke mindst spændende oplevelser. I kører I egen lejet bil i Den Dominikanske Republik. Det er både nemt og bekvemt. Vi sørger for god rutevejledning, hotellerne er klar til jer - men I bestemmer selv tempoet og kan stoppe, når I vil. Vi har i første omgang sammensat en rejse uden alt for mange ekstra aktiviteter, så I har en del dage på egen hånd. Vi har dog masser af bud på spændende oplevelser og aktiviteter, som vi kan krydre jeres rejse med.

I lægger ud med to nætter i Santo Domingo, hvor I skal på cykeltur i byen. Her får I mulighed for at se seværdighederne og blive klogere på historien. Derefter kører I videre til Barahona, der var stedet, hvor den kendte pirat Cofresí holdt sig skjult. Efter et par dage her går turen videre til Jarabacoa, der er et paradis for vandrere og naturelskere. Her er mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige adventureoplevelser. Næste stop er Las Terrenas, beliggende på Samaná halvøen. Halvøen er kendt for dets paradisiske, tropiske landskab samt for de utrolig smukke strande. Sidste stop inden hjemrejsen er Bayahibe, hvor I har tid til at slappe helt af eller alternativt udfylde progammet med et par spændende aktiviteter.

Dag 1:Ankomst til Santo Domingo
Dag 2:Cykeltur i Santo Domingo
Dag 3:Santo Domingo - Bani - Barahona
Dag 4:Barahona
Dag 5: Barahona
Dag 6:Barahona - Jarabacoa
Dag 7:Jarabacoa
Dag 8:Jarabacoa - Las Terrenas
Dag 9:Las Terrenas
Dag 10: Las Terrenas
Dag 11:Las Terrenas - Bayahibe
Dag 12-14:Bayahibe
Dag 15: Afrejse fra Santo Domingo Lufthavn

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Santo Domingo
2 Cykeltur i Santo Domingo
3 Santo Domingo - Bani - Barahona
4 Barahona
5 Barahona
6 Barahona - Jarabacoa
9 Las Terrenas
10 Las Terrenas
11 Las Terrenas - Bayahibe
12 Bayahibe
13 Bayahibe
14 Bayahibe
15 Bayahibe - Santo Domingo Lufthavn

Dag 1 : Ankomst til Santo Domingo

Når I ankommer i lufthavnen bliver I kørt til jeres hotel. Resten af dagen er fri til at I kan se jer om i Santo Domingo by.

Dag 2 : Cykeltur i Santo Domingo

I dag skal i på cykeltur i Santo Domingo. På cykeludflugten oplever I den ældste europæiske by i Amerika og dens indbydende pladser og gader. I Santo Domingo blev den første katedral bygget, den første biskop helliggjort og den første guvernør bosatte sig her. Desuden åbnede det første hospital her. Den livlige by med sine 3 millioner indbyggere besidder en masse interessante kulturelle træk, særligt hvad angår arkitektur, som man ikke finder andre steder i området.

I besøger Diego Columbus paladset, hvor I mærker det historiske sus fra kolonitiden. På Casa Reales lærer I mere om Amerikas opdager, Christopher Columbus, og hans ankomst, sejlruter og rejser til øen. Dernæst skal I en tur i 4D Biografen, hvor I får lov at opleve den historiske kolonibys fortid i levende live.

Dag 3 : Santo Domingo - Bani - Barahona

I dag får I, på jeres hotel, besøg af en repræsentant fra Caribbean Tours, der vil give jer en kort briefing og give jer brugbare tips ift. jeres køretur. Efterfølgende bliver I kørt til stedet, hvor I får udleveret jeres bil.

Herefter kører I ud af byen og rammer den smukke kystvej, som fører til San Cristóbal - fødselsbyen af den tidligee dikatator Trujillo. På turen kan I vælge at gøre et stop ved "the dunes of Salinas", der er en caribisk sandørken. Hefra leder ruten jer gennem tørre områder, der minder om Mexico.

Hen på aftenen når I til Barahona. Dét var her den kendte pirat Cofresí blev skjult. Når I ankommer på hotellet, kan I nyde solnedgangen og slappe af.

Dag 4 : Barahona

Ovenpå gårdagens køretur, har I dagen fri til at gøre, hvad I har lyst til. Alternativt, kan vi arrangere en tur til den østlige del af Sierra Bahoruco Nationalpark og tågeskoven i bjerglandsbyen Cachote. På denne tur bliver I i en firehjulstrækker kørt op til en betagende udpost, hvorfra I har en vidunderlig udsigt udover Paraisos strande og floden Nizaito. På vejen besøger I flere forskellige landbrugsplantager med kaffe, kakao og tropiske frugter. Derudover oplever i den fantastiske tropiske tågeskov, der befinder sig 1400 meter over havets overflade, og er hjem for over 45 lokale fuglearter. Dette er bare nogle af de oplevelser, der venter jer på denne tur.

Dag 5 : Barahona

Dagen i dag er fri til, at I kan slappe af, inden I i morgen fortsætter jeres roadtrip. Vi foreslår, at I tager på en fantastisk tur til pardisstranden ved Eagle Bay.

På vejen dertil kører I langs med den billedskønne kystvej med fantastisk udsigt til den lille havne- og fiskelandsby Coco Rojo. I La Cueva tager i en båd (15 min. bådtur) til den mest smukke, naturlige strand. Her oplever I et exceptionelt kystlandskab med krystalklart turkisblåt vand. Her kan I slappe af og nyde stranden, tage en svømme- eller snorkletur og ellers bare nyde den uberørte natur.

Dag 6 : Barahona - Jarabacoa

I dag kører I via Azua og Bani i retning mod San Cristobál, mens I passerer sukkerrørsplantager. Her forlader I motorvejen og kører gennem typiske dominikanske landsbyer i retning mod nord. Snart vil bakkerne komme til syne. Her starter hovedbjergkæden Cordillera Central også kaldt De Dominikanske Alper, hvor mange lokale tilbringer deres sommerferie. Jarabacoa ligger 600 meter over havoverfladen og er omgivet af fyrreskov, bjerge og dale. Temperaturen minder om forår hele året rundt og derfor er stedet centrum for vandrere og naturelskere. Der tilbydes derfor utallige adventure/sportstilbud.

Dag 7 : Jarabacoa

Dagen i dag er sat af til, at I kan lave, hvad I har lyst til. Vi foreslår, at I prøver kræfter med nogle af de aktiviteter, der tilbydes i området såsom river rafting, vandreture, moutainbike osv. Alle ture er halvdagsture assisteret af trænede guides, og I vil være tilbage på hotellet til frokost. Derfor er der mulighed for også at arrangere aktiviteter om eftermiddagen. Alternativt kan I også bruge dagen på at slappe af og nyde den viunderlige friskhed i den smukke natur.

Dag 8 : Jarabacoa - Las Terrenas

I dag kører I nordøst på for at nå til Samaná halvøen. På vejen kan I gøre et stop ved en kakaofarm, hvor I kan opleve alt fra kakaobønner til chokoladeprocesser, og selvfølgelig få lov at smage på lækkerierne.

Efterfølgende fortsætter I til Samana Peninsula. Den 63 km lange og 10-20 km bredde halvø er kendt for dets paradisiske, tropiske landskab med afsides strande skjult i små bugter, rene bjergfloder og stenrige kyster.

Dag 9 : Las Terrenas

Nyd jeres fridag! Hvis I har lyst til, at der skal ske noget, kan vi hjælpe jer med at arrangere en zipline tur gennem den tropiske regnskov. Her kommer I til at opleve et sus i maven samt den smukke udsigt, når I svæver mellem trætoppene i omkring 120 meters højde.

Dag 10 : Las Terrenas

I dag er også sat af til oplevelser på egen hånd. Alternativt, kan vi arrangere en tur til Caribiens ægte skatte, nemlig til 3 af verdens smukkeste strande. Her vil I opleve krystalklart vand, utallige farverige fisk og bare slappe af, snorke eller solbade. I kommer blandt andet til at opleve sen kende strand Playa Rincón.

Dag 11 : Las Terrenas - Bayahibe

Efter en ca. 3,5 timers køretur mod syd, når I til jeres hotel i centrum af Bayahibe. Efter mange dages kørsel er det tid til at komme ned i gear og slappe af på dette skønne all-inclusive resort.

Dag 12 : Bayahibe

Dagen i dag er på egen hånd. Vi kan arrangere en tur til Isla Saona beliggende i nationalparken "Parque Nacional del Este". På turen vil I opleve uspolerede strande, turkisblåt hav med fantastisk gennemsigtighed til at spotte farverige fisk. I oplever også en naturlig pool "Piscina Natural" et stort sandet plateau i midten af havet. Vandet går ca. til hoftehøjde, og I vil have tid til at svømme rundt eller nyde de farverige fisk. Frokost er inkluderet, hvis I vælger at tage på denne tur.

Dag 13 : Bayahibe

I har fri til at nyde dagen på jeres resort. Hvis I hellere vil have dagen til at stå på spænding og adrenalin-kick, så kan vi arrangere en "gokart" tur ud på afsides mudrede landeveje. I får lov at køre jeres egne såkaldte "buggies" og blive rigtig mudrede. Turen slutter med en svømmetur i havet.

Dag 14 : Bayahibe

Dagen er sat af til, at I kan nyde den sidste dag på hotellet.

Dag 15 : Bayahibe - Santo Domingo Lufthavn

Nyd den sidste dag på hotellet, før I kører mod lufthavnen. I afleverer jeres lejede bil i lufthavnen.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 14.673,00 pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Al transport som nævnt i programmet
* 13 dages billeje inkl. fri kilometer, basis ansvarsforsikring og air condition (Kia Sportage eller lignende)
* 14 overnatninger på ***/**** hoteller
* 4 dages All inclusive på Viva Wyndham Dominicus Palace
* 9 x morgenmad, 1x frokost, 1 x aftensmad
* Alle entreer i henhold til program
* Velkomstmøde og rejsedokumenter med tips og informationer samt et vejkort.

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse.

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Visum
* Depositum på 500 USD i forbindelse med billeje (betales på stedet)
* Ankomst- og afrejseskatter
* Drikkepenge
* Måltider ikke nævnt
* Drikkevarer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15472 021118 CT

Andre rejseforslag

Højdepunkter i Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er meget mere end hvide sandstrande. Oplev de ukendte sider af landet - fr…

Den Dominikanske Republik og Haiti

Den Dominikanske Republik er meget mere end strand. Her er både jungle, bjerge, nationalparker og ba…