Loading…

Kør Selv På Aktivt Eventyr I Costa Rica

Denne rejse er til jer, der drømmer om at opleve Costa Rica igennem et væld af udflugter, hvor I får lov til at være aktive. I rafter ned af Pacuare floden, cykler omkring Arenal vulkanen og sejler i kajak på Arenal søen, ser tågeregnskoven ved Monteverde fra oven på en canopy tour, snorkler ved Manuel Antonio, vandrer gennem Corcovado nationalpark og meget mere. Kort sagt besøger I nogle af de smukkeste steder i Costa Rica og kaster jer ud i eventyrlige udfordringer. I får desuden en lejebil, så I hele tiden har stor frihed til at holde ind, gøre stop og tage de omveje, der gør at I oplever det bedste af Costa Rica.

Dag 1: Ankomst til San José
Dag 2: San Jose - Pacuare rafting - Sarapiqui
Dag 3: Sarapiqui - Arenal
Dag 4: Cykling og kajak ved Arenal
Dag 5: Arenal - Monteverde
Dag 6: Ziplining og hængende broer i Monteverdes trætoppe
Dag 7: Monteverde - Manuel Antonio
Dag 8: Kajak og snorkling, Manuel Antonio
Dag 9: Ridetur, Manuel Antonio
Dag 10: Manuel Antonio - Drake Bay
Dag 11: Corcovado nationalpark
Dag 12: Snorkling ved Cano øen
Dag 13: Drake Bay - San Gerardo de Dota
Dag 14: San Gerardo de Dota - San Jose
Dag 15: Afgang fra Costa Rica


Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst San Jose
2 San Jose - Pacuare rafting - Sarapiqui
3 Puerto Viejo de Sarapiqui - Arenal
4 Cykel og kajak ved Arenal
5 Arenal - Monteverde
6 Monteverde fra oven
7 Monteverde - Manuel Antonio
8 Kajak og snorkeling ved Manuel Antonio
9 Manuel Antonio på hesteryg
10 Manuel Antonio - Bahia Drake
11 Corcovado nationalpark
12 Med snorkel ved Cano øen
13 Bahia Drake - San Gerardo de Dota
14 San Gerardo de Dota - San Jose
15 Afgang fra San Jose

Dag 1 : Ankomst San Jose

Ved ankomsten til San Jose bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

Dag 2 : San Jose - Pacuare rafting - Sarapiqui

På vejen fra San José mod den caribiske kyst kører I gennem den imponerende Braulio Carrilo nationalpark. Her slynger Pacuare floden sig igennem den tropiske jungle. Floden anses som en af de bedste rafting floder i verden på grund af det smukke område og de vilde strømme. På vejen tager I en pause ved flodbreden og får nogle friske frugter. Efter raftingturen er ovre samler I jeres bil op og kører til Sarapiqui, hvor I tjekker ind på et regnskovslodge.

Dag 3 : Puerto Viejo de Sarapiqui - Arenal

I kører fra Sarapiqui til Arenal, hvor landets mest ikoniske vulkan ligger. Tæt ved vulkanen ligger en sø, og området er fantastisk til udflugter.

Dag 4 : Cykel og kajak ved Arenal

I skal på en cirka 13 kilometer lang cykeltur langs Arenal søen. Dette er en fantastisk mulighed for at opleve det smukke landskab, når I passerer floder og nyder den fredfyldte natur. Derefter skal I på kajaktur på Arenal søen. I får en dobbelkajak og kan ellers nyde det smukke udsyn fra søen. I har en guide med på turen, der kan fortælle jer om naturen og historien.

Dag 5 : Arenal - Monteverde

I kører fra Arenal til Monteverde, der byder på tågeregnskov så langt øjet rækker. Her tjekker I ind på jeres lodge og har derefter resten af dagen til at udforske de omkringliggende stier på egen hånd.

Dag 6 : Monteverde fra oven

Selvatura er et projekt til bevarelse af den unikke tågeregnskov ved Monteverde - et stykke natur der er fantastisk smukt og rigt på flora og fauna. Her finder man en samling af de populære ture, man som turist kan tage på. I skal på en af de berømte Canopytours - hvor via kabler spændt op i træerne svinger sig rundt over jorden. De fleste kan være med - det kræver kun en smule is i maven. Dernæst skal I på The Treetop Walkway, hvor man på lange hængebroer går hen over skovens tag med en fantastisk udsigt. Derefter kan I nyde en guidet rundtur i stedets spændende udstilling og samling af reptiler, insekter og sommerfugle samt den lille kolibrihave, hvor de smukkeste og farverigeste små kolibrier myldrer rundt om sukkervandet, der bliver stillet ud.

Dag 7 : Monteverde - Manuel Antonio

I kører fra Arenal til Manuel Antonio. Manuel Antional nationalpark kombinerer regnskoven med lange, hvide sandstrande, der er blandt de bedste i Costa Rica.

Dag 8 : Kajak og snorkeling ved Manuel Antonio

I køres til Quepos molen, hvorfra I hopper i kajakken og sejler forbi øer med marineliv og redepladser. Halvvejs gennem turen gøres der stop ved Biesanz bugten, hvor der vil være en halv times pause til at svømme og snorkle i den afsidesliggende bugt. Derefter sejler I retur til start, hvor frokosten eller aftensmaden nydes alt efter udflugtens starttidspunkt.

Dag 9 : Manuel Antonio på hesteryg

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Londres. Her møder I jeres guide og jeres hest. Efter instruktioner, guiding og øvelse starter I rideturen ud i regnskoven. Rideturen går gennem dale, forskellige beplantning og et væld af dyr såsom fugle og reptiler. Når turen er ovre, får I serveret en frokost præpareret af lokale ingredienser.

Dag 10 : Manuel Antonio - Bahia Drake

I kører fra Manuel Antonio til Drake Bay, hvor I tjekker ind på jeres lodge, der ligger ved regnskov og strand. Strandene ved Drake Bay ligger beskyttet, og man får en følelse af at være 'væk fra det hele', når man overnatter her.

Dag 11 : Corcovado nationalpark

Parken er delt i to; det meste af den ligger på Osa-halvøen, resten ligger på fastlandet ved Golfo Dulce. Den blev oprettet for at beskytte flora og fauna, da tømmerfirmaerne begyndte deres indtog i denne fjerne afkrog af Costa Rica. Corcovado er et af de få steder, hvor der er mulighed for at se nogle af de fem kattedyrarter, tapirer, de smukke røde araer og den truede Harpy ørn. I vandrer gennem den fantastiske park, svømmer i San Pedrille vandfaldet og nyder frokosten på en øde strand.

Dag 12 : Med snorkel ved Cano øen

Parque Nacional Isla del Caño ligger cirka 20 kilometer fra Bahia Drake, og både øen og havet omkring er erklæret for nationalpark for at beskytte marinelivet i området. Vandet er meget varmt, hvilket gør øen til et ideelt sted at snorkle og beundre de flotte fisk, mangefarvede koraller og nyde den gode sigtbarhed. En lille sandstrand med udsigt over det azurblå hav og med regnskoven som baggrund er enhver solbaders drøm. En lille sti går gennem regnskoven op til et udsigtspunkt, og langs stien kan man se de runde stensfærer, lavet engang i tidernes morgen af indianerne, og hvis betydning endnu ikke kendes.

Dag 13 : Bahia Drake - San Gerardo de Dota

I kører fra Drake Bay til San Gerardo de Dota, der ligger i bjergene syd for San Jose. Byen ligger dybt inde i dalen og er omgivet af de høje Talamanca bjerge. I de omkringliggende skove bor mange forskellige dyr. Især muligheden for at se på fugle er eminemt her. Jeres hotel ligger ved flodebreden ikke langt fra RIo Savegre vandfaldet.

Dag 14 : San Gerardo de Dota - San Jose

I kører fra San Gerardo de Dota til San Jose og har her resten af dagen fri på egen hånd.

Dag 15 : Afgang fra San Jose

I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra jeres hjemrejse starter.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 14.552,00 pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Alle transfers til og fra lufthavne
* Leje af bil i 13 dage med fi km og basis CDW forsikring
* De nævnte udflugter med engelsktalende guide i små grupper
* 14 nætter på 3* lodges og hoteller med morgenmad
* Helpension ved Drake Bay

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

- Husk vi kan opgradere hoteller og tilføje, udskifte eller fjerne udflugter, så rejsen passer perfekt til jer

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13288 131020 CRS

Andre rejseforslag

Familieeventyr Med Chauffør I Costa Rica

Tag familien med til Costa Rica. Her venter frodig regnskov, vulkaner og dejlige strande. Turen inkl…

Kør Selv Gennem Fantastiske Costa Rica

Kør selv og oplev Costa Rica i eget tempo. Kendte steder kombineres med ukendte. Naturen er overvæld…

Kør Selv Til Det Uopdagede Costa Rica

Tag med til Costa Ricas mere ukendte perler, hvor I får fantastiske naturoplevelser. I kører i egen…