FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 12.513,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Kør Selv Gennem Uruguay, Uruguay

Denne rute er perfekt for dem, der ønsker at udforske Uruguay som kør-selv destination. Oplev charmerende koloniale Colonia, besøg Montevideos vingårde, gå gennem kløfter i nationalparker, bo på typiske gårde og se landets største søløve koloni.

Dag 1: Ankomst til Colonia - kør selv til estancia
Dag 2: Estancia ophold - kør selv til Montevideo
Dag 3: Kør selv fra Montevideo til Treinta y Tres provinsen
Dag 4: Treinta y Tres provinsen - gaucho kultur
Dag 5: Kør selv til Quebrada de los Cuervos nationalpark og videre til estancia ophold i Lavalleja provinsen
Dag 6: Estancia ophold Lavalleja
Dag 7: Kør selv fra Lavalleja til nyt estancia ophold Rocha
Dag 8: Udflugt til Capo Polonio
Dag 9: Kør selv fra Rocha til Montevideo

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 12.513,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* 9 dages billeje
* 8 nætter med morgenmad
* Montevideo byrundtur
* Quebrada de la Cueva nationalpark
* Trekking til Capo Polonio
* Rurale oplevelser på estanciaer
* 7 x frokost
* 7 x aftensmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge
* Ikke nævnte udflugter

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Ankomst Colonia

Ved ankomst i Colonia, vil I blive taget imod af en repræsentant, der sørger for at I får udleveret lejebil, kort og kørevejledninger. I vil bo en nat på et hotel beliggende i den gamle bydel, så I har rig mulighed for at spadsere rundt og nyde de gamle bygninger, brostensbelagte stræder og nyde atmosfæren samt udsynet fra fyrtårnet. Lej en cykel og udforsk flod promenaden, stranden og den gamle tyrefægterarena.

Dag 2 : Kør selv til Montevideo

Når I har spist morgenmaden er det tid til at køre ca. to timers til Montevideo, Uruguays hovedstad. Efter check in på jeres hotel er der en byrundtur til fods, hvor I vil opleve hovedstadens seværdigheder inkl. flere museer samt Solis teatret. Der sluttes af ved det livlige havnemarked, hvor vi anbefaler at I spiser frokosten ved en af de lokale madstande.

Dag 3 : Kør selv til Treinta y Tres Provinsen

Det er tid til at køre til 33-provinsen, hvor I indlogeres på en typisk estancia, gård, som er ombygget til at tage imod gæster. Eftermiddagen byder på muligheder for at udforske naturen til hest eller få et indblik i de rurale aktiviteter der foregår på gården.

Dag 4 : Kør selv til Lavelleja Provinsen

I kører i dag til Lavelleja, men vi anbefaler at I gør et stop ved Quebrada de los Cuervos nationalparken. Man kan vandre ned gennem kløften, som er formet hvor Yerbal og Olimar floderne mødes. Man kan se en del dyreliv i området især de mange fugle arter. Stedet emmer af ro og fred. Guide er ikke inkluderet, men kan arrangeres mod et tillæg.
Om eftermiddagen køres der til Lavelleja provinsen, hvor I checker ind på en ny spændende estancia med helpension.

Dag 5 : Gaucho oplevelser


Nyd det smukke landskab i Lavalleja provinsen, hvor estanciaen er smukt beliggende. Det er muligt at udforske området til fods, på hesteryg eller cykel. På estancia'en kan man efter en dag fyldt med oplevelser nyde hjemmelavet mad bestående af alt godt fra den organiske køkkenhave og gode vine. Med helpension.

Dag 6 : Kør selv til Rocha Provinsen

Efter morgenmaden, kører I syd-øst på langs den snoede og panoramiske rute 109 mod Rocha provinsen. Estanciaen byder på frokost ved ankomsten om eftermiddagen. Denne traditionelle estancia byder på udflugt til området, den sjove Ombu skov og det utrolige dyreliv med oddere, capivaras, sorthalsede svaner, flamingoer og ñandu'er. Opholdet er med helpension.

Dag 7 : Vandretur til Cabo Polonio

I kører til Valizas landsby beliggende ud til havet. Herfra går I med lokal guide langs kystlinjen til Cabo Polonio landsbyen, som er afskåret fra fastlandet af store sandklitter. I starter med et kort indblik i Valizas by inden I begiver jer over og gennem de skiftende sandklitter (en af verdens største). Fra Buena Vista bakken kan I nyde den gode udsigt til omgivelserne. Det tager ca 4 timer at nå Cabo Polonio. På den lokale restaurant spises en frokost med fisk og/eller skaldyr, direkte fra havet lige udenfor. Byen er en spøjs blanding af fiskerhytter og fisk, der hænger til tørre samt små sommerhuse liggende op af bakken. I besøger fyrtårnet og søløve reservatet inden I kører retur til hovedvejen i speciallavet firhjulstrækkere gennem sandklitterne til den officielle indgang til landsbyen. I kører retur til jeres hotel/estancia.

Dag 8 : Kør selv til Montevideo lufthavn

Når morgenmaden er spist, så er det tid til at køre til Montevideo lufthavn, hvor I sætter bilen, inden I flyver ud af Uruguay.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.