FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 31.691,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Kør-selv gennem Uruguay, Uruguay

Denne rute er perfekt for dem, der ønsker at udforske Uruguay som kør-selv destination. Oplev charmerende koloniale Colonia, besøg Montevideos vingårde, gå gennem kløfter i nationalparker, bo på typiske gårde og se landets største søløve koloni.

Dag 1: Ankomst til Colonia - byrundtur
Dag 2: Kør-selv: Colonia-Carmelo
Dag 3: Jesuit-ruiner og to vingårde
Dag 4: Kør-selv: Carmelo-Montevideo - byrundtur i gamle bydel
Dag 5: Montevideos moderne bydel
Dag 6: Kør-selv: Montevideo-Sacromonte
Dag 7: Pueblo Eden
Dag 8: Kør-selv: Sacromonte-Punta del Este
Dag 9: Vingården Garzon
Dag 10: Fridag
Dag 11: Kør-selv: Punta del Este-Montevideo Lufthavn

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 31.691,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* 9 dages billeje
* 10 nætter med morgenmad
* Byrundture
* Indgange til museer, nationalparker og andre steder nævnt i rejsebeskrivelsen.

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Måltider der ikke er nævnt i beskrivelsen
* Drikkevarer
* Drikkepenge
* Ikke nævnte udflugter
* Færgebilletter

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10094 251119 L

Dag 1: Colonia

Efter ankomst er der mulighed for at komme på en byrundtur i den gamle bydel i Colonia. Her kommer I omkring de vigtigste attraktioner såsom havnen, midtbyen, stranden og den flotte strandpromenade, hestevæddeløbsbanen samt selvfølgelig forskellige gamle bygninger og museer.

Dag 2: Colonia - Carmelo

I dag bliver jeres bil leveret til jer på jeres hotel. Dagen bruger I på selv at køre fra Colonia til Carmelo. Undervejs kan I gøre stop ved nationalmonomentet Calera las Huérfanas og ved Puerto Camacho, hvor I kan tage på en sejltur ud for at opleve dét område, hvor floderne Río de la Plata of Río Uruguay mødes.

Dag 3: Carmelo

Sammen med en lokal guide går dagen i dag til både jesuit-ruinerne og til to vingårde. På vingårdene får I rundvisninger og vinsmagninger, imens I kan nyde den flotte udsigt til den omkringliggende natur. Herefter er der frokost, inden I kører tilbage til hotellet.

Dag 4: Carmelo - Montevideo

I dag kører I selv til Montevideo. Ved ankomst mødes I med en guide, der giver jeres en byrundtur i Montevideo gamle bydel, hvor I blandt andet kommer omkring det livlige Port Market, Carnival Museum, Museum of Pre-Columbian Art, katedralen, kunstmuseet og Solis Teatret.

Dag 5: Montevideo

I dag kommer I til at opleve det moderne Montevideo. Her kommer I blandt andet omkring trommeslageren Lobo Núñez' studio, som er en anerkendt trommeslager i Uruguay, der har specialiseret sig indenfor de afrikanske tradtioners trommeslagning fra det 18. århundrede, hvilket er blevet en stor del af Uruguays nationale identitet. Lobo fik endda besøg af Mick Jagger i 2016. Derudover kommer I også til at opleve de Plaza Independencia, hovedgaden '18 de Julio', Plaza Fabini og Palacio Legislativo.

Dag 6: Montevideo - Punta Del Este

I dag kører I selv fra Montevideo til Sacromonte. Ved ankomst til venter jer en vinsmagning med en fantastisk udsigt over Sierras de Caracoles-bakkerne.

Dag 7: Punta Del Este

I dag tager I med en guide først ud til en oliven-plantage for at lære om produktionen af olivenolie i Uruguay. Derefter fortsætter turen til Viña Eden, hvor I kan prøve en vinsmagning. Hele dette område, med oliventræer og vinmarker, er kendt som Uruguays svar på Toscana. Dagen slutter ved en anden vingård, hvor I kan nyde en frokost med udsigt over de flotte vinmarker.

Dag 8: Punta Del Este

I dag går turen til Punta del Este, hvor I selv kører til. Her kommer I ud til kysten og får mulighed for at se de mange flotte strande og elegante huse, der ligger ned til vandet. Ved ankomst mødes I med jeres guide, som tager jer med ud for at se de forskellige attraktioner i Punta del Este, blandt andet markedet, kirken "Señora de la Candelaria", fyrtårnet, strandene, i kommer til at se Casapueblo og mange andre steder.

Dag 9: Punta Del Este

I dag tager I med en guide ud til vingården Garzon, hvor I blandt andet lærer mere om produktionsprocessen og får mulighed for at smage tre af deres vine i løbet af turen. Om eftermiddagen er der frokost på vingårdens restaurant, som både har et åbent ildsted hvor kødet tilberedes, et hyggeligt loungeområde og en stor terrasse.

Dag 10: Punta Del Este

I dag kan I nyde en fridag i Punta del Este.

Dag 11: Punta Del Este - Montevideo

I dag kører I tilbage til lufthavnen i Montevideo.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.