Loading…

Kerala og det sydvestlige Indien

Udforsk det sydlige Indien på denne fantastiske rejser der kombinerer spektakulære natur oplevelser med dejlig afslapning på smukke sandstrande, med blåt vand og svajende palmer i baggrunden.
Denne rejse præsenterer jer for det vidunderlige sydlige Indien. Fra den historiske by Cochin, til malerisk natur i Munnar og Periyar til idyllisk badeferie i Marari og Kovalam – i får en lille bid af det hele.

Der vil både være aktive ture, lærerige ture og ture, der ganske enkelt vil slå benene væk under jer. I skal sejle på de fantastiske backwaters, som er ulig noget andet; der er en cykeltur, hvor man oplever de lokale og deres livsstil; samt trekking i enestående omgivelser – og dette er kun en brøkdel af alt det der venter jer.

Dag 1: Ankomst Cochin
Dag 2: Sightseeing i Cochin
Dag 3: Cochin - Munnar
Dag 4: Trekking i Munnar
Dag 5: Munnar - Periyar
Dag 6: Oplevelser i Periyar National Park med båd
Dag 7: Houseboat fra Kumarakom til Alleppey
Dag 8: Alleppey - Kumarakom
Dag 9: Kumarakom - Marari
Dag 10: Afslapning i Marari
Dag 11: Marari - Kovalam
Dag 12: Frit program i Kovalam
Dag 13: Frit program i Kovalam
Dag 14: Afgang mod Danmark

Se detaljeret program under rejseplan


Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Cochin
2 Cochin
3 Chochin - Munnar
4 Munnar - Trekking i Letchimi bakkerne
5 Munnar - Periyar
8 Alleppey - Kumarakom

Dag 1 : Ankomst til Cochin

Ved ankomst bliver i mødt af en af vores repræsentanter, som vil køre jer til jeres hotel. Efter tjek-in har i fri til at slappe af, og nyde et måltid på hotellet eller i byen.

Dag 2 : Cochin

I dag tager i hul på de kulturelle oplevelser med byrundtur i Cochin. Her skal i se nogle af de største attraktioner byen har at byde på som Santacruz Basilica, en af de 8 basilikaer i Indien, og St. Francis Church, den ældste europæiske kirke i Indien. I skal opleve den lokale fiskemetode, Chinese Fishing Nets, som er en mekanisk måde at fange fisk på. Inden turen går tilbage til hotellet, skal i besøge det smukke Dutch Palace og den fascinerende jødiske synagoge. Formiddagen står på en inspirerende madlavningsdemonstration, hvor i oplever den ayurvediske måde at lave mad på. I vil blive undervist i at lave mange typer af mad, som optimerer fordøjelsen og optagelsen, og i afslutter selvfølgelig med at smage på retterne.Om aftenen skal I opleve det kendte Kathakali danseshow, der er en af de helt store danse indenfor klassisk indisk dans.

Dag 3 : Chochin - Munnar

I dag skal i fra Cochin til det naturskønne Munnar. Stedet er specielt kendt for naturlige skønhed og sin te-produktion; og i skal selvfølgelig ikke snydes for et helt unikt indblik i dette. Om eftermiddagen skal i nemlig til tesmagning, hvor i både får lov at dufte og smage på te, som er produceret i det populære Munnar.

Dag 4 : Munnar - Trekking i Letchimi bakkerne

Efter morgenmaden skal i opleve det smukke Munnar til fods. I bliver hentet på hotellet, og kører derefter til startstedet. I starter i 1420 meters højde med trek gennem teplantagerne. Når i kommer til toppen, vil resten af turen bestå af trekking på den smukke højderyg, hvilket byder på en utrolig udsigt over området. I skal trekke igennem græsarealer, stenet bjergskråning og dele af den enestående Shola skov, og hvis vejret er klart, er det muligt at se Sydindiens højeste punkt, Anaimudi, og vandreservatet Idukki Dam.

Dag 5 : Munnar - Periyar

Fra et naturskønt område til et andet - jeres rejse fortsætter til Periyar. Periyar er kendt for sin helt unikke flora og fauna. Efter ankomst skal i på tur til en krydderiplantage, hvor i får mulighed for at vandre igennem kardemomme, peber, nelliker, kanel, muskatnødder og vanilje. I får også lov at opleve, hvordan de lokale gror medicinske planter, og hvordan de bliver høstet og efterbehandlet.

Dag 6 : Periyar

Dagen står i naturens tegn - i skal udforske Periyars flora og fauna i Periyars nationalpark, hvor i ser den smukke og fascinerende udsigt fra båd. Med beliggenhed i de vestlige Ghats i sydindiske stat Kerala er nationalparken og tigerreservatet en af verdens mest fortryllende dyreparker. I hjertet af parken finder i en malerisk sø, hvor elefanter, sambarhjorte, gaurer og vilde grise vandre til. Andre steder i parken kan i observere leoparder, vilde hunde, muntjakker og dværghjorte.

Dag 7 : Periyar - Houseboat fra Kumarakom til Alleppey

Fra Periyar skal i videre til Kumarakom, hvor der venter en houseboat, som i skal tilbringe en overnatning på. En tur på en houseboat kan være den mest romantiske tur, du nogensinde har været på. Turen består af en nat midt i Vembanad søen, som ligger i hjertet af Keralas backwaters. Backwaters består af en unik sammensætning af floder, søer, bugte, laguner og kanaler. Turen går gennem smalle kanaler og udsøgte små byer i Kerala. Området er udsmykket med frodige grønne rismarker og høje kokos lunde, hvilket gør det til et fortryllende sted.

Dag 8 : Alleppey - Kumarakom

Ved ankomst i Alleppey går turen tilbage til Kumarakom - denne gang til lands. På turen skal i besøge Fisherman's Beach, hvor i vil se, at fiskerne bringer nattens fangst ind, inden den skal på auktion. Derefter stopper i for et fascinerende syn, hvor lokale strikker med kokosfibre og måttevævning. I fortsætter nu til de smukke huse, der ligger langs backwaters. Her vil der blive serveret mad, så i har energi til en cykeltur. Cykelturen fører jer først til fiskemarkedet. En guide vil forklare om det spændende liv og aktiviteterne rundt om markedet. Til sidst cykler i 7 km tilbage til husene ved backwaters, inden turen går til Kumarakum.

Dag 9 : Kumarakom - Mararikulam

Efter morgenmaden skifter i den grønne natur ud med hvide sandstrande og tropisk badeferie i Mararikulam. Mararikulam er en stille fiskerby med sol, strand og vand, ideel for et par hyggelige og afslappende dage.

Dag 10 : Mararikulam - Afslapning og badeferie

Dagen er fri til at slappe af på hotellet eller ved stranden. Hvis i har lyst, er der også mulighed for at gå på opdagelse i byen og opleve det simple fiskerliv.

Dag 11 : Mararikulam - Kovalam

Fra et sted med smukke sandstrande til et andet. I dag skal i videre til Kovalam. Med hvide strande med blåt vand og svajende palmer, danner Kovalam en malerisk baggrund for afslappende dage i solen.

Dag 12 : Kovalam - Strand, vand og svejende palmer

Programmet for dagen er helt frit. I kan for eksempel nyde en stille dag på hotellet, eller tage en tur ned til den smukke strand.

Dag 13 : Kovalam - rejsens sidste dag

Turens sidste dag skal bruges lige efter jeres behov. I kan booke udflugter, slappe af på hotellet, eller bade ved stranden - kun fantasien sætter grænser.

Dag 14 : Afgang fra Trivandrum

Når det er tid til at vende hjem til Danmark, vil i blive kørt fra hotellet til lufthavnen.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 12.006,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 2 overnatninger i Cochin
* 2 overnatninger i Munnar
* 2 overnatninger i Periyar
* 1 overnatning på houseboat
* 1 overnatning i Kumarakom
* 2 overnatninger i Marari
* 3 overnatninger i Kovalam
* Alle måltider på houseboat
* Morgenmad i Marari og Kovalam
* Morgenmad og aftensmad i Cochin, Munnar, Periyar og Kumarakom
* Alt transport på landjorden
* Sightseeing ture og udflugter
* Engelsk talende guide under sightseeing
* Indgang til alle inkluderede monumenter (til et besøg)
* billet til Kathakali show
* Bådtur i Periyar National Park

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Flybilletter
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visa udgifter
* Forsikringer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15309 130220 S

Andre rejseforslag

Det nordlige Indien

Ta på eventyr i Indien, og oplev nogle af de helt store højdepunkter. Det er en rundrejse fyldt med…

Golden Triangle deluxe

Bliv fortryllet af fascinerende kultur, arkitektur og natur på denne udvidede Golden Triangle tur i…

Indisk tiger safari

Fantastisk tur, hvor man kommer helt tæt på det rige dyreliv i Indiens fascinerende og smukke nation…