Loading…

Kap Verdes sydlige øer - hiking

På denne rejse til Kap Verde besøges to af landets sydlige øer, Santiago og Fogo. Santiago er den største og den frodigste af Kap Verdes øer. Det er også den mest befolkningsrige af øerne, og landets hovedstad Praia ligger da også på Santiago. Fogo har tilgengæld øernes højeste punkt i form af den store vulkan, der knejser op over landskabet midt på øen. På vandreture rundt på øerne oplever man det forskelligartede landskaber og man møder den lokale befolkning, når de er i gang med deres daglige dont.

Dag 1: Ankomst til Santiago
Dag 2: Riberira Grande - den grønne dal
Dag 3: Serra Malagueta nationalpark
Dag 4: Fra Santiago til Fogo
Dag 5: Monte Velha - Kap Verdes største skov
Dag 6: Bestigning af Pico Grande
Dag 7: Afrejse fra Kap Verde eller forlængelse

Husk, at dette blot er et rejseforslag. Vi kan altså forlænge, forkorte eller ændre rejsen lige efter dine ønsker.

Se det samlede program under Rejseplan
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Santiago
2 Ribeira Grande - den grønne dal
3 Serra Malagueta nationalpark
4 Fra Santiago til Fogo
5 Monte Velha - Kap Verdes største skov
6 Bestigning af Pico Grande
7 Afrejse fra Kap Verde eller forlængelse

Dag 1 : Ankomst til Santiago

Ved ankomsten til Santiago bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Praia.

Dag 2 : Ribeira Grande - den grønne dal

I besøger den koloniale del af byen Praia med jeres lokale guide. Bagefter kører I til Calabaceira, hvor I skal på vandretur. Vandreturen tager jer til den historiske by Cidade Velha, tidligere hovedstad på Kap Verde og dengang et vigtigt cemtrum for slavehandlen. Via stier, der går stejlt nedad, bevæger i jer fra den tørre slette til den grønne dal Ribeira Grande. I fortiden blev den brugt som et fængsel for slaver, men idag bliver dalen hovedsageligt brugt til at dyrke sukkerrør, kokos palmetræer og forskellige frugter samt grøntsager. På vej ud af dalen kommer I forbi et lokalt romdestilleri, hvor man kan smage den lokale rom. Til slut bliver I kørt til jeres hotel i Tarrafal.

Dag 3 : Serra Malagueta nationalpark

I dag skal I på en vandretur til det grønne landskab i Serra Malagueta nationalpark. På turen får I et indtryk af, hvordan de lokales arbejdsdag er, når I passerer dem ved små landsbyer og på markerne. Området er frodigt og fyldt med forskellige planter, mangotræer og terrasserede marker. Om eftermiddagen vil I på vej tilbage til hotellet gøre et stop på en strand.

Dag 4 : Fra Santiago til Fogo

Fra jeres hotel køres I til lufthavnen, hvorfra turen går til Fogo. Vel fremme kører en chauffør jer til det koloniale centrum af Sao Felipe. Her skal I på en guided gåtur rundt i byen. Derefter går turen til den nordøstlige del af øen, nærmere bestemt Mosteiros.

Dag 5 : Monte Velha - Kap Verdes største skov

Dagen begynder med en nedstigning gennem den disede skov, Monte Velha, som er Kap Verdes største skov. I passerer et forskelligartet, opdyrket landskab med banan, papaya og kaffemarker. Her og der titter der små huse frem mellem markerne. På grund af Passatvinden er området grønt og frodigt. I slår jer ned under et eucalyptus træ eller et andet en anden af de store kroner og nyder den medbragte frokost. Derefter vandrer I videre i området og dagen slutter i Cha das Caldeiras, hvor I overnatter.

Dag 6 : Bestigning af Pico Grande

Tidligt om morgenen påbegynder i opstigningen mod toppen af Pico Grande. Den cirka fire timer lange vandretur kræver solide sko og god form. Til gengæld for jeres slid får I en uforglemmelig oplevelse. På vejen passerer I stejle og dybe askeområder, og I kan hele tiden nyde den imponerende udsigt. På toppen når I til kraterets kant, hvor I holder en pause, så I kan stirre direkte ned i dybet. Nedstigningen går sandsynligvis noget lettere end opstigningen. Den løse aske gør, at det næsten er som at stå på ski i dyb sne. Tilbage på jeres hotel er der forberedt en velfortjent frokost til jer.

Dag 7 : Afrejse fra Kap Verde eller forlængelse

Fra hotellet køres I til lufthavnen, hvorfra hjemturen starter. Rejsen kan selvfølgelig også forlænges, hvis I for eksempel ønsker nogle dage ved en af Kap Verdes strand.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 8.253,00 pr. person

Varighed: 7 dage / 6 nætter

Inkluderet

* 6 overnatninger med morgenmad
* Alle transfers fra/til fly og hoteller
* fly t/r Santiago - Fogo - Santiago
* Udflugter med guide som beskrevet i programmet

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske flybilleter
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge
* Daglig hotelskat på 2 euro er ikke inkluderet, da den skal betales på hotellet

Bemærk, at oversøiske flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13104 200220 VVT

Andre rejseforslag

Ø-hopping og trekking på Cabo Verde

Kom med på en rejse hvor det bedste af Kap Verde vises frem. Altsammen krydret med lette trekking- o…

Kap Verdes nordlige øer - ingen stress

Udforsk Kap Verdes nordlige øer på smukke vandreture gennem det smukke landskab. Rejsen kan forlænge…