Loading…

Kap Verdes nordlige øer - ingen stress

Udforsk Kap Verdes nordlige øer på smukke vandreture gennem det smukke landskab. Rejsen kan forlænges med strandophold eller nogle dage på de sydlige øer.
Oplev Kap Verdes nordlige øer på denne spændende rundrejse til Sao Vicente og Santo Antao. Efter en dag i Sao Vicentes hovedby, Mindelo, går turen med færge til Santo Antao. Vel i havn i Porto Novo er det svært at se, hvordan Santo Antão adskiller sig fra São Vicente, som man lige har forladt. Det kolde Atlanterhav omgiver øen, og mod øens midte rejser bjergene sig. Når man nærmer sig toppen af øen, begynder landskabet langsomt at ændre karakter. Grønne træer dukker op og giver en del af forklaringen på Kap Verdes navn. Luften fyldes af en duft af de brasilianske fyrretræer, der pryder bakkekammen, og man taber kæben gang på gang, når den ene fantastiske udsigt efter den anden åbner sig foran én. På denne smukke ø skal I på spændende vandreture, hvor I oplever det forskelligartede landskab, de små landsbyer og den rolige stemning, der hersker blandt øens beboere.

Dag 1: Ankomst til Sao Vicente
Dag 2: Sejlads til Santo Antoa og vandretur i Agua das Caldeiras
Dag 3: Vandretur langs kysten
Dag 4: Paul Tal - den grønne dal
Dag 5: Vandretur i Santo Antaos ukendte nordvestlige egn
Dag 6: Santo Antao - Sao Vicente
Dag 7: Afrejse fra Kap Verde eller forlængelse

Husk, at dette blot er et rejseforslag. Vi kan altså forlænge, forkorte eller ændre rejsen lige efter dine ønsker.

Se det samlede program under Rejseplan
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Sao Vicente
2 Sejlads til Santo Antão og vandretur i Agua das Caldeiras
3 Vandretur langs kysten
4 Paul Tal - den grønne dal
5 Vandretur i Santo Antãos ukendte nordvestlige egn
6 Santo Antao - Sao Vicente
7 Afrejse Kap Verde eller forlængelse

Dag 1 : Ankomst til Sao Vicente

Ved ankomsten til lufthavnen i Sao Vicente kører en chauffør jer til jeres hotel i Mindelo. Om eftermiddag vil I blive vist rundt i den livlige by Mindelo med de smukke kolonihuse. Jeres guide vil fortælle jer om sangeren Cesaria Evora, og I vil besøge et guitar atelier. Aftenen sluttes af med en middag med live musik.

Dag 2 : Sejlads til Santo Antão og vandretur i Agua das Caldeiras

Tidligt om morgenen bliver I kørt fra hotellet til havnen, hvorfra i sejler til Santo Antao. Ved havnen i Porto Novo samler en chauffør jer op og kører jer ad den gamle bjergvej mod Agua das Caldeiras. Her skal I på vandretur. Igennem landskabet møder I de lokale, der har deres daglige gang i marken. Vandreturen ender i Xoxo, hvor I nyder en egnsret tilberedt af en lokal familie. Derefter bliver I køret til hotellet i Ponto do Sol. Husk de gode sko - vandreturen tager omkring fem timer.

Dag 3 : Vandretur langs kysten

I bliver kørt til Cruzinha, hvor dagens vandretur starter. På gamle æselstier vandrer I langs kystens klippeskrænter til Ponta do Sol. På vejen passerer man en række små landsbyer, såsom den berømte Fontainhas, der ligger på en af klipperne. Cirka midtvejs på turen gør I stop for at hvile benene, nyde en picnic frokost og beundre udsigten over havet. Udflugten, hvor I cirka vandrer i 5 timer, slutter, når I er tilbage på jeres hotel.

Dag 4 : Paul Tal - den grønne dal

Fra morgenstunden går turen til den tropiske Paul Tal dal med de mange mangotræer og store sukkerrørsplantager. På vandreturen leder den lokale guide jer gennem det frodigste område af Santo Antao, hvor I vil opdage de mange variationer af frugt og grøntsager, som dyrkes i området. Afhængigt af årstiden besøger I et spiritus destilleri og lærer her om mere om den lokale rom.

Dag 5 : Vandretur i Santo Antãos ukendte nordvestlige egn

I dag skal I udforske den mindre kendte nordvestlige del af Santo Antäo, nemlig området ved Chä da Morte. Her skal I på en vandretur, hvor I oplever de besynderlige klippeformationer i landskabet. I vil også få et indblik i de markante forskelle, der er i mikroklimaet på Santo Antao. Undervejs nyder I en lokal frokost. Til slut køres I til Porto Novo, hvor I overnatter.

Dag 6 : Santo Antao - Sao Vicente

Fra Porto Novo havn sejler I tilbage til Mindelo, Sao Vicente. Her checker I ind på hotellet og resten af dagen er derefter på egen hånd.

Dag 7 : Afrejse Kap Verde eller forlængelse

Rejsen lakker mod sin ende og I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra jeres hjemrejse starter. I kan selvfølgelig også forlænge ferien med et besøg på en af Kap Verdes andre øer - for eksempel nogle dage ved de smukke strande på Sal.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 6.377,00 pr. person

Varighed: 7 dage / 6 nætter

Inkluderet

* 6 overnatninger med morgenmad
* Alle transfers fra/til fly og færger
* Færge Sâo Vicente - Santo Antão t/r
* Udflugter med guide som beskrevet i programmet

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Flybilleter
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge
* Daglig hotelskat på 2 euro er ikke inkluderet, da den skal betales på hotellet

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13097 200220 VVT

Andre rejseforslag

Cabo Verde - Den utilmative rundrejse

Kom med på en rejse hvor det bedste af Kap Verde vises frem. Altsammen krydret med lette trekking- o…

Kap Verdes sydlige øer - hiking

Oplev to af Kap Verdes sydlige øer, Santiago og Fogo. Udforsk det imponerende landskab og kom tæt på…