Loading…

Kangaroo Islands Højdepunkter

Oplev de ikoniske landskaber og møder med det lokale dyreliv, som øen er berømt for.
Velkommen til livet på øen - hvor ting tager tid, chauffører vinker, mens de kører forbi - eller endda stopper for en snak.

Denne populære tur på 4 dage/ 3 nætter til Kangaroo Island byder på de ikoniske landskaber og møder med det lokale dyreliv, som øen er berømt for.

Dag 1: Ankomst til Kangaroo Island
Dag 2: Ørundtur
Dag 3: Flinders Chase National Park
Dag 4: Afrejse til Adelaide
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Kangaroo Island
2 Kangaroo Island
3 Kangaroo Island
4 Kangaroo Island

Dag 1 : Kangaroo Island

I lander på Kangaroo Island og køres fra lufthavnen til jeres hotel.

Dag 2 : Kangaroo Island

Heldagsturen i dag er et højdepunkt på hele turen, hvor der kan opleves forskellige vilde dyr, nord- og sydkystens landskaber, og en god barbeque middag på jeres lejr i bushen.

I går en tur imellem høje eukalyptustræer ned ad en landevej, hvor koalaer slumrer over hovedet. Lyt til omgivelsernes lyde, cikader og strålende papagøjer eller måske bare lyden af stilhed.

Turen fortsætter gennem øens mest produktive område til nordkysten. Guiden følger jer igennem bushen med træer i mange mærkelige former, hvor man kan være heldig at se de små wallabies, der næsten er uddøde på fastlandet. Læg mærke til de endemiske kænguruer og alle de andre planter, fugle og dyr. Frokostpausen holdes i en privat bushcamp er der også mulighed for at smage nogle af de gode australske vine til de friske saltaer og King George whiting (lokale havfisk).

Efter frokost besøger I Seal Bay, hvor I er blandt australske søløver på en smuk sandstrand, der sender tankerne hen på Galapagos.

Dag 3 : Kangaroo Island

På dagens udflugt kommer man gennem nogle af de brandramte landskaber på Kangaroo Island, som er ved at komme sig hurtigt efter den regnrige vinterperiode. Lær om brandøkologi og hvordan naturen håndterer brand og om nogle af de oprindelige floraarter, som kun blomstrer efter ildebrande. Rejs ind i Flinders Chase National Park og udforsk de massive former af Remarkable Rocks stenformationer. Frokosten byder på marineret pocheret kylling, friske salater, oste ledsaget af lokal vin, øl, sodavand og kildevand. Efter frokost når I kystgrotten Admirals Arch, som er hjemsted for en stor koloni af langnæsede pelssæler, der svømmer ubesværet gennem de brusende bølger.

Dag 4 : Kangaroo Island

I køres fra hotellet til lufthavnen og flyver til Adelaide.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 15.562,00 pr. person

Varighed: 4 dage / 3 nætter

Inkluderet

* 3 overnatning på Stranraer Homestead.
* 3 morgenmad og aftensmad,
* 2 frokoster inklusiv lokale vin, øl og vand.
* 2 hele dages udflugter.
* Lokalguide

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

18378 240322 ATS

Andre rejseforslag

Australien for begyndere maj-oktober

Tag til Australien på denne tid af året og oplev den kendte nationalpark Kakadu, de travle storbyer…

Australien for begyndere november-april

Tag med på en rejse, hvor I besøger nogle af Australiens sydlige kystbyer heriblandt Apollo Bay og P…