Loading…

I Karen Blixens fodspor

De fleste kan nok genkalde sig scenen fra "Mit Afrika", hvor Karen Blixen og Denys Finch Hatton er på safari. Og mon ikke også de fleste i deres stille sind har skiftet Meryl Streep eller Robert Redford ud med sig selv. Tænk at være der. Midt i Afrika. Blandt løver og zebraer - i et komfortabelt telt med udsigt til de mægtige sletter ved Masai Mara.

Vi har taget drømmen og gjort den til virkelighed.

Vi har lavet en safaritur i Kenya, hvor man sover i luksuriøse telte med eget bad og toilet - men med kanvasvægge, så man stadig kan høre og dufte alt, hvad der foregår udenfor!

Dag 1: Ankomst Nairobi, Kenya
Dag 2: Besøg på elefantbørnehjemmet, Karen Blixen Museet & Giraffe Center
Dag 3: Nairobi – Samburu
Dag 4: Samburu
Dag 5: Samburu – Nakuru
Dag 6: Nakuru – Masai Mara
Dag 7: Masai Mara
Dag 8: Masai Mara – Nairobi - hjemrejse

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Nairobi, Kenya og transfer til hotel
2 Besøg på elefantbørnehjemmet, Karen Blixen Museet & Giraffe Center
3 Nairobi – Samburu
4 Samburu
5 Samburu – Nakuru
6 Lake Nakuru - Masai Mara
7 Masai Mara
8 Masai Mara – Nairobi - hjemrejse

Dag 1 : Ankomst Nairobi, Kenya og transfer til hotel

Ved ankomsten bliver I modtaget af vores lokale agent og kørt til jeres hotel. I har to overnatninger i Nairobi. Resten af dagen er til rådighed til at finde jer til rette i Afrika.

Dag 2 : Besøg på elefantbørnehjemmet, Karen Blixen Museet & Giraffe Center

I dag skal I på oplevelser i Nairobi og omegn. Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet. Første stop i dag bliver elefantbørnehjemmet, David Sheldrick Elephant and Rhino Orphanage. Formålet her er at re-etablere elefanter og andre vilde dyr og genudsætte dem i den vilde natur. Næste stop er Karen Blixen Museet, som næppe behøver nogen yderligere forklaring for en dansker. Der bliver også tid til at kigge nærmere på girafferne på Giraffe Center – her kan man bl.a. se de sjældne Rothschild giraffer.

Dag 3 : Nairobi – Samburu

I bliver hentet på hotellet og turen går nu til Samburu Game Reserve. Det variende landskab bestående af både skov, græs og sumpområder tiltrækker et stort og varieret antal af både pattedyr og fugle. Oftest når man frem til campen i tide til frokost og efter en lille lur er man klar til sit første gamedrive. I tilbringer to nætter på Elephant Bedroom Camp.

Elephant Bedroom Camp er smukt beliggende ved Ewaso Nyiro floden i Samburu National Reserve. Campen er omgivet af de karakteristiske dum-palmer og andre smukke træer og buske. Her findes 12 luksus telte – alle telte er indrettede i en rustik afrikansk stil. For gæsternes komfort er her både koldt og varmt vand samt elektricitet. Når gæsterne kommer tilbage fra dagens sidste safari tur nydes middagen i campens hyggelige og intime restaurant. Her fordøjes alle dagens oplevelser mens man nyder kokkens lækre mad. Ønsker man at spise under den afrikanske nattehimmel kan dette også arrangeres. I området ses ofte elefant og løve flokke samt mange forskellige slags antiloper, en sjælden gang er også den sky leopard blevet spottet. I sandhed et fantastisk sted.

Dag 4 : Samburu

Dagene på Elephant Bedroom Camp bruges på gamedrive. Inkluderet i prisen er to daglige gamedrives (morgen og aften). Alle måltider er inkluderet og der arrangeres somme tider både morgenmad og frokost i det fri. Det er muligt at se Big 5 i Samburu, men reservatet er også hjem for en lang række andre spændende, smukke og fascinerende dyr.

Dag 5 : Samburu – Nakuru

Efter morgenmaden går turen til Lake Nakuru National Park. Igen kommer I lige i tide til frokost og aftenens gamedrive. Søen tiltrækker naturligt nok store fugleflokken men også oddere og flodheste bliver fristet af søens vand. I har en enkelt overnatning på Mbweha Camp.

Mbweha Camp ligger i det 6400 hektar store privatejede Congreve Conservancy og grænser mod syd op til Lake Nakuru National Park. I det fjerne ses Eburu og Mau bjergene. De 10 hytter er bygget af lavasten med stråtækt tag og indrettet i en nutidig afrikansk stil. I campen er der en meget varm og afslappende stemning. Efter en lang dag med safari oplevelser går man i seng akkompagneret af mange nye og ukendte lyde - måske en løve der brøler ud i natten!

Dag 6 : Lake Nakuru - Masai Mara

I nyder morgenmaden i campen, inden turen går mod det mægtige Masai Mara. Efter frokost venter jeres første game drive her. I befinder jer i verdens dyrerigeste område. Hvad I ser, er ikke til at sige – men I kan godt glæde jer! Zebraer, bøfler, elefanter er hyppige gæster her på sletterne. Så læn jher tilbage og nyd det!

I overnatter to nætter på Nyumbu Camp med udsigt over Masai Maras store endeløse sletter. I denne camp findes der kun 13 telte. Alle telte er rustikt indrettet i varm og klassisk safaristil. Når aftenen falder på nydes indtages det stemningsfulde lounge område og dagens oplevelser fordøjes.

Dag 7 : Masai Mara

Dagen bruges på gamedrive. Det e naturligvis fristende mest at holde udkig efter Big 5. Men husk også at kigge efter de mindre (kendte) dyr; de store eland, de mange antilopearter, vortesvinene - og de mange fugle. Det hele findes her - og i overdådigt antal. Der bliver noget at snakke om over middagen i aften!

Dag 8 : Masai Mara – Nairobi - hjemrejse

Efter morgenmad tjekker I ud fra lejren og kører til lufthavnen i Nairobi, hvorfra hjemrejsen begynder. I kan naturligvis vælge at forlænge rejsen med et par dages badeferie.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 14.779,00 pr. person

Varighed: 8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* Alle overnatninger som beskrevet
* Al transport som beskrevet
* Morgenmad alle dage og fuld pension under safari-delen
* Engelsktalende chauffør på transporterne
* Parkskatter
* Daglige gamedrives på safaridelen

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse

11661 121217 NE

Andre rejseforslag

Safari, Sol og Strand i Kenya

Oplev elefanter og udsigten til Kilimanjaro i Amboseli National Park, det enestående dyreliv i Masai…

Wings Over Kenya

På denne fantastiske rejse i Kenya er der sat fokus på luksus! Flyv mellem safaristeder som Samburu…

På mountainbike safari i Kenya

Kom tættere på Kenyas fantastiske natur på denne rejse, som kombinerer traditionel safari i de store…