FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 8.778,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Højdepunkter i Den Dominikanske Republik, Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er meget mere end hvide sandstrande. På denne rejse oplever man de mere ukendte sider af landet - fra det smukke syd til det centrale højland i centrum af landet. Det er naturligvis muligt at forlænge med et par dages badeferie, såfremt man skulle have lyst til det!

Dag 1: Ankomst Santo Domingo
Ved ankomsten til Santo Domingo bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

Dag 2: Oplevelser i Santo Domingo og videre til Barahona
Santo Domingo er hovedstaden i Den Dominikanske Republik. Byen beskrives ofte som den første europæiske by på det amerikanske kontinent - den første by i “den nye verden”. Den blev grundlagt i 1496 af Bartolomeo Columbus - bror til Christoffer Columbus. Idag bor her godt 3 millioner indbyggere, og byen er et fantastisk sammensurium af storby-travlhed, historiske bygninger og autentisk stemning. Der venter jer en guidet gåtur til nogle af byens største seværdigheder og en frokost på en af byens restauranter. Over middag forlader I byen via den berømte promenade, “Malecon”. Vejen mod syd bugter sig langs det caribiske hav for indimellem at skære sig gennem de sydligste bakker i det centrale højland. Længst mod vest er landskabet tørt og ørkenagtigt og minder mest af alt om et sted i Mexico. Målet for turen idag er Barahona ved bugten Neiba.

Dag 3: Barahona - Enriquillo - Los Patos - Barahona
Dagen bruges på at udforske denne afsidesliggende egn af Den Dominikanske Republik. I kører igen langs den smukke kyststrækning med flotte udsigter fra klipperne. Det turkisblå hav kan skimtes mellem den tropiske vegetation. Der er besøg i et kooperativ, som primært består af kvinder, der kæmper for at skabe udvikling i denne afsidesliggende region. De producerer bl.a. marmelade af lokale frugter. I besøger også et par af de små byer her langs kysten - f.eks. Enriquillo, hvor der er besøg på markedet og Los Patos, hvor et et højdepunkterne er en svømmetur i den lokale flod sammen med de lokale indbyggere. Sidst på dagen er der besøg i en larimar kunsthåndværk butik. Her kan man se, hvordan den fine turkisblå sten forvandles til smykker. Den Dominikanske Republik er det eneste sted i verden, hvor man kan finde larimar.

Dag 4: Barahona - Constanza
I kører retur mod Santo Domingo, hvorfra I drejer mod nord og ind i landet. Undervejs er der indlagt et par stops, men dagens egentlig mål er den lille by, Constanza, som ligger smukt i en dal - omgivet af grønne bjerge og marker med æbler, appelsiner, abrikoser og jordbær.

Dag 5: Constanza via Jarabacoa til Santiago
Byen Jarabacoa ligger i godt 600 meters højde. Her er klimaet køligere, byen tiltrækker primært naturelskere. Her er masser af vandremuligheder, hesteture, river rafting, mountain biking osv. Der bliver tid til at besøge en lokal kaffeplantage - og der er naturligvis smagsprøver! En gåtur til et af de lokale vandfald er der også tid til. Senere går det mod Santiago, som er landets 2. største by. Her besøger I bl.a. det lokale marked, hvor varer fra de frugtbare omkringliggende områder sælges. En af afgrøderne heromkring er tobak, og I besøger en tobak-farm. Faktisk produceres der efterhånden mere tobak i Den Dominikanske Republik end i Cuba!

Dag 6: Santiago - San Francisco de Macoris - Las Terrenas
Første stop idag er Moca. Byens indbyggere har flere gange spillet en stor rolle i Den Dominikanske Republiks historie ved at vælte hele to diktatorer og bringe demokratiet tilbage til landet. Via den frugtbare og grønne dal når I frem til San Francisco de Macoris. I skyggen af de høje træer gror der kakaobønner, som tit ses liggende til tørre langs vejen. Bananer, papaya og mango findes ligeledes til overflod her. Men det er kakaoen, der er i centrum, så der er naturligvis besøg på en kakaofarm. I får mulighed for at se hele processen fra bønnen hænger på træet til den bliver til chokolade,og I planter jeres eget kakaotræ. Der følger et certifikat med, så I når som helst kan komme tilbage og se, hvordan det går med jeres træ. Via Nagua når I frem til Las Terrenas på Samana halvøen. Halvøen er et sandt paradis med uberørte strande, klare bække, klipper og et rigt fugleliv. De smalle, snoede veje bugter sig mellem grønne bakker og afslører den ene flotte udsigt over havet efter den anden.

Dag 7: Las Terrenas - Los Haitises - Las Terrenas
Efter en kort sejltur over Samana bugten kommer man til Los Haitises National Park. Det er et af Caribiens største, uberørte tropiske jungleområder. Kysten langs nationalparken består af mangrove og mere end 50 småøer, som danner en sand labyrint af vandveje. Her er limstens formationer, huler grotter, øde strande, fugle og krybdyr. Det er et sandt paradis for naturelskere!

OBS: I perioden fra slutningen af januar - slutningen af marts, kommer pukkelhvalerne ind i bugten ved Samana for at kælve. I denne periode afløses turen til Los Haitises af en hvalsafari.

Dag 8: Las Terrenas - Santo Domingo
Idag går det retur mod Santo Domingo. Undervejs besøges et hjælpeprojekt, som hjælper henved 85 mindre bemidlede familier. En del af overskuddet fra denne tur går til dette projekt. I bliver afleveret i lufthavnen - eller måske på et godt hotel i Punta Cana, hvis I har valgt at forlænge med et par dages badeferie.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 8.778,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* Al transport som nævnt i programmet
* 7 overnatninger som nævnt
* 7 X morgenmad, 3 X frokost
* Engelsktalende guide
* Alle entreer i henhold til program

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse. Prisen er udregnet for en grupperejse med maksimum 16 personer. Vi tilbyder dog også turen som privat rundrejse (18.895 kroner).
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Visum
* Afrejse skatter
* Drikkepenge
* Måltider ikke nævnt
* Drikkevarer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.