Loading…

Guatemalas Højdepunkter

Denne grupperejse byder på Guatemalas højdepunkter samt et kort smut til Honduras. Oplev blandt andet den tætte jungle, der gemmer på mayapyramiderne, de små landsbyer i bjergene og de smukke søer.
På denne grupperundrejse oplever I den skønne variation, som dette fascinerende mellemamerikanske land byder på. Fra de høje bjerge med landsbyer, hvor tiden står stille, til den tætte jungle, der gemmer på mayaernes mægtige pyramider. Fra imponerende ruinområder til markeder i verdensklasse. Fra underskønne søer til enorme vulkaner. Vi kunne blive ved. Det eneste man mangler er mere tid – men det kan heldigvis også ordnes. Man kan for eksempel forlænge sit ophold eller starte ud lidt før. Grupperundrejsen har afgang på lørdage. Den kan selvfølgelig også opgraderes til en privat tur efter ønske.

Dag 1: Ankomst Guatemala City
Dag 2: Guatemala City - Chichicastenango- Lake Atitlan
Dag 3: Lake Atitlan bådtur til Landsbyer
Dag 4: Lake Atitlan - Iximché - Antigua
Dag 5: Fridag Antigua
Dag 6: Antigua - Copán
Dag 7: Copán - Quirigua - Livingston
Dag 8: Livingston - Rio Dulce - Petén
Dag 9: Tikal pyramiderne - Guatemala City
Dag 10: Afrejse Guatemala City

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Guatemala
2 Transport via Chichicastenango til Lake Atitlan
3 Tur på Lake Atitlan
4 Transport til Antigua via Iximché
5 Fridag i Antigua
6 Transport til Copan
7 Copán - Quirigua - Livingston
8 Livingston - Río Dulce - Petén
9 Tikal pyramiderne - Guatemala City
10 Afrejsedag

Dag 1 : Ankomst Guatemala

Når I lander i Guatemala City lufthavn, bliver I afhentet og kørt til jeres hotel.

Dag 2 : Transport via Chichicastenango til Lake Atitlan

Efter morgenmaden går turen til det gigantiske marked i byen af samme navn: Chichicastenango. Det er nok det mest berømte marked i hele Latinamerika. Her er der tid til at udforske, observere og shoppe, før turen igen går videre til jeres hotel i Atitlán. Atitlan søen er enorm flot, som den står omkranset af tre enorme vulkaner og 12 små landsbyer. I skal sove to nætter her.

Dag 3 : Tur på Lake Atitlan

Dagen står på eventyr omkring søen - med bådtur og besøg i både San Juan Laguna og Santiago, hvor man lærer meget om den lokale kultur.

Dag 4 : Transport til Antigua via Iximché

I dag besøges det arkæologiske område Iximché, som var en gammel Maya hovedstad for Cakchiquel riget. Efter dette stop køres videre mod den smukke kulturhovedstad Antigua, hvor der er en guidet tur ved de største attraktioner i byen. Herefter indlogering på hotel.

Dag 5 : Fridag i Antigua

I har dagen fri til at udforske Antigua – en sand perle fra den spanske kolonitid. Ønsker I en udflugt med guide, såsom en guidet byrundtur, kaffetur, vulkan vandring eller lignende, kan det også arrangeres.

Dag 6 : Transport til Copan

En spændende dag venter, hvor I skal et smut over grænsen til Honduras. Her ligger nemlig Copán, der byder på et fantastisk pyramideområde, som I skal udforske i dag. Efter det spændende møde med pyramiderne overnatter I i den hyggelige by ikke langt derfra.

Dag 7 : Copán - Quirigua - Livingston

I dag kører I tilbage over grænsen til Guatemala – denne gang med retning mod Caribien. Først stoper I ved det arkæologiske område kaldet Quiriguá. Her er nogle af de højeste stelaer bygget af mayaerne. Derefter går turen til Livingston, hvor I tilbringer natten.

Dag 8 : Livingston - Río Dulce - Petén

Dagen starter med en bådtur gennem Rio Dulce, et unikt naturparadis. Efter bådturen fortsætter rejsen gennem den nordlige del af landet til den hyggelige by Flores nær den mægtige Petén jungle, hvor I skal tilbringe de næste dage.

Dag 9 : Tikal pyramiderne - Guatemala City

Efter morgenmaden går turen til nogle af de flotteste og højeste pyramider fra mayaernes bygmestre. Der er sat en hel dag med frokost af til dette besøg, så I har god tid til at udforske de imponerende bygningsværker. Om aftenen er der fly retur til Guatemala City, hvor I indlogeres den sidste nat.

Dag 10 : Afrejsedag

Efter morgenmaden er der transport til Guatemala City lufthavn, hvor grupperejsen ender. Hvis I ønsker flere dage i landet, arrangerer vi gerne flere oplevelser for jer.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 11.603,00 pr. person

Varighed: 10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* 9 overnatninger på turistklasse hoteller i standard værelse med morgenmad
* Transport med gruppe som beskrevet
* Udflugter i gruppe som beskrevet med entré og engelsktalende guider
* Picnic frokost ved Tikal samt Rio Dulce
* Drikkepenge til hoteller og lokale skatter

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Internationale fly
* Indenrigsfly Flores - Guatemala City
* Lokale lufthavnsskatter
* Grænskeskat mellem Guatemala og Honduras (cirka 5 USD per person)
* Måltider ikke nævnt i ovenstående program
* Drikkepenge
* Lommepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12821 271221 PTP

Andre rejseforslag

Mayaernes Verden - Guatemala Og Mexico

Fantastisk, arkæologisk grupperundrejse gennem Guatemala og Mexico. Afgang to lørdage om måneden.