FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

13 dage / 12 nætter | Priser fra: kr. 13.802,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Guatemalas højdepunkter, Guatemala

På denne grupperundrejse oplever I den skønne variation, som dette fascinerende mellemamerikanske land byder på. Fra de høje bjerge med landsbyer, hvor tiden står stille, til den tætte jungle, der gemmer på mayaernes mægtige pyramider. Fra imponerende ruinområder til markeder i verdensklasse. Fra underskønne søer til mægtige vulkaner. Vi kunne blive ved. Det eneste man mangler er mere tid – men det kan heldigvis også ordnes. Man kan for eksempel forlænge sit ophold eller starte ud lidt før. Grupperundrejsen har afgang hver tirsdag.

Dag 1: Ankomst Guatemala City
Dag 2: Guatemala City - Iximche - Lake Atitlan
Dag 3: Markedet i Chichicastenango
Dag 4: Lake Atitlan - Santiago - San Andres Xecul - Quetzaltenango
Dag 5: Quetzaltenango - Almolonga - Zunil - Guatemala City
Dag 6: Guatemala City - Copán
Dag 7: Copán - Quirigua - Livingston
Dag 8: Livingston - Rio Dulce - Petén
Dag 9: Tikal pyramiderne
Dag 10: Petén - Yaxhá - Antigua
Dag 11: Antigua
Dag 12: Pacaya vulkanen
Dag 13: Afgang fra Guatemala

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 13.802,00 pr. person
Varighed:13 dage / 12 nætter
Inkluderet:* 12 overnatninger på turistklasse hoteller i standard værelse med morgenmad
* Udflugter som beskrevet
* Picnic frokosdt ved Tikal og Yaxhá
* Indgangsbilletter og entré
* Professionelle, engelsktalende guider
* Landtransport og bådtransport
* Drikkepenge og lokale skatter

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly
* Lokale lufthavnsskatter
* Grænskeskat mellem Guatemala og Honduras (cirka 5 USD per person)
* Måltider ikke nævnt i ovenstående program
* Drikkepenge
* Lommepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12821 281118 PTP

Dag 1: Ankomst Guatemala

Når I lander i Guatemala City lufthavn, bliver I afhentet og kørt til jeres hotel.

Dag 2: Guatemala - Iximche - Lake Atitlan

Efter morgenmad er der afgang mod Lake Atitlán, som Aldous Huxley beskrev som en af de smukkeste søer i verden. Atitlan søen er dog også flot, som den står omkranset af tre enorme vulkaner og 12 små landsbyer. På vej derud besøger I Iximche, det historiske Maya centrum i Cackchiquel riget. Fremme ved Atitlan checker I ind på jeres hotel, hvor I skal overnatte de kommende to nætter.

Dag 3: Markedet i Chichicastenango

Efter morgenmaden går turen til det gigantiske marked i byen af samme navn: Chichicastenango. Det er nok det mest berømte marked i hele Latinamerika. Her er der tid til at udforske, observere og shoppe, før turen igen går tilbage til jeres hotel i Atitlán.

Dag 4: Lake Atitlán – Santiago – San Andres Xecul - Quetzaltenango

Om morgen skal i med båd til den lille landsby Santiago Atitlán, som er et af de kendteste markeder for de indfødte i latinamerika. Efter bådturen skal i videre til Quetzaltenango, der er en by fra kolonitiden. På turen stopper i ved den fascinerende kirke med den smukke fascade San Andrés Xecul.

Dag 5: Quetzaltenango - Almolonga - Zunil - Salcajá - Guatemala

I dag skal I først besøge markedet ved Almolonga, hvorefter i kører videre til Zunil, en af de præcolombianske landsbyer. Turen fortsætter til Salcajá, som er en af de første producenter af flettet stof, der er brugt af kvinder til deres tøj. Derudover skal i besøge La Conquistadora-kirken, hvilke var den første katolske kirke i Guatemala. Turen ender i Guatemala City.

Dag 6: Guatemala City - Copan

En spændende dag venter, hvor I skal et smut over grænsen til Honduras. Her ligger nemlig Copán, der byder på et fantastisk pyramideområde, som I skal udforske i dag. Efter det spændende møde med pyramiderne overnatter I i en hyggelig by ikke langt derfra.

Dag 7: Copán - Quirigua - Livingston

I dag kører I tilbage over grænsen til Guatemala – denne gang med retning mod Caribien. Først stoper I ved det arkæologiske område kaldet Quiriguá. Her er nogle af de højeste stelaer bygget af mayaerne. Derefter går turen til Izabal, som er et smukt naturområde, hvor I tilbringer natten.

Dag 8: Livingston - Río Dulce - Petén

Dagen starter med en bådtur gennem Rio Dulce, et unikt naturparadis. Efter bådturen fortsætter rejsen gennem den nordlige del af landet til den mægtige Petén jungle, hvor I skal tilbringe de næste dage.

Dag 9: Tikal pyramiderne

Efter morgenmaden går turen til nogle af de flotteste og højeste pyramider fra mayaernes bygmestre. Der er sat en hel dag med frokost af til dette besøg, så I har god tid til at udforske de imponerende bygningsværker.

Dag 10: Petén – Yaxhá – Antigua

Denne morgen er afsat til at besøge et andet berømt ruinområde kaldet Yaxhá. Yaxhá ligger i smukke omgivelser ved en lagune af samme navn. I nyder en frokost på stedet, før I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I skal med et fly til Guatemala city. Fra Guatemala går turen direkte til Antigua, hvor I bor de næste tre nætter.

Dag 11: Antigua

I har dagen fri til at udforske Antigua – en sand perle fra den spanske kolonitid. Ønsker I en udflugt med guide, såsom en guidet byrundtur eller lignende, kan det også arrangeres.

Dag 12: Pacaya vulkanen

I dag skal I bestige Pacaya vulkanen, der ligger lige uden for Antigua. Det er ikke nogen voldsomt hård tur, og udsigten er det hele værd. Eftermiddagen er fri til at udforske mere af Antigua på egen hånd.

Dag 13: Afgang Guatemala

Efter morgenmaden er der transport til Guatemala City lufthavn, hvor grupperejsen ender. Hvis I ønsker flere dage i landet, arrangerer vi gerne flere oplevelser for jer.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.