FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

13 dage / 12 nætter | Priser fra: kr. 24.348,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Guatemala natur og kultur, Guatemala

Denne spændende rundrejse indeholder nogle af de afsides og unikke naturområder omkring Coban, tilsat nogle klassiske højdepunkter som kolonitidens juvel Antigua, den fantastiske sø Atitlan og det farverige marked Chichicastenango. I skal selvfølgelig også besøge Tikal maya pyramiderne i junglen mod nord. Turen er sammensat med privat transport, så I har størst mulig frihed. Turen er udformet med en række fridage, så I kan sætte jeres eget personlige præg på rejsen.

Dag 1: Ankomst i Guatemala City og transport til Antigua
Dag 2: Antigua på egen hånd
Dag 3: Heldagstur til DLG Fairly Traded kaffefarm
Dag 4: Fridag ved Atitlan søen
Dag 5: Sejltur på Atitlan søen
Dag 6: Fridag til at udforske Atitlan
Dag 7: Fri morgen til at udforske Atitlan
Dag 8: Ram Tzul reservatet, Lanquin grotterne og Coban-området
Dag 9: Semuc Champey og Coban
Dag 10: Candelaria grotterne og Flores
Dag 11: Besøg ved Tikal
Dag 12: Fridag i Flores
Dag 13: Afgang fra Guatemala City

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 24.348,00 pr. person
Varighed:13 dage / 12 nætter
Inkluderet:* Spansktalende chauffør
* Engelsktalende guider hvor nævnt
* 12 overnatninger med morgenmad på turistklasse hoteller
* Udflugter som beskrevet
* Entre'er

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly
* Lokale lufthavnsskatter
* Måltider ikke nævnt i ovenstående program
* Drikkepenge
* Lommepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10466 181218 Via

Dag 1 : Ankomst til Guatemala City og transport til Antigua

I bydes velkommen i lufthavnen i Guatemala City og køres til Antigua, hvor der overnattes 4 nætter.

Dag 2 : Antigua på egen hånd

I har dagen fri til at udforske Antigua på egen hånd.

Dag 3 : Heldagstur til DLG fairly traded kaffefarm

I starter dagen med at køre til landsbyen San Miguel Escobar beliggende lige udenfor Antigua. Her møder I en lokal guide fra De La Gente - en lille velgørende organisation som arbejder for at støtte uafhængige kaffe producenter. De arbejder også på at støtte et mere miljøvenligt landbrug i Guatemala. På udflugten besøges også nogle af de små kaffebønder, der sammen med deres familie hjerteligt modtager gæster. Afhængigt af sæsonen kan man deltage i den daglige kaffe produktion som består af at plukke, rense, gære, tørre, sortere og rangere kaffebønnerne.

Dag 4 : Antigua - Atitlan søen

I dag går turen fra Antigua til Atitlan søen via Chichicastenango. Når i ankommer til Atitlan søen har i fri mulighed for at udforske området på egen hånd.

Dag 5 : Sejltur på Atitlan søen

I bliver hentet på hotellet og sejlet over Lago Atitlan for at besøge landsbyen Santiago. Denne er berømt for sine Maya traditioner, og I får mulighed for at besøge flere Cofradia huse og se Maya guden Maximon. Senere går turen tilbage til hotellet.

Dag 6 : Fridag til at udforske Atitlan

Dagen er fri til at udforske området og den smukke landskab omkring søen på egen hånd.

Dag 7 : Atitlan søen - Antigua

I har morgenen fri til at lave lige, hvad i har lyst til. Om eftermiddagen går eftermiddagen så med minibus til Antigua, hvor i tjekker ind på jeres hotel.

Dag 8 : Antigua - Lanquín

I dag starter en tre dages udflugt fra Antigua til Flores. Turen starter med, at i bliver kørt til Lanquín, hvor i skal hike i det smukke og frodige Ram Tzul Nature Reserve. Efter jeres hike bliver der serveret frokost inden i fortsætter med dagens program. Det næste i kan glæde jer til, er at udforske Lanquins grotter, hvor det er en god ide at have badeuniformen klar. Efter besøg ved grotterne går turen til hotellet.

Dag 9 : Languín - Coban

Turen i dag går fra Lanquin til Coban. Men inden i kører mod Coban, skal i på udflugt til Semuc Champey. Semuc Champey er et smukt naturligt monument, hvor Cahabón-floden løber under 300 meter kalkstensbroer. Øverst finder man maleriske, turkisfarvede pools af vand, som er et perfekt sted at dyppe fødderne i, eller tage en dukkert i. Efter en picnic frokost bliver i kørt til Coban.

Dag 10 : Coban - Flores

Tredje dag på denne minitur går fra Coban til Flores. Efter ankomst til Flores starter udflugten til Cadelaria-grotterne, som er et stort, naturligt grottesystem ved Alta Verapaz. Grottesystemet strækker sig over hele 29 km og byder på smukke oplevelser i form af drypsten og vandområder. Der bliver serveret frokost efter turen inden i bliver kørt til jeres hotel. Efter ankomst til hotellet har i fri mulighed for at lave lige, hvad i ønsker.

Dag 11 : Tikal

Dagen starter omkring kl. 8 hvor der er afgang til Tikal nationalpark og de berømte ruiner. På rundturen vil guiden fortælle om de fantastiske ruiner og det storslåede sted, hvor junglen omgiver ruinerne. Regnskovens dyr er til tider observerbare og giver stedet endnu mere charme. Der returneres til Flores om eftermiddagen.

Dag 12 : Fridag i Flores

På sidste dagen inden afgang mod Danmark er programmet overladt til jer selv. I kan vælge at slappe af, eller få de sidste oplevelser med. Om eftermiddagen bliver i kørt til Guatemala City hvorfra i skal flyve dagen efter.

Dag 13 : Afgang fra Guatemala City

I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra jeres hjemrejse starter.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.