FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

15 dage / 14 nætter | Priser fra: kr. 17.627,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Guadeloupe - St. Lucia - Martinique, Guadeloupe

Rejs med til De Små Antiller og oplev 3 fantastiske caribiske øer - Guadeloupe, Saint Lucia og Martinique. På øerne bor i tæt ved havet, så I har mulighed for at nyde de skønne strande, hvor palmerne svajer og bølgerne roligt skyller ind over det fine sand. Vi har desuden sørget for, at I har bil til rådighed på Guadeloupe og Martinique, så I kan tage på opdagelse til vulkaner, bugter, regnskove og meget andet.

Dag 1: Ankomst til Guadeloupe
Dag 2-5: Guadeloupe
Dag 6: Guadeloupe – St. Lucia
Dag 6-10: St. Lucia
Dag 11: St. Lucia - Martinique
Dag 11-14: Martinique
Dag 15: Afgang fra Martinique

Hoteller

Habitation Grande Anse, Guadeloupe
Habitation Grande Anse er et fint turistklasse-hotel beliggende i Basse-Terre med kun 250 meter til stranden Grande Anse. Indenfor 5 km finder man også strandene Plage de la Perle og Fort Royal. På hotellet er der både restaurant, udendørs swimmingpool og en bar. Værelserne og lejlighederne kan huse alt fra 2 til 7 personer - alle har tekøkken med køleskab. Derudover har de enten balkon eller terrasse med udsigt til havet eller hotellets charmerende have.

The Humminbird Beach Resort, St. Lucia
Fra baren på The Humminbird Beach Resort kan man sippe på en eksotisk cocktail mens man nyder udsigten af øens to store vulkaner, Pitonerne, og den smukke solnedgang. Restauranten serverer fransk creole cuisine og godt udvalg af vine og hver onsdag er der livemusik. Resortet ligger i den nordlige ende af Soufriere på St. Lucias vestkyst. Området omkring resortet er et godt sted at dykke og snorkle, og resortet er et god udgangspunkt, hvis man vil besøge vulkanerne.

Fort-de-France/La-Batelière, Martinique
På La Batelière kan man nyde den rolige og afslappende stemning, hvor man både fra hotellets swimmingpool og restaurant har udsigt over Det Caribiske hav. Hotellet har et fitnesscenter samt lyse og rummelige værelser, der alle har en god størrelse balkon, hvor man kan trække sig lidt tilbage i ro og fred. Gæsterne har også mulighed for at benytte sotellet strandbar, hvor man kan sidde på strandbredden og nyde sin frokost eller en dejlig kold forfriskning. I nærheden af hotellet er der både mulighed for at komme ud at snorkle, sejle, spille golf og meget andet, eller man kan tage ind til byen Fort de France, der ligger 5 km fra hotellet.

Forslag til opgradering af hoteller

Le Relais, Guadeloupe
På Le Relais du Moulin kan gæsterne slappe af ved poolområdet, imens man nyder de flotte naturomgivelser. Kun 700 meter fra hotellet ligger Hellux-stranden. Hotellet har restaurant og bar samt et spaområde, og der er også en tennisbane og bordfodbold, som gæsterne kan underholde sig med.

Bay Gardens Beach Resort, St. Lucia
Det 4-stjernede Bay Gardens Beach Resort ligger helt ned til stranden. I området er der forskellige underholdningsmuligheder - få skridt til Splash Island Water Park Saint Lucia og Reduit Beach. Derudover ligger Rodney Bay Marina og Bonne Terre Tropiske Haver ca. 3 km derfra. Stedet har 2 restauranter og flere barer/lounges. Det er et familiehotel, som også er meget velegnet til par. Stedet har udendørs pool og børnepool. Alle 75 værelser har aircondition, køleskab, microbølgeovn, te-/kaffemaskine, pengeskab, strygebræt/strygejern, hårtørrer mm. Der er tv og siddeområder på værelserne. Derudover har værelserne balkon eller terrasse.

La Pagerie., Martinique
La Pagerie er beliggende i Trois Ilets kun 3 minutters gang fra den flotte caribiske strand og tæt på naturskønne omgivelser. På stranden er der gode muligheder for snorkling, og kun 20 km fra hotellet ligger regnskoven Montraveil, hvor der er gode muligheder for hikingture eller blot en kortere gåtur. Hotellet tilbyder en afslappende atmosfære i den tropiske have eller ved swimmingpoolen, som ligger ved hotellets restaurant. Værelserne er moderne, lyse og rummelige og bidrager til den afslappende atmosfære. Alle værelser har balkon, og nogle af værelserne har kitchenette.
Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 17.627,00 pr. person
Varighed:15 dage / 14 nætter
Inkluderet:* Fly t/r fra Danmark
* Fly mellem øerne
* 5 nætter på Habitation Grande Anse på Guadeloupe
* 5 nætter på The Humminbird Beach Resort på St. Lucia
* 4 nætter på hotel La Batelière på Martinique
* 5 dages billeje på Guadeloupe
* 4 dages billeje på Martinique

Ved opgradering af hoteller er prisen 19.940,- pr person
- Le Relais du Moulin
- Bay Gardens Beach Resort
- La Pagerie

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Transport til og fra lufthavn på St. Lucia
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Lokale skatter, der afregnes på hotellet

14194 070220 AT

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.