Loading…

Grønne Nordlige Vietnam

Oplev Vietnams fantastiske natur til fods, på cykel, i kano og kom helt tæt på lokalbefolkningen fra Hanois rurale opland til Hoi Ans fiskere.
Oplev nordlige Vietnams højdepunkter på rejsen mod det centrale Vietnam. Rejsen byder på afstikkere til uberørte områder og lokalsamfund, overnatning på hoteller, eco-lodge og lokale home stays, smukke naturlandskaber til lands og til vands krydret med landets historie og kultur. Mange af udflugterne vil foregå til fods eller på cykel kombineret med sejlads i kano og traditionelle junke skibe.


Dag 1: Hanoi ankomst
Dag 2: Hanois rurale opland
Dag 3: Hanoi – Mai Chau - Pu Luong - Hieu
Dag 4: Hieu trekking, vandfald, Don landsby
Dag 5: Pu Luong i kano og til fods – Ninh Binh
Dag 6: Thung Nham sejlads
Dag 7: Ninh Binh – Halong cruise
Dag 8: Halong cruise – Hanoi
Dag 9: Hanoi grotter – Hue kejser citadel
Dag 10: Hue byrundtur
Dag 11: Hue – Hoi An
Dag 12: Hoi An cykling og fiskeri
Dag 13: Hoi An fridag
Dag 14: Hoi An – Danang afrejse

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Hanoi ankomst
2 Landsbylivet omkring Hanoi
3 Vandretur i Mai Chau
4 Vandretur i Hieu
5 Cykeltur til områdets små landsbyer
6 Sejltur på floden ved Thung Nham
7 2 dages cruise på Ha Long Bay
8 Ha Long Bay - Hanoi
9 Udflugt i Hué
10 Hues blomsterlandsbyer
11 Hue - Hoi An
12 Fiskeri og cykling
13 Fridag i Hoi An
14 Hoi An - Danang

Dag 1 : Hanoi ankomst

Efter ankomst til hotellet i Hanoi kan dagen bruges på egen hånd tage til afslapning eller sightseeing i Hanoi. En af de mange muligheder er at opleve et af de kulturelle aftenshows som eksempelvis et vanddukketeater.

Dag 2 : Landsbylivet omkring Hanoi

I dag tager I på cykeltur til landsbyerne, der ligger omkring Hanoi for at lære om de rurale traditioner og skikke samt dagligdagen i landsbyerne. Der vil være pauser på turen, hvor I står af cyklen, så I kan vandre blandt huse, markeder og templer – dermed får I en fornemmelse af landsbylivet. Frokosten foregår ved en lokalfamilie, der også tilbyder en kort demonstration af, hvordan de tilbereder maden. Om eftermiddagen fortsætter cykelturen til andre landsbyer, som dyrker grøntsager og blomster. Når I vender tilbage til Hanoi, besøger I en lokal familie. Her oplever I familiens hjem og nyder en traditionel middag med familien, inden I bliver kørt tilbage til jeres hotel i Hanoi om aftenen.

Dag 3 : Vandretur i Mai Chau

I dag forlader I Hanoi, og turen går nu til det smukke Mai Chau, der er omgivet af bjerge, dale og grønne rismarker. Her binder I snørebåndene og begiver jer ud på en 9 kilometer lang vandretur i Pu Luong-naturreservatet. På vandreturen kommer I igennem det bakkede landskab med gode udsigtspunkter og smuk natur. I overnatter i landsbyen Hieu hos en lokal familie, som I også spiser aftensmad sammen med.

Dag 4 : Vandretur i Hieu

Dagen starter tidligt, så I kan opleve dagligdagen hos den lokale familie. Efter morgenmaden tager I afsked med værtsfamilien og fortsætter vandreturen ad Pu Luongs ukendte stier. I dag går I omkring 12 kilometer. I løbet af turen kan I nyde synet af de smukke dale, risterrasser og afsides landsbyer, som I kommer forbi. Ved vandreturens afslutning ankommer I til landsbyen Don, som I frit kan udforske på egen hånd. Derefter kører I retur til Pu Luong, hvor I bliver indkvarteret på en eco-lodge.

Dag 5 : Cykeltur til områdets små landsbyer

Dagen starter med en cykeltur til områdets små landsbyer og smukke natur. Derefter er der frokost på lodgen og siden transfer til Ninh Binh, hvor I indkvarteres to nætter hos en lokal familie i Tam Coc. Her vil I også få serveret aftensmad.

Dag 6 : Sejltur på floden ved Thung Nham

Cykken tages atter i brug på turen fra jeres homestay til Thung Nham-fuglehaven. Derfra sejler I på floden langs utallige rismarker med udsigt til alsidige klipper og bjergformationer. Der er også gode muligheder for at observere fugle i området. Frokosten nydes på en lokal restaurant, inden I vandrer til det lokale marked og Thai Ti-templet.

Dag 7 : 2 dages cruise på Ha Long Bay

I dag bruger I formiddagen på at komme ud til kysten, hvor I går ombord på en junke, som sejler jer gennem nogle af Ha Long-bugtens smukke landskaber. Ombord på junken kan I nyde en frokost med alt godt fra havet, imens I sejler mod Bai Tu Long-bugten, hvor I får mulighed for at sejle i kajak omkring fiskerlandsbyen Cap La og videre til Cong Do. Tilbage på junken kan I se solen gå ned over Halong-bugten, imens I nyder aftensmaden, der består af frisk fisk.

Dag 8 : Ha Long Bay - Hanoi

Vågner man tidligt, kan man opleve solopgangen, der viser sig malerisk i de natursmukke omgivelser. Med en lokal robåd udforsker I det forunderlige område inden frokosten, der nydes, mens junken sejler mod fastlandet.

På turen fra Ha Long Bay til Hanoi kommer I omkring en lokal landsby, som opfører vanddukketeater. Om aftenen tager I nattoget til kejserbyen Hué.

Dag 9 : Udflugt i Hué

Efter ankomst til jeres hotel er der tid til et hvil, før I tager på by-rundtur. Ved middagstid starter I med et besøg indenfor murene i kejser-citadellet. Derefter sejler I ad Parfume-floden ned til Thien Mu-pagoden, imens I nyder en frokost ombord på båden med udsigt til flodbreddens liv. Efter sejlturen bliver I hentet og kørt tilbage til byen, hvor der bliver serveret aftensmad hos en lokal bondefamilie, som vil fortælle om deres afgrøder og tilberedningen af maden.

Dag 10 : Hues blomsterlandsbyer

Efter I har spist morgenmad på hotellet, tager I på cykeltur til blomsterlandsbyerne Tien Non og Thank Tien, hvor der produceres blomsterpapir. Derudover oplever I traditionelle malerier, der afbilleder byens smukke naturomgivelser. Om eftermiddagen kommer I tilbage til Hué, som I har mulighed for at udforske på egen hånd resten af dagen, eller I kan bruge dagen på afslapning, hvis I har brug for det.

Dag 11 : Hue - Hoi An

Om morgenen går turen mod Hoi An, der er på UNESCOs liste over kulturel verdensarv. Byen har en speciel charme, der særligt viser sig i de smalle stræder, den antikke arkitektur og beliggenheden ved floden. På køreturen mod Hoi An gøres der stop ved den smukke strand Lang Co, der tilbyder kridhvidt sand og krystalklart vand. Desuden holder I ind ved Hai Van passet, der har en utrolig udsigt over området, og ved Marble Mountain. Når I er fremme i Hoi An, er aftenen fri til at nyde Hoi Ans charmerende centrum på egen hånd

Dag 12 : Fiskeri og cykling

I dag står blandt andet i fiskeriets tegn. Fra molen i Hoi An sejler I med båd til en fiskerlandsby, så I kan få et indblik i fiskernes dagligdag og arbejde, og I bliver også selv taget med ud for at fiske. Efter I har nydt en frokost i de flotte omgivelser, skal I ud på en cykeltur for at opleve de skønne omgivelser, hvor ris- og majsmarker afløses af kokosplantager. Om eftermiddagen er der en gåtur til Hoi Ans berømte kulturelle seværdigheder.

Om aftenen tager I ud for at smage Hoi Ans berømte lokale street food, heriblandt Quang-nudler, Cao Lau-nudler, ris-pandekager, grillede kødruller og meget andet. Efter I har spist jer mætte i de lokale, lækre retter, bliver I kørt tilbage til jeres hotel.

Dag 13 : Fridag i Hoi An

Dagen er til fri afbenyttelse. For eksempel kan I besøge en af Hoi Ans berømte skræddere eller tage en tur til stranden.

Dag 14 : Hoi An - Danang

Det er tid til at tage afsked med Vietnam, og I bliver kørt til lufthavnen i Danang.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 13.816,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Al landtransport inkl. nattog
* 5 nætter på hotel med morgenmad
* 6 nætter på lokale home stays med morgenmad
* 1 nat ombord på junke i Halong bugten
* 1 nat ombord på nattog: Hanoi - Hue
* Alle nævnte udflugter inkl. engelsktalende guide og entre
* 9 x frokost, 7 x aftensmad
* Leje af cykel
* Donation til Community Development Fund


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Fly
* Drikkepenge
* Øvrige måltider
* Drikkevarer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12325 301219 F

Andre rejseforslag

Vietnam Emotion med dansk rejseleder

Oplev Vietnam med dansk rejseleder med ingående kendskab til Vietnam. Prisen inkluderer fly fra/til…

Aktive Laos

En fantastisk rejse til Laos, hvor I oplever kendte og ukendte dele af landet. Og I kommer tæt på be…

Sri Lankas Natur

Spændende naturrejse til Sri Lanka med flere gode indlagte vandreture i alsidige naturlandskaber kry…