FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

14 dage / 13 nætter | Priser fra: kr. 11.560,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Grønne Nordlige Vietnam, Vietnam

Oplev nordlige Vietnams højdepunkter på rejsen mod det centrale Vietnam. Rejsen byder på afstikkere til uberørte områder og lokalsamfund, overnatning på hoteller, eco-lodge og lokale home stays, smukke naturlandskaber til lands og til vands krydret med landets historie og kultur. Mange af udflugterne vil foregå til fods eller på cykel kombineret med sejlads i kano og traditionelle junke skibe.


Dag 1: Hanoi ankomst
Dag 2: Hanois rurale opland
Dag 3: Hanoi – Mai Chau - Pu Luong - Hieu
Dag 4: Hieu trekking, vandfald, Don landsby
Dag 5: Pu Luong i kano og til fods – Ninh Binh
Dag 6: Thung Nham sejlads
Dag 7: Ninh Binh – Halong cruise
Dag 8: Halong cruise – Hanoi
Dag 9: Hanoi grotter – Hue kejser citadel
Dag 10: Hue byrundtur
Dag 11: Hue – Hoi An
Dag 12: Hoi An cykling og fiskeri
Dag 13: Hoi An fridag
Dag 14: Hoi An – Danang afrejse

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 11.560,00 pr. person
Varighed:14 dage / 13 nætter
Inkluderet:* Al landtransport inkl. nattog
* 5 nætter på hotel med morgenmad
* 6 nætter på lokale home stays med morgenmad
* 1 nat ombord på junke i Halong bugten
* 1 nat ombord på nattog: Hanoi - Hue
* Alle nævnte udflugter inkl. engelsktalende guide og entre
* 9 x frokost, 7 x aftensmad
* Leje af cykel
* Donation til Community Development Fund


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly
* Drikkepenge
* Øvrige måltider
* Drikkevarer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12325 201118 F

Dag 1 : Hanoi ankomst

Ankomst til hotel i Hanoi. Derefter er resten af dagen på egen hånd. Er I interesseret i vanddukketeater, kan vi selvfølgelig tilføje denne oplevelse til om aftenen.

Dag 2 : Hanois rurale opland

I dag tager I på cykeltur til landsbyerne, der ligger omkring Hanoi. I vil lære om de rurale traditioner og skikke og dagligdagen i landsbyerne. Der vil være pauser på turen, hvor i står af cyklen, så I kan vandre blandt huse, markeder og templer – dermed får I en fornemmelse af landsbylivet. Frokosten foregår ved en lokalfamilie, der også tilbyder en kort demonstration af, hvordan de tilbereder maden. Om eftermiddagen fortsætter cykelturen til andre landsbyer, som dyrker grøntsager og blomster. Her er der mulighed for at snakke med de lokale bønder. Når I vender tilbage til Hanoi går I til en lokal families hjem. Her oplever i familiens hjem og nyder en traditionel middag med familien.

Dag 3 : Hanoi – Mai Chau - Pu Luong - Hieu

Der køres til smukke Mai Chau, der er omgivet af bjerge, dale og grønne rismarker. I Mai Chau er der arrangeret frokost hos en lokal familie og besøg ved etniske thaier, som har slået sig ned i området. Det er nu tid til at binde snørebåndene, for I skal ud og vandre i Pu Luong naturreservatet. Vandreturen strækker sig ca. 9 km gennem det bakkede landskab med gode udsigtspunkter og smuk natur. I overnatter i Hieu landsby hos en lokal familie, som I også nyder aftensmaden sammen med.
Hanoi – Mai Chau - Pu Luong - Hieu
Der køres til smukke Mai Chau, der er omgivet af bjerge, dale og grønne rismarker. I Mai Chau er der arrangeret frokost hos en lokal familie og besøg ved etniske thaier, som har slået sig ned i området. Det er nu tid til at binde snørebåndene, for I skal ud og vandre i Pu Luong naturreservatet. Vandreturen strækker sig ca. 9 km gennem det bakkede landskab med gode udsigtspunkter og smuk natur. I overnatter i Hieu landsby hos en lokal familie, som I også nyder aftensmaden sammen med.

Dag 4 : Hieu trekking, vandfald, Don landsby

Dagen starter tidligt, så I kan opleve dagligdagen hos den lokale familie. Efter morgenmaden tager I afsked med værtsfamilien og fortsætter vandreturen ad Pu Luongs ukendte stier. Området åbenbarer sine smukke dale, risterrasser og afsides landsbyer for jer. Ved vandreturens afslutning ankommer I til Don landsbyen, som I frit kan udforske på egen hånd. Derefter kører I retur til Pu Luong, hvor I bliver indkvarteret på en eco-lodge.

Dag 5 : Pu Luong på cykel og i kano – Ninh Binh

Dagen starter med en cykeltur til områdets fine landsbyer og smukke natur. Cykelturen munder ud i en kanotur ned af floden. Derefter er der frokost på lodgen og siden transfer til Ninh Binh, hvor I indkvarteres to nætter hos en lokal familie i Tam Coc. Her vil I også få serveret aftensmad.

Dag 6 : Thung Nham sejlads

Cyklen tages atter i brug på turen fra jeres home stay til Thung Nham-fuglehaven. Derfra sejler i på floden langs utallige rismarker og med udsigt til alsidige klipper og bjergformationer. Der er gode muligheder for at observere fugle i området. Frokosten nydes på en lokal restaurant, inden I vandrer til det lokale marked og Thai Ti templet

Dag 7 : Ninh Binh - Ha Long Bay cruise

Det er tid til at komme ud til kysten og gå ombord på den junke, der vil sejle jer gennem nogle af Halong bugtens smukke landskaber. Her nyder I en fiske-skaldyrsfrokost. Junken sejler til Bai Tu Long bugten, hvor I får mulighed for at sejle i kajak omkring Cap La fiskelandsbyen. Til aftensmad bliver der serveret frisk fisk, og mens I nyder måltidet kan I se solen gå ned over Halong bugten.

Dag 8 : Ha Long Bay cruise - Hanoi - Hué

Vågner man tidligt, kan man opleve solopgangen, der viser sig malerisk i de natursmukke omgivelser. Med en lokal robåd udforsker I det forunderlige område inden frokosten, der nydes mens junken sejler mod fastlandet. På turen tilbage til Hanoi vil der være et besøg ved en lokal landsby, som opfører vanddukketeater. Om aftenen tager I nattoget til kejserbyen Hue.

Dag 9 : Hué kejser citadel

I ankommer til togstationen i Hue om morgenen, hvorfra der er transfer til jeres hotel og derefter tid til et kort hvil. I starter med at opleve Hue med et besøg indenfor murene i kejser citadellet. Derefter sejles der af Parfume floden ned til Thien Mu-pagoden. Frokosten nydes på båden med udsigt til flodbreddens liv. Om aftenen er der middag hos en lokal bondefamilie, som vil fortælle om deres afgrøder og tilberedningen af maden.

Dag 10 : Hué byrundtur

Der skal igen trædes i pedalerne, når dagens tur går mod blomsterbyen Tien Non og Thank Tien landsbyen, hvor der produceres blomsterpapir. Derudover oplever I traditionelle malerier, der afbilleder byens smukke naturomgivelser. Eftermiddagen er fri til på egen hånd at udforske Hue yderligere.

Dag 11 : Hué - Hoi An

Om morgenen går turen mod Hoi An, der er på UNESCOs liste over kulturel verdensarv. Byen har en speciel charme, der særligt viser sig i de smalle stræder, den antikke arkitektur og beliggenheden ved floden. På køreturen mod Hoi An gøres der stop ved den smukke strand Lang Co, der tilbyder kridhvidt sand og krystalklart vand. Desuden holder I ind ved Hai Van passet, der har en utrolig udsigt over området, og ved Marble Mountain. Aftenen er fri til at nyde Hoi Ans charmerende centrum på egen hånd.

Dag 12 : Hoi An cykling og fiskeri

I dag står blandt andet i fiskeriets tegn. I bliver sejlet fra Hoi Ans dok til en fiskerlandsby, hvor I vil få mulighed for at opleve lokale fiskemetoder. Derefter skal I på cyklen for at opleve de skønne omgivelser, hvor ris- og majsmarker afløses af kokosplantager. Om eftermiddagen er der en gåtur til Hoi Ans berømte kulturelle seværdigheder.

Dag 13 : Hoi An fridag

Dagen er til fri afbenyttelse. For eksempel kan I besøge en af Hoi Ans berømte skræddere eller tage en tur til stranden.

Dag 14 : Hoi An - Danang

Det er tid til at tage afsked med Vietnam, og I bliver kørt til lufthavnen i Danang.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.